תחזרו כבר!!!!

idanshaf2

New member
הייחסות

אז נתחיל ונאמר ושנכון לא הכל היה מושלם במחנה הזה.. אולם חשוב מאוד לזכור שהסיבה לכך היא שלמעשה כל המחנה תוכנן ב4 ימים. מכיוון שהוחלט לא לקיים את המחנה בפרדס חנה עקב המצב.. והתנועה החלטיה שלא לבטל את המחנה מכיוון שאסור להיכנע למצב הוחלט לקיים את המחנה ביער בן שמן, דבר שהתנועה לא הייתה ערוכה אליו מראש ועלי לציין שלמרות הכל המחנה עמד בצורה טובה ומאורגנת.. לגבי הנקודות שציינת: 1)המיום היו מים ממיכלית ולא מי ברז ולכן הטעם המוזר, המים עברו כל יום בידקה מעבדתית של משרד הבריאות על מנת לוודא את תקינותם. לגבי המחסור במים: מיכלית אחת מכילה 30 אלף ליטר. על פי הממוצע המקובל במחנות בסדר גודל שלנו מיכלית אחת מספיקה ליממה אחת. אצלנו התחלפו 2 מיכליות ביום.. משמע 60 אלף ליטר!. הסיבה היא שבוגרים וחניכים לא רצו לחכות לתורם להתקלח והחליטו להתקלח בשוקת דבר המבזבז הרב היותר מים. בנוסף הרבה בוגרות וחניכות דאגו לחפוף את שערן לפחות פעמיים ביום.. דבר המבזב כמות גדולה של מים. ולכן נורא נחמד לבוא בטענות אבל מצד שני צריך לבדוק גם איך הייתה ההתנהגות של רוב הבוגרים והחניכים. 2) התאריך נקבע עקב אילוצים לוגסטיים. חשוב לזכור שיש בקיץ גם את קורס המדריכים. והרווח בין המפעלים הוא 4 ימים. לכן התאריך הוא המוקדם ביותר שניתן לקבוע. אי אפשר לדחות את המחנה לאוגוסט מכיוון שבמשק הישראלי חודש אוגוסט הוא חודש "מת" כלומר, אין פעילויות (לדוגמא קייטנות שפעולות רק ביולי). 3) לגבי החאקי.. ההגדרה היא שבמחנה כל סניף קובע לעצמו את נהלי לבישת החאקי בפעולות למעט מספר דברים מחייבים: מסדר ערב על חאקי, טקסים על חאקי, ביקור הורים על חאקי ופעילויות ארציות על חאקי. אני לא יודע באיזה סניף מדובר אבל לדוגמא אצלנו כל הפעולות התקיימו ללא חאקי. חשוב לזכור שאנחנו נמצאים במחנה ביער ועלינו להתחשב בתנאים. 4) לגבי הסנאדות. גם לסניף שלי היו חסרות סנאדות.. החוסר נובע מהעבודה שמערום הסנאדות הארצי נמצא באנדרטת הנח"ל ולא ניתן להעביר את כל הסנאדות.. בהתחלה הביאו מכולה אחת וכשראו שהיא לא מספיקה הביאו עוד אחת (מה שהיה מאוד מסובך). אולם חלק מהעניין במחנאות הוא להסתדר עם מה שיש.. למשל הטכני שלי תכננו שער שדרש הרבה סנאדות וכשראינו שאין אז תכננו משהו אחר שיצא הרבה יותר טוב מהמקורי :) זהו.. מקווה שעניתי על כל השאלות... אני אשמח לענות על עוד במידה ויש..

bergmanit

New member
אני מוכנה לקבל הכל חוץ מ..

