תחזרו כבר!!!!

נכון השיר חפר

חחח השיר באמת חפר..אבל זה כל היופי.. כל שנה אנחנו עושים את זה ואז אחרי המחנה לכולם יש את השיר הזה בפלאפון ואחרי זה כששומעים את השיר אז כולם מתלהבים ונזכרים במחנה.. שנה שעברה השיר החופר היה של סוליקו- אנ'לא ציפיתי.. והמילים שאנחנו המצאנו לשיר הם: "שוכב על הפוט..מראה לאנה אנה את המוט.."

ח'ברה התגעגעתי...

שמחה שחזרתם.... אני פשוט ממש אבל ממש חולה.... אז לא יכולתי לצאת למחנה...=[ מקווה שנהנתם ספרו חוויות...=]

מחנה 06- משו משו משו אש=]

היה נדיררר במחנה=] גם בקורסס.. אור יהוה שליטהה! זכינו ב-3 מגנים! מתגעגעת..

idanshaf2

New member
תמונות תמונות תמונות

בטח יש לכם מלא... אז פתחתי אלבום במיוחד בשביל זה.. אז קדימה להעלות

bergmanit

New member
מחנה קיץ 2006..

וואי היה כ"כ כיף.. נכון בימים הראשונים של החלוץ קרענו ת'תחת והיינו דיי מבואסים כי כל הבוגרים היו די שבוזים אבל במבט לאחור הכל השתלם.. הצלחנו 15 בוגרים להעמיד מחנה בכלל לא רע... (היו לנו שבילים ממש יפים!) דרך אגב אני אנצל את ההודעה בשביל להודות לסניף כרמי יוסף שהיו בצמוד לנו ופשוט לא הפסיקו לעזור לנו ולעודד אותנו.. חיזקו ואימצו! ובקיצור אחרי כל המחנה, אין דבר יותר טוב חוץ מלקבל מקום 3 במס"ד, לדעת שהרכז טכני שלנו עבר ב' ולהבין כמה אנחנו אוהבים את הרכז שלנו, שהוא בנאדם כ"כ חשוב לצמח.. P: אז מחנה קיץ הבא- סניף נתניה עם 50 בוגרים ו70 חניכים!! אה ו... גונגגגגגגגג!

אוקיי

אממממ היה נחמד...אחרי הכל היה ממש נמחד... אבל זה היה המחנה הראשון שבאת רציתי שהוא יגמר....בגלל 5 אנשים מציקים מראשון מרכז... אהל עכשיו שראני חושבת על זה..היה בסדר+

orlupo

New member
שירלי, אני מבין אותך.

ראיתי בדיוק מי הציק לך אבל אני חושב שאת לא היית צריכה לתת להם לקלקל לך את המחנה... בכל אופן, נהנתי מכל פעם שאת נכנסת למצב כפית או מזלג וגם מסכין...

אור....

חיחיחיחיחחיחיחחיחיחחיח לאנה יש פוט.... חיחיחחיחיחיחיחיחחיחיח אוררר היה לי כיף להשתגע\ולשגע אותך... בזכותך נהנתי גם..

Mgedera

New member
משהו שלא ברור לי..

הרי מכבי צעיר מחנכת למס"ד- משמעת סדר ודייקנות אז למה כאשר התכנון לחזור ב3 לסניפים סניף גדרה הגיע ב8 הביתה? אחרי ישיבה של שעה באוטובוס לפני זה ואני מדברת רק על הבוגרים החניכים ישבו עוד לפני זה באוטובוס בזמן שהבוגרים של סניף גדרה וסניף זכרון היו צריכים לנקות.. סבבה אני מבינה שהיה בעיות בפירוק והטקס נדחה.. אבל עובדה שכל שאר הסניפים הגיעו הרבה לפני זה הביתה ועזבו גדרה זה עוד בסדר אבל איתנו נשאר גם סניף זכרון שיש להם שעתיים נסיעה ואני לא יודעת מתי הם הגיעו..

A m b a G a l

New member
תראי..

לפי מה שהבנתי כל ההסעות הלכו בנגלות.. ולכן הסניפים שהיו הכי קרובים ליער נסעו קודם.. על מנת להגיע מוקדם יותר חזרה ליער לקחת את הבאים בתור.. בקשר לניקיון.. לא שיחררו אותנו כי השארנו אחרינו מקום מלוכלך וקיבלנו אותו הרבה יותר נקי מקווה שאני לא טועה ועניתי לך על השאלה.. :]

Mgedera

New member
נו באמת

ענבל תעשי לי טובה..ברור שזה לא בסדר להשאיר יער מלוכלך אבל זה לא בסדר שמשחררים סניפים לפני שהם סיימו לנקות, שכל סניף היה מנקה כמו שצריך את השטח שלו ואז הכל היה טוב ויפה.. ואם כבר למה שלא היו משאירים את כל הסניפים הקרובים זה היה הרבה יותר יעיל הרי למכבים יש 10 דקות נסיעה משם כרמי יוסף וכפר שמואל איזה 20 דקות פחות או יותר, וגם גדרה ממש קרובה.. וזה היה מפגר שההסעות הלכו בנגלות, אנחנו משלמים מספיק בשביל שלכל סניף יהיה אוטובוס משלו

idanshaf2

New member
אם לכל סניף היה אוטובוס משלו

הייתם צריכים לשלם הרבה יותר.. אז נא לנסות להבין את הלוגיסטיקה הכרוכה בלהחזיר 1500 איש לבתיהם. תאמינו לי שהעיקובים לא נעשו בכוונה או בשביל לפגוע במישהו.

anat135

New member
לא היה כזה נורא...

