תחרויות ב
אנשים

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo192.gifעוזבת!../images/Emo24.gif

אמממ מחר אני יוצאת לשבת שכבה
הולכים לאכסנייה במקום תקוע ששמו ירוחם.>< ושם שיאאא הקר בלילה ולקחת מלר בגדים>< אני צריכה מזוודה +תיק
אניוואי,אני לא אהיה רק שישי-שבת ....כמו תמידXD רק שלא אוכל לעשות מקוויקנד ולקרוא את הפיק
לא נורא!:] אזז לאביו גירלס!!

גילולית

New member
../images/Emo24.gifתהני!

אין לי מושג מה זה שבת שכבה אבל כשתחזרי תעשי מקוויקנד עם כל הציטוטים המצחיקים משם!!

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifטחחח את לא רוצה לדעת מזה../images/Emo11.gif

זה שבת שכל תיכון דתי לבנים או בנות יוצאים עם השכבה לאכסנייה וזה מין כזה שמעבירים לך הרצאות כאלה><" הולך להיות משעמם! אני הולכת רק כדי להיות בחדר עם חברות בלילה
והמורה שלנו מעצבנת אז עוד יותר>< אניוואי,תוודה אני אחשוב על ציטוטים>< כי אני אפעם לא זוכרת!!!XD

גילולית

New member
נה, בלילה הכי מצחיק..!

לא משנה ההרצאות.. (סתם סיפור מצחיק שקרא לי, מששעמם לי ואת לא חייבת לקרוא) בטיול השנתי מצאתי כזה כדור של רובה (ריק) והיינו רק אני וחברה שלי כי השאר הלכו אז סיפרתי לה שזה הכדור של החייל שהתאבד במקלחת (לא באמת, כן?) והיא ממש נבהלה ואז כל פעם שהיא ניסתה ללכת להתקלח היא ממש ניבהלה וברחה משם ובסוף היא דפקה את הזרת שלה בדלת, אז היא שאלה אותי איך קוראים לזרת ברגל ואמרתי לה "פיקול", עד היום היא חושבת שזה נכוןXD(היא לא ממש חברה, יותר בסגנון של ילדה שמסתובבת איתנו)

DoLi it is Me

New member
אוה שבת אולפנה XD

לנו יש את אותו דבר כפי שאת יודע תאבל רק ידוע מראש איך המקום נראה -> הכל קורה בפנימיה בביצפר
. תהני

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifXDDD אנחנו נוסעות לאכסנייה

שנקראת ביחד
כולם שם דתיים וזה והמורה[
]אמרה שזה מקוםם טוב בלה בלה בלה אניוואי לקחתי איתי סדין וציפית לכריתXDD ושמיכה
תנקיווו

pinky82

New member
../images/Emo207.gif אפשר עזרה?

יש למישהי תמונה של דאגי שרואים טוב את העגיל כוכב שלו? ההוא עם ההרחבה... תודה מראש=]

just orr

New member
אני לא מאמינה שזה לא שלח את ההודעה ../images/Emo69.gif

זה הכי ברור שמצאתי חחח
יש לו עוד עגיל, לבן עם כוכב שחור.. אבל אין לי תמונה כ"כ ברורה שלו חח ^^"

pinky82

New member
ואי מהמם תודה רבה!! חחח ו..

תאמת התכוונתי לעגיל השני חח אבל זה גם בסדר :]]

TamirKC

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifקומונה חדשה לדוטרי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בואו תצטרפו לקומונה שמוקדת כולה לאיש והקרחת- דוטרי!! האיש הפשוט שבין רגע מאז אמריקן איידול הפך למשו עצום. בזכותו ובזכות הלקה המצליחה שלו. הדיסק שלו שנקרא על שם משפחתו (Daughtry) שמכר מעל 3 מיליון עותקים והגיע לפלטינה משולשת!! קדימה, תראו נוכחות! לינק לקומונה:
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=30337&smsMsg= לינק לסינגל החדש שלו Over You: http://youtube.com/watch?v=4C_oHwLcivY

OneStepCloser

New member
../images/Emo207.gifאעאעאעאעאע~מתרגשת~

הגיע אלי הTOTP הראשון מאז שאני מנויה D: ו..ו..ו..יש שם מדבקות! D: של דאגי ודני ומקפלייDD: וגם עט ורוד, מעטפות, דפים ודיסק עם משחקים[ אם אני לא טועה]
יאייD: ~סיום הפריקה~

גילולית

New member
אה וגם כמה זה עלה ולכמה זמן זה?

סליחה על מטח(ככה אומרים? נו כמו בצבא שיורים מלא..) השאלות..

OneStepCloser

New member
עשיתי מנוי בעולם הירחונים שבבצרה..

נסעתי לשם...אבל אפשר גם לעשות בטלפון.. תחפשי באינטרנט..וזה עולה 40 שקל [35 על העיתון ו5 על המשלוח] ואת יכולה לעשות מנוי לכמה זמן שבא לך..ללא מחויבות ^^.

kelly7i

New member
אז זה יוצא שמשלמים 40 שקל על כל עיתון שמגיע?

ושאת מצטרפת מקבלים את המתנות האלה של העט וזה? איזה מגניב
ואם קונים כל גיליון בנפרד איך זה הולך?

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאאעעעעעעעעעע של מקפליי?@!?!?!?

אני קרוצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני חיבת להתקשר לעולם הירחונים!!!!!!!!!!>< תהני איתם

talosh1234

New member
גם לי יש מנוי D:

אבל עדיין לא הגיעה אלי העיתון של החודש . . . יש לי כבר מנוי מאוגוסט :)

למעלה