תחרויות ב
אנשים

HiLa0mcfly

New member
../images/Emo45.gifגמאני חושבת שהכל בגללה

איזי את מתה!!! טוב לא משנה.. הם כבר גדולים שיחליטו לעצמם..! אני בטוחה שהם מודעים למה שזה גורם לקול שלהם אני חשבתי שדאגי מעשן קבוע והארי גם.. שדני כמה פעמים וירד לו מזה בכלל.. אני חייה באשליות >>

O0NoNi0O

New member
למה בגללה?

היא לא באה אליהם עם אקדח לראשד ואמרה להם"תעשנו, עכשיו!!" זה שהיא מעשנת לידם לא אומר שהיא גרה למה לעשן, הם אנשים בוגרים ואת ההחלטות שלהם אם לעשן או לא הם עושים בעצמם. אני הכי מאוכזבת מדני ודאגי כי הקול שלהם זה הקריירה שלהם [של דאגי פחות] והם מעשנים? מה הקטע?

sweet shir

New member
אוי, הגזמת. אני בטוחה שאם לחברה שלך יהיה חבר

שמעשן את וכל הביצפר יתחילו לעשן בגלל זה. שטויות. הם עישנו כי בא להם. לא יודעת מה היו הסיבות, אבל הם אנשים בוגרים, ואפשר לחשוב שאיזי היא הבן אדם היחידי שהם נתקלו במהלך הקריירה שלהם שהיה קרוב אליהם ועישן. ולא רק בקריירה, גם משפחה וחברים.

m i c k e y 15

New member
אח כתבתי ונמחק!

הארי פגש את איזי אחרי שהם עשו אל IWHY והיא מעשנת אז גם הוא התחיל...ובעקבותו דני התפתה וניסה להעשן וגם הוא התחיל ודאגי הנגרר הזה התחיל גם בעקבותיהם... אז הכל בגללה... זה הגיוני יעני אחרת למה? וזה ידוע כזה שיש וואלה אנחנו בחברה בואו נעשן וזה..

בלעכסססס

אני אדבוק בגרסה הזאתי גם ככה אני לא ממש מסמפטת אותה ממש... פיכסה איזי
חח דוגרי דאגי הוא מושפע-ככה זה כשאתה ילד כאפות זה מסביר הכל

OneStepCloser

New member
תעשי לי טובה \:

XD הם אנשים בוגרים... הם לא 'ילכו אחרי' ויתחילו לעשן כי האמא של הסבתא של הדודה גם מעשנת XD אני ממש לא חושבת שזו אמשתה של איזי XD וזה הם אחראים למעשים של עצמם

OneStepCloser

New member
+וזה לא כאילו רק היא מעשנת לידם../images/Emo6.gif

בטח עוד אלפי אנשים\מנהלים\סאונד פיפל וכל אלה מעשניםXD בטח גם ניל מעשן! XDDD

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif הגבתי למעלה בדיוק אותו הדבר. XD

גרייט מיינדס ת'ינק אלייק.

rox love BSM

New member
למה? אני חושבת שהקול שלו ממש השתפר

במיוחד ב DONT WAKE ME UP וב THE WAY YOU MAKE ME FELL

Lior1590

New member
אני חושבת בדיוק ההפך..

ב-dont wake me up הקול שלו חמוד אבל ב-the way you make me feel הוא לא נשמע הוא.. זה נשמע כאילו שינו לו את הקול או משהו כזה.. אני לא ממש אוהבת את הקול שלו ב-the way you make me feel .. אבל זו הדעה שלי... שלך שונה ואין לי שום כוונה לשנות לך אותה..

rox love BSM

New member
זה בסדר מותר לך לחשוב ככה

אני אוהבת את ההתחלה של make me feel מאד את האמצע פחות

talosh1234

New member
אם כבר מדברים על זה

מישהי יכולה להעלות לי את the way you make me feel ומיקי ?1 נראלי שטותי מה שאמרת .. זה ממש לא נשמעת לי גירסה נכונה :/ אבל תחשבי מה שתחשבי

למעלה