ברור...זה היה על קצה-צה-ה המזלג מעביר טירונות למאזינים
A avki New member 30/6/05 #38 ? בסרט היה דמות שקוראים לה פינק פלויד? יואב, Oh the way, which One's Floyd?
צ ציףציף1000 New member 30/6/05 #41 דווקא כן... הדמות הראשית בסרט (וביצירה) הוא "פינק". בקטע שהוא מתקשר לאשתו דרך המרכזיה, המרכזנית מתייחסת אליו כ"מר פלויד". כך שטכנית, שמו "פינק פלויד".
דווקא כן... הדמות הראשית בסרט (וביצירה) הוא "פינק". בקטע שהוא מתקשר לאשתו דרך המרכזיה, המרכזנית מתייחסת אליו כ"מר פלויד". כך שטכנית, שמו "פינק פלויד".
F flowerboy69 New member 30/6/05 #45 אתה מתכוון בשיר או בסרט? בשיר זה גילמור כמובן...בסרט אני רק זוכר את בוב הוסקינס כאמרגן שלו יחד עם חבורה של אנשים...
אתה מתכוון בשיר או בסרט? בשיר זה גילמור כמובן...בסרט אני רק זוכר את בוב הוסקינס כאמרגן שלו יחד עם חבורה של אנשים...
F flowerboy69 New member 30/6/05 #57 נכון העייפות משפיעה עלי לגבי שיר שאני מכיר כל ציפצוף בו(לפי חישוב שמעתי אותו 30000 פעם בערך..)
A avki New member 30/6/05 #52 או! קצת גיוון ויחודיות (רק טיפה) לקראת הסוף! הביצוע של Run Like Hell מ Pulse מ94. משובח!!
A avki New member 30/6/05 #54 אוקי נגמר שירי החלק השני: Money Us and Them SOYCD WYWH ABITW Part II Mother CN RLH (Live – Pulse יאללה תגובות על התוכנית!
אוקי נגמר שירי החלק השני: Money Us and Them SOYCD WYWH ABITW Part II Mother CN RLH (Live – Pulse יאללה תגובות על התוכנית!
C crazy diamond 84 New member 30/6/05 #59 נחמד נחמד... לא יודע מה איתכם חברים אני נהניתי בעיקר מהחלק הראשון, הפסיכודלי.... אז לילה טוב לכולם תשמרו על עצמכם מקווה שניפגש באמת בקרוב...
נחמד נחמד... לא יודע מה איתכם חברים אני נהניתי בעיקר מהחלק הראשון, הפסיכודלי.... אז לילה טוב לכולם תשמרו על עצמכם מקווה שניפגש באמת בקרוב...
A avki New member 30/6/05 #58 אתה יכול להסתכל על רשימת השירים לקרוא את התגובות שכבר יגיעו ושכבר הגיעו, ולנסות להשיג את ההקלטה של flowerboy69.
אתה יכול להסתכל על רשימת השירים לקרוא את התגובות שכבר יגיעו ושכבר הגיעו, ולנסות להשיג את ההקלטה של flowerboy69.
F flowerboy69 New member 30/6/05 #61 אני אפתח בסטה בשוק "רק היום רק היום מרתון פינק בעשרה שקלים" כל גברת כל אדון יאללה קנו ת'מרתון...