יותר מדיי זה בטוח!
לאור העובדה שבעונה הזו רוב החוות שקרובות לחווה שאני רוכבת בה לא מקיימות תחרויות, שזה אומר נועם, הפארק ואודים שהן כולן במרחק סביר, אז החלוקה לא כל כך שווה מן הסתם בין התחרויות הקרובות כביכול, שכרגע הן רק אצלנו - צח, והתחרויות בצפון ביגור, ניר דוד ומשמר העמק[?]. בעיקרון הובלה ליגור יוצאת בערך 250 שקל, הדרכה 70 אם אני לא טועה ומיקצה בואו נגיד 100. ומן הסתם ההורים שלי באים איתי לתחרות+דרך להביא את הציוד ואותי
מה שאומר שגם דלק עולה לנו, ומגן יבנה ליגור זה משהו כמו 150 ק"מ...אני לא כל כך מתמצאת במחירים אבל רק נגיד שגם צריך לתדלק! וזה לא כל כך זול בימנו. בקשר להובלות לפעמים מתמזל המזל ומתחלקים עם מישהו בקרון, אפשר להגיד שיש לי קרון, אין לנו רכב שגורר כך שאם התמזל מזלנו והתחברנו עם רוכב מתחרה אחר שכן יש לו - הצלחנו להוזיל את כל התחרות, אבל זה רק במידה ולא יוצאים בכלל עם המשאית כי זה לא נעים לדפוק את החברים שלך עד כדי כך. ביום התחרות לרוב מוצאים על מה לבזבז עוד כסף - אוכל, שתייה אם צריך ולפעמים מיקרי חירום כמו עניבה
הציוד בעיקרון הוא ההוצאה השולית, בגלל שעם המכנסיים[400] אני רוכבת רק בתחרויות כן שהם מתבלים הרבה פחות מהמכנסיים הרגילים שלי, את הג'קט החברים קנו לי[
|
], נעליים וצ'אפס קניתי לעצמי אמנם זה גם לאימונים אבל לא תמיד[נעליים 700 וצ'אפס 400]. העונה מקפידים על הנושא של לבוש הולם, אז צרפתי לאוסף הציוד גם עניבה[120 נראה לי, וסיכה 50 בערך]. בגלל שאני מתחרה על הסוס הפרטי שלי אז מחובתי לדאוג גם לו לציוד תחרויות הולם - מגנים לבנים[החברות קנו לי
], יש לו גם שתי סמיכות אחת לבנה ואחת בורדו[בין 100 ל200 שקל]. מדיי פעם גם מתחשק לחדש ולהחליף ואז ההוצאות גדלות
ברמת העיקרון? יותר מדיי, אני אסירת תודה להורים שלי על כך שהם מממנים ומשקיעים בזה!