תזכורת: "ציפורי לילה" היום בחצות

הוא אמר שקראו לזה בהרבה שמות

כולל גם "רוק חללי", אבל הוא לא מחזיק מהשמות האלו. מעניין, כי למיטב זכרוני בשנות השבעים קוטנר הוא זה שקידם בארץ את התפישה שהפלויד הם רוק מתקדם.

Yanchu

New member
"וזה ברור

שבמופע האיחוד הם לא ייגעו בכלל בחומרים מהימים האלה". ולרוב, טוב שכך
לפחות לדעתי...

MindOfDaemon

New member
"מועמד להיות מבוצע בהופעה"

הוא כנראה מדבר על BRAIN DAMAGE יש משהו שקוטנר יודע ואנחנו לא?

לא... :)

השמועות אומרות שהם יבצעו שיר אחד או יותר מהאלבום. מדברים על Breathe, אולי Time. אין שום ידיעה רשמית - זה הכל ספקולציות, והדלפות של בוב גלדוף.

MindOfDaemon

New member
על BREATHE/WYWH/CN

אני קראתי. פשוט חשבתי שיש לו מידע על השיר הנוסף (בתקווה שיהיה שיר נוסף)

גיל צדק....

אמר בפורום פעם שהרבה אנשים שיין און בשבילם זה החלקים 1 עד 5 (הרצועה הראשונה) . לדעתי החלק השני לא נופל מהראשון. ומומלץ גם. כמה חבל! שזה ככה........"החומה" מתחיל, שמעתם את ההתחלה של JB של בארט? בקטנה!

זו היתה טעות שלהם...

אני שמעתי שתי שניות מהשיר לפני Another brick . או שלא? הזיות

MindOfDaemon

New member
אנימלס - אלבום הכי פחות טוב?

אני מבין שעל טעם וריח אין להתווכח אבל... איפה הבנאדם חי?!

חופשי...

עיצבן אותי גם מקודם עם כל "השמועות" סביב ויש יו. אווו MOTHER גדול

TAZ!

New member
אם כי...

אני חייב לציין שעד עכשיו לא שמתי לב לכך ש - Shine You Diamond - ראשי תיבות של Syd, אבל זו כנראה בורות פרטית שלי. ולגבי אנימלס, גם אני חולק עליו נחרצות. ברגע זה ירד במעט ערכו של קוטנר בעיני.

הפלויד יעלו לבמה בשעה האחרונה

אני מעלה את זה כאן כרגע, ואחזור על זה מחר בחשדות: מארגני live 8 מסרו כי הפלוידים יעלו לבמה בלונדון לקראת סוף המופע - מתישהו בשעה האחרונה. אין זמן מדוייק. כזכור, האריכו המארגנים את שעות ההופעה בלונדון, מ-8 ל-9:30 לפי השעון המקומי. היינו, הפלויד יעלו מתישהו בין 8:30 ל-9:30 לפי שעון לונדון, שזה 10:30-11:30 בערב לפי שעון ישראל.

avki

New member
אוקי, רשימת השירים בינתיים:

(תקנו אותי אם אני טועה): One Of These Days Arnold Layne See Emily Play Careful With That Axe, Augne Antom Heart Mother Speak To Me (a) Breathe (b) On the Run Time (a), Breathe Reprise (b) The Great Gig In The Sky *** חדשות השעה 1 ;) ***

The Albatross

New member
לעזאזל עם חוסמי הפופאפים.

לכל המתקשים: הפעילו את Windows Media Player, לכו לתפריט File, בחרו בOpen URL והכניסו את הכתובת הבאה: http://gifs.msn.co.il/media/glz.asx בהצלחה.

flowerboy69

New member
אני מקליט את זה...

עינייני אספנות סוטים... לא שמעתי את העשרים דקות אחרונות כי אני פה אבל ממה שכן שמעתי זה פשוט השמעה לא לפי הסדר של האוסף אקוז יחד עם סיפורים ככ מוכרים ולעוסים על הלהקה...חלש.....

למעלה