תחרויות- כמה זה עולה לנו?

תחרויות- כמה זה עולה לנו? ../images/Emo41.gif

ואני מדברת בנטו, כמה עולה לכם כל תחרות? הרי פעם ב... כן צריך לקנות מכנס לבן חדש, והובלה חייבים לשלם כל הזמן (אלא אם יש לכם שיטות אחרות ואנא ספרו עליהם!), השתתפות גם כן עולה....

2eye

New member
אני:

טכלס לי יצא די זול, עד עכשיו: מכנסיים - קיסלתי מגפיים - כנ"ל חולצה לבנה - כנ"ל ז'קט - כנ"ל שמיכה - עלתה 170 ש"חים בנדז'ים - קיבלתי מגנים - לא זוכר כמה עלו הובלה - 150 ש"ח להובלה, היו פעמים שבחינם, כשדן הסיע. ואם ההורים ידאגו לטריילר+תפוח זה גם יצא פחות, מן הסתם. זהו, לא? השתתפות - כמו לכולם, בד"כ מקצה אחד.

אז זה יוצא בערך

200 ש"ח לתחרות (אם לא כוללים את הציוד שהקניה שלו היא יחסית חד פעמית). איך ההובלה יוצאת לך כל כך זולה?

2eye

New member
הממ, כי זה המחיר שדרור לוקח לסוס

זה עד כדי כך זול? וזה היה חינם כשדן הסיע, כי זה היה סוס שלו....אבל זה כבר לא משנה יותר.

fliperit

New member
הרבה יותר מדי ../images/Emo6.gif

הובלה- תלוי כמה סוסים נוסעים בקרון ומי מסיע...אבל כמה מאות (100-300 בערך) מקצה- 90 אם אני מתחרה בנוער, ו-250 אם מתחרה בירוקי אימון- לא עולה, כלול בתשלם החודשי צימר- אם התחרות במקום שאין למאמן שלי איפה לישון אז אני משלמת לו על צימר (וישנה בצימר), וזה יוצא סביבות 250 בקיצור...מחיר של תחרות נע בין 200 שקל, ל-500+

יותר מדיי זה בטוח!

לאור העובדה שבעונה הזו רוב החוות שקרובות לחווה שאני רוכבת בה לא מקיימות תחרויות, שזה אומר נועם, הפארק ואודים שהן כולן במרחק סביר, אז החלוקה לא כל כך שווה מן הסתם בין התחרויות הקרובות כביכול, שכרגע הן רק אצלנו - צח, והתחרויות בצפון ביגור, ניר דוד ומשמר העמק[?]. בעיקרון הובלה ליגור יוצאת בערך 250 שקל, הדרכה 70 אם אני לא טועה ומיקצה בואו נגיד 100. ומן הסתם ההורים שלי באים איתי לתחרות+דרך להביא את הציוד ואותי
מה שאומר שגם דלק עולה לנו, ומגן יבנה ליגור זה משהו כמו 150 ק"מ...אני לא כל כך מתמצאת במחירים אבל רק נגיד שגם צריך לתדלק! וזה לא כל כך זול בימנו. בקשר להובלות לפעמים מתמזל המזל ומתחלקים עם מישהו בקרון, אפשר להגיד שיש לי קרון, אין לנו רכב שגורר כך שאם התמזל מזלנו והתחברנו עם רוכב מתחרה אחר שכן יש לו - הצלחנו להוזיל את כל התחרות, אבל זה רק במידה ולא יוצאים בכלל עם המשאית כי זה לא נעים לדפוק את החברים שלך עד כדי כך. ביום התחרות לרוב מוצאים על מה לבזבז עוד כסף - אוכל, שתייה אם צריך ולפעמים מיקרי חירום כמו עניבה
הציוד בעיקרון הוא ההוצאה השולית, בגלל שעם המכנסיים[400] אני רוכבת רק בתחרויות כן שהם מתבלים הרבה פחות מהמכנסיים הרגילים שלי, את הג'קט החברים קנו לי[
|
], נעליים וצ'אפס קניתי לעצמי אמנם זה גם לאימונים אבל לא תמיד[נעליים 700 וצ'אפס 400]. העונה מקפידים על הנושא של לבוש הולם, אז צרפתי לאוסף הציוד גם עניבה[120 נראה לי, וסיכה 50 בערך]. בגלל שאני מתחרה על הסוס הפרטי שלי אז מחובתי לדאוג גם לו לציוד תחרויות הולם - מגנים לבנים[החברות קנו לי
], יש לו גם שתי סמיכות אחת לבנה ואחת בורדו[בין 100 ל200 שקל]. מדיי פעם גם מתחשק לחדש ולהחליף ואז ההוצאות גדלות
ברמת העיקרון? יותר מדיי, אני אסירת תודה להורים שלי על כך שהם מממנים ומשקיעים בזה!

