תחרויות ופרסים ב-
אנשים

orw93

New member
לגמרי../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

נו מה התנפלתם? השירים שלהם ממכרים ברמותXD כי זה הסיפור על דניי שהיה מכור לבמבההההה ומה הקשר שהם גרים בסביון? אז יש להם כסף? sfw?! תכלס הייתם מתים להיות במקומם

Rose131

New member
נה,

יותר מדי אנשים שונאים אותם. אם היו אוהבים אותם הייתי מתה להיות במקומם
וה"??" שלי זה לא בקטע של התנפלות, זה בקטע של תהיה כזה של "אנשים אשכרה שומעים אותם מרצונם החופשי?" אז אל תיעלבי
[ניחא, כל אחד ומה שהוא אוהבXD]

LIly845

Well-known member
שומעים אותם יש לי ילדה בכיתה שאמרה שהדיסק

שלהם הוא הכי טוב בכל הזמנים ,וכשהיא אמרה שבכל הזמנים אני הייתי כזה בהלם!!! כאילו היא שמעה איי פעם מוזיקה ישנה יותר....בכלל היא שומעת הרבה מוזיקה מעפנה,והיא אומרת שהיא כזה אוהבת את אואזיס (שיר אחד) ,וכשאני שואלת אותה איזה היא לא מחזירה תשובה והיא אומרת שהיא אוהבת אותם בשביל הפוזה.

חחחחחחחחחחח לא../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אם כבר, הם היו מתים להיות במקומי, בסדר? ואני הזכרתי סביון? תשמעי מה שבא לך, סתם כזה..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אבל הם באמת גרים בסביון..

ובראש1 קראתי פעם אחת כי הם המליצו על להקה טובה [לא זוכרת איזו
] אז ההוא כתב משהו כמו: "[שם של אחד מהם] עושה ביד, [שם של אחד אחר מהם] בלונדון בהופעה של פול אאוט בוי ואני כותב כאן את הטור שלנו" פאק! ככה בקלילות הוא עובר על זה שההוא בהופעה של פוב.. ובקומונה שלהם לפני שנה ומשהו [פורים/פסח שעבר..] הייתי שבוע ואחד מהם סיפר בכמה הופעות הוא היה
וכמה מפורסמים הוא פגש! ופאקינג הכל בגיל 10-13 כמה... הווו והשבוע הם המליצו על TBS אומשהו.. אז הוא סיפר שהוא היה בהופעה שלהם בספטמבר ><"

orw93

New member
אמרת שיש להורים שלהם כסף../images/Emo205.gif

דה סיים שיט

SainTonix

New member
אני אוהב אותם..

הם דיי בסגנון של MCR באלבום הראשון כזה.. חבל שקשה להשיג חומר שלהם..

למעלה