כולנו שרדנו את זה.. ואפילו לנקות בסוף היה כייף..

A m b a G a l

New member
גל,

א- תסתכלי שנייה על שני המצבים: 1.בוגרי דימונה יצאו על אוטובוס.. אחרי שעה וחצי הם מגיעים אחרי עוד שעה וחצי האוטובוס שוב במחנה.. ורק אחרי 3 שעות האטוטובוס של נתניה יוצא. 2. בוגרי נתניה יוצאים על האוטובוס.. אחרי 20 דקות הם מגיעים אחרי עוד 20 דקות האוטובוס שוב ביער בןשמן- ובוגרי דימונה יכולים לצאת. מה יותר הגיוני? לדעתי הראשון.. ב. קודם תחשבי כמה זה אוטובוס ל50 איש... כאשר לסניף בממוצע דרושים 2 אוטובוסים שלא נדבר על זיכרון מכבים וגדרה.. אחרי שחישבת תחלקי במספר כל הבוגרים+חניכים ובחישוב מהיר תגלי שזה טיפה יותר ממה ששילמנו לכל המחנה.. עניתי?

anat135

New member
זכרון הגיעו ב9..

ובקשר למים.. הם לא היו כאלה נוראים.. נכון שבבית יש יותר טובים, אבל הסתדרנו יפה מאוד..

orlupo

New member
אני מסכים איתך...

גם אני מרגיש שהמס"ד בתנועה מתפורר... בעיקר בנושא האיחורים. אני בן אדם שמדייק מאוד בזמנים ולפעמים אפילו מגיע למקומות רבע שעה לפני שצריך כדי לא לאחר ובכל זאת איחרתי ברבע שעה לסניף שלי אז לא אמרתי לא להתחשב במאחרים... אבל יצאנו שעה ועשר דקות אחרי השעה שאמרו לנו להגיע!!! לדעתי זה ביזיון של הדיבר "ה'מכבי הצעיר' איש המס"ד".

idanshaf2

New member
בואו נשאר בפרופורציות

מצד אחד אתם צודקים וזה לא בסדר שהיו איחורים בהסעות אבל בואו נחשוב על הסיבות לכך.. בעיקרון הטקס היה אמור להתקיים בשעה 13:00 והדרישה הייתה מכל הסניפים לסיים את כל הפירוקים עד 13:00.. אולם כמעט כל הסניפים לא היו מוכנים עד לשעה אחת מכיוון שהפירוק נעשה בצורה איטית מדי לכן הטקס נדחה לשעה 14:00.. כשראו שגם ב2 הסניפים לא מוכנים ( 8 שעות לאחר השכמה!) נדחה הטקס ל2 וחצי (וזה היה סופי). ההסעות התעקבו מאותה הסיבה מכיוון שבהתחלה האוטובוסים הוזמנו לשעה 2 (למי ששם לב הם כבר היו שם עוד מלפני הטקס) אולם לקח לסניפים המון זמן אחרי הטקס ללכת להביא את הדברים, להגיע לאוטובוסים, לעלות היו בוגרים שהתעקשו ללכת ולהגיד שלום לחברים שלהם, דבר שעיקב את כולם. אז תמיד צריך לבדוק מהן הסיבות לעיקובים...

לא מדוייק

זה לא שלקח לנו הרבה זמן להביא את הדברים ממש לא.. אנחנו הלכנו לכיוון של הדברים וישבנו שמה איזה שעתיים וחיכינו שיגיע אוטובוס.. אז אל תגידו שאנחנו אשמים כי רצינו "להפרד" מאנשים..

bergmanit

New member
מחנה קיץ 2006- כמה נקודות לשיפור...

טוב, הנה זה בא: *המי שתייה היו פשוט נוראיים. אי אפשר היה לשתות אותם ואני אישית כמעט התייבשתי בגלל זה. היה להם טעם של בריכה. *התאריך שבו התחיל המחנה היה ה-26. בתאריך הזה קייטנות רבות עוד עובדות, ומדריכים רבים עוד עובדים. אני החמצתי יום אחד בחלוץ כי הייתי צריכה לסיים עוד יום עבודה בקייטנה בה הדרכתי. *רוב המדריכים שראיתי בכלל לא העבירו פעולות על חאקי!!! בזמן שרוב החניכים שלהם בקבוצה היו על חאקי הם לא... *חלוקת הסנאדות. הסניף שלנו קיבל כמות מהזה מצומצמת של סנאדות. נכון אנחנו לא סניף ענק אבל עוד 10 סנאדות יכלו גם להועיל לנו. ואז, ביום האחרון של המחנה הלכתי עם הרכז שלי לעשות סיבוב בכל הסניפים וראינו שלפולג נשארה כמות עצומה של סנאדות והם לא השתמשו בה בכלל. ועכשיו אני מרשה לעצמי להיות חצופה, רק בגלל שהרכז של פולג התבכיין הם קיבלו הרבה יותר סנאדות ממה שהם היו צריכים בכלל!! אין מישהו שמפקח על כל הקטע הזה?! זהו. מקווה שהאנשים החשובים שייקראו את זה ייקחו את זה לתשומת ליבם.

למעלה