תחזרו כבר!!!!

A m b a G a l

New member
מחנ"ק 2006

וואו, היה פשוט אחד הטובים... החלוץ היה מעולה.. מלא עבודה ועדיין נחמדד.. גם עם החניכים.. מעייף מעייף אבל ממש ממשש ממשש כייף :] היה שווה כל רגעע... בעיקר החלק האחרוןןן... הפרסים.. ומי אמר שגדרה לא שולטת.. מי?

רק גדרה שולטתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!

אולה לה לה לה לה גדרההההההההההההההההה [: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

idanshaf2

New member
מחנה קיץ 2006

נגמר!! היה קשה.. אבל היה כיף!! היה מחנה ממש יפה בהתחשב בעובדה שנמצא מקום סופי רק 3 ימים לפני המחנה.. אז נכון שלא תמיד היו מים במקלחות אבל חוץ מזה היה ממש כיף.. ספרו חוויות

יווווווווווווו

היה כל כך כיףףף... מחנה ראשון שאני לא מתגעגעת הביתה ואשכרה רוצה להישאר... אוףףף היה באמת כיףףף... למרות המקלחות שלא בדיוק היה בהם מים...

orlupo

New member
חזרתי כולי שחור...../images/Emo3.gif

התקלחתי רק פעמיים... אבל היה כ"כ שווה!!! הייתי כל הזמן "מציץ על עידן" כי ראשל"צ היו ליד כפ"ש...

anat135

New member
מחנה קייץץץ

בגדול, היה טוב.. וטוב שהיה.. חביב חביב!! ופגשתי את נועה (נוני) במקרה.! אדייררר חחח

idanshaf2

New member
סקר מחנה קיץ 06 ../images/Emo70.gif

בואו להביע את דעתכם על המחנה.. וכמובן שאני אשמח לשמוע גם תגובות פה..

orlupo

New member
היה טוב אבל צריך גם לחזור הביתה...

לכן בחרתי ב"היה טוב וטוב שנגמר"... היתה כל הזמן התחושה שהמחנה מאולתר אבל דווקא נראה לי שזה מה שאזכור בבירור מהמחנה הזה...

orlupo

New member
אגב, לכפ"ש היה אחלה טעם במוסיקה..

הם שמו מלא פעמים שירים של RHCP...
והשיר השקמה שלהם היה כזה טוב... תמיד העיר אותי עם חיוך מטופש על הפנים...

idanshaf2

New member
בניגוד לראשון

ששמו כל המחנה את אותו השיר... אבל זה היה נחמד כי עכשיו כולם מכירים אותו.. אגב איך קוראים לו?

orlupo

New member
אין לי שמץ...

ובזה אשמים כמה מהטכני שלנו... אין לי מושג בכלל איך קוראים לו... הוא לא בעברית בכלל. התחילו להדביק לו כל מיני מילים: "בשמן עמוק", "יושב על החוף" וכ'ו... אגב, אתם הקדשתם לנו באחד הימים את השיר?

אוקייי

לשיר קוראים anna boten אחרי חיפוש שעשיתי:) וזה בעצם על מישו שמצא אחת בשם אנה בפורום ובסוף הסתפר שהיא בוט.... וכל מיני כאלה יש תרגום לעברית באיזה שהוא אתר.... תכתבו אנה בוט בגוגל

ShiRa1101

New member
חח..הטכני שלנו

המציא לשיר את המילים: "יחושן על פות.. תגיד לאנה אנה שתבוא.." חח..אבל היה מצחיק שהם שרו את זה.. איך הסניף שלנו התחרפן שהם שמו את זה בלופים יום אחד בחלוץ הם טחנו את השיר הזה 80,000 פעם באותו יום..קיצר היינו בישיבת לילה וראשון שמו תשיר שוב אז התחלנו והתחרפן ואז הרכז שלנו העביר במירס שיפסיקו תשיר הזה כבר.. חח זה היה מצחיקקק ומחרפן..! ריספקט לסניף פולג שקיבלנו מקום 3 תפאורה ומקום 1 במס"ד

orlupo

New member
חח מכיר תזה...

אנחנו פעם היינו בישיבת בוגרים וכפ"ש שמו לנו מוסיקה, לא שמענו אחד את השני... אז באמת העברנו להם במירס. פולג הייתם ליד המטבח לא? אם כן אז הגיוני שהפריע לכם...

ShiRa1101

New member
לא..

אור יהודה היו ליד המטבח.. אנחנו היינו ליד אור-יהודה..אבל לא משנה היינו ממש כמעט מול ראשל"צ..

למעלה