הקטע עם החאקי. נו באמת. אז חם ומזיעים ולא נעים.. גם בסניף עצמו חם ומזיעים ומגעיל (אלא אם יש לכם מזגן) אבל עדיין מעבירים פעולות על חאקי. חאקי זה אחד הדברים שמסמלים את מכבי, והרי נוח לכולם כל הזמן להזכיר ולהדגיש את הקטע של חאקי מדוגם וסיכות על העניבה וכו' אבל במחנה קיץ, המפעל הכי גדול של מכבי, המדריכים לא מחוייבים לשים חאקי?

orlupo

New member
לדעתי..

היה צריך לעשות מסדר בוקר וערב עם חאקי לדעתי... אגב, בסניף שלי רצו הרכזים כל היום חאקי מלבד השהייה במאהל בוגרים ופעילויות שיוגדרו מראש..

A m b a G a l

New member
מה בוקר וצהריים?

תקשיבו.. חאקי זה רק בגד... מסיבה לא ידועה כולם פה סוגדים לחאקי כאילו זה גרעין התנועה.. אוקיי נכון, חלוציות יהדות פשטות וכו'.. אבל לאט לאטא כבר שוכחים מזה אומר.. לא יודעת... אפעם לא סגדתי כ"כ לחאקי.. זה נראה לי מיותר.. בקיצור- זה חם ואנחנו במחנה באמצא יולי-אוגוסט.. למה להעיק? לדעתי לא צריך בפעולות... מספיק במסדר ערב... וואי.. חפרתיי :]

bergmanit

New member
אה, וואלה?

אוי נכון וגם זה די מעיק לא לקלל ליד חניכים אז נקלל, מה זה חשוב הרי זה סה"כ קללה? וכדומה... נו באמת.

SoulDancer

New member
לא סוגדים לחאקי-

אבל את לובשת אותו כסמל להיותך בתנועה. יש לו משמעות-הוא בעצם מדגיש לך את מה שאת מאמינה כשאת בתנועה, הערכים של מכבי צעיר. אני לא סוגדת לחאקי, וגם לי הוא חם ומעיק, אבל כשצריך-צריך. וסתם כד"א.. מאיזו שכבה וסניף את..?

אמממ

אני למשל לא יכולתי להעביר פעולות בלי חאקי... אז כן הייתי עם חאקי.. חמרות שכל המדריכים לא היו.. הייתי 2 פעולות עם חאקי... היחידה מאצלינו....

בוא נגיד..

יש המון הפקת לקחים לעשות מהמחנה הזה המון דברים לא היו כמו שצריך.. אם זה בעניין המים שבאמת לא היה אפשרי לשתות אותם וגם אם זה ביום האחרון.. כשאמרו לנו שנצא מהמקום בשלוש ויצאנו מהמקום רק בשש וחצי אם לא שבע.. וכשבוקשי היה מקום באוטובוסים ונדחסנו כמו מטורפים.. ושכבר עלינו על האוטובוס פתאום הורידו את כולנו כדי לנקות שטח של סניפים אחרים שכבר עזבו..(מעניין למה) ובקיצור הכל היה לא מספיק מאורגן..

cenas girl

New member
מחנה קיץ 2006@$^%*&$^

היה הכי מדהים, הכי כיף, הכי טוב והכי מעניין בעולם
ותפסיקו כבר להתלונן, אז לא נורא אם קצת ניקינו תשטח או אם לפעמים חסרו מים, בסה"כ הכל היה בהתראה קצרה, כולנו התאמצנו מאוד כדי להגיע למה שהגענו...והגענו למחנה מדהים. אני מראשון, והשיר boten anna היה הכי מצחיק בעולם, תודו שאהבתם! היה כיף לשמוע את כל הארצי צועק עלינו להפסיק ולהמשיך עם זה...ידענו שבסוף כולם יאהבו אותו.
קיצר היה מדהים, שיהיו לנו עוד המון מפעלים כאלהה, ויומטוב=)

orlupo

New member
שאלה...

האם ההנהגה תעשה גם הפקת לקחים על המחנה? האם ינתן ביטוי לבוגרים?

למעלה