גם אצלי לרוב../images/Emo3.gif

את הדברים הבסיסיים שחייבים כדי להחזיק סוס כמו שצריך ההורים קנו - אוכף, ראשייה, מגנים לאימונים וכו'... את כל הציוד האישי אני קניתי, המכנסיים, הקסדות, השוטים, הכפפות, הדורבנות - הכל. ציוד לסוס אנחנו מתחלקים בערך, בעיקרון כל מה שאני רוצה אקסטרה - אני קונה בעצמי, למשל את המגני הובלה החדשים
אני קניתי, אבל את הקובנים הם קנו
. כשיש לי כסף וצורך אז אני מוציאה אותו על הציוד שאני צריכה או מאוד רוצה
, אבל יש גם פעמים שאני משלמת את ההובלות/אימונים/מקצים/עוזרת בפנסיון, כי כמה אני כבר יכולה לקחת מההורים? אני גם צריכה לעזור, מתי שאני יכולה וכמה שאני יכולה, גם אם זה רק המיקצה נגיד או רק ההובלה, משהו.

2eye

New member
היה יום שהוצאתי 400 ש"חים בתחרות

ולא קיבלתי החזר ):

S H I L G I

New member
מבחינתי

אני עושה עם טל לסירוגין שאחת מאיתנו רוכבת 2 מקצים והשניה אחד ובתחרות הבאה זה הפוך...ומקצה אחד עולה 100 ו-2 עולים 170 נדמה לי.. חוץ מזה עולה לי הדלק..שלמשל היום עלה לי 100 כי זה בעצם 200 והתחלקתי עם טל וחוצמיזה אין הוצאות חוץ מהוצאות שוטפות של נסיעות ושיעורים, וציוד שקונים פעם ב...

S H I L G I

New member
אה ולגבי הציוד

ג'קט-ישן של אמא [לא באמת ג'קט רכיבה...] מכנס רכיבה-של חברה שרכבה פעם והפסיקה ונתנה לי אותו במתנה כפפות לבנות וסטוק-אני לוקחת ממי שנמצא איתי בד"כ..היום זאת טל
כעיקרון אני מנסה להוציא כמה שפחות..לחסוך עד כמה שאפשר כי אני לא בדיוק וולת'י כמו רוב הרוכבים...אז אני מוצאת פתרונות יצירתיים

Ride Or Die

New member
אממ

עולה ההרשמה לתחרות כמה שעולה ההרשמה להתאחדות וכל הפרוצדורה הזאת וההובלה שלא עולה כי יש משאית ולפעמים יוצא שאנחנו מורווחים כי הסענו איתנו אנשים במשאית ששילמו ואם לא אז הדלק של המשאית שזה בסביבות ה200 לתחרות

PinkHorse

New member
דווקא לעומת כל מי שענה בשרשור הזה

אצלינו המחירים שונים.. יש לנו מישהו שמוביל באזור שלנו, קוראים לו נימר ושואלים אותו כמה הובלות עולות.. ולעומת חלק פה שאמרו מקסימום 500 ש"ח להובלה אצלנו זה ממש לא ככה, מאצלינו ליגור זה 800 שקל, וזה לא כולל מקצה, אוכל