young folks- Peter, Bjorn & John
F FallOutGirl New member 26/5/07 #95 ../images/Emo80.gif Evanescence - My Last Breath חחחחחחחחחחח בדיוק אחרי שאני עושה בוק לכרטיס פתאום יש שיר שלהם חח ועוד עשיתי שזה ינגן באקראי את הכל ויש לי בנגן הזה 1465 שירים! מה לא עושים כדי לא ללמוד להיסטוריה ;;
../images/Emo80.gif Evanescence - My Last Breath חחחחחחחחחחח בדיוק אחרי שאני עושה בוק לכרטיס פתאום יש שיר שלהם חח ועוד עשיתי שזה ינגן באקראי את הכל ויש לי בנגן הזה 1465 שירים! מה לא עושים כדי לא ללמוד להיסטוריה ;;
S Sweet Calamity New member 26/5/07 #101 who's gonna love you now ../images/Emo115.gif Hunter revenge הבנאדם גאון!1^$%&^$
M M a a y a n K New member 27/5/07 #105 ../images/Emo207.gif לא היה לאן לשרשר... אחרי שבוע מהנה מאוד בבית, אני עוזבת אותכם שוב... אני מקווה מאוד שאני אגיע בסופ"ש הזה, אם לא אזזזז...לא... אני אשתדל להיכנס דרך הפלאפון אם ייצא... אז שבוע טוב לכולם!
../images/Emo207.gif לא היה לאן לשרשר... אחרי שבוע מהנה מאוד בבית, אני עוזבת אותכם שוב... אני מקווה מאוד שאני אגיע בסופ"ש הזה, אם לא אזזזז...לא... אני אשתדל להיכנס דרך הפלאפון אם ייצא... אז שבוע טוב לכולם!
M milkofamnesia New member 27/5/07 #107 DCFC - I will follow you into the dark דת' קאב הם לא אימו! למרות השם! מי לייקס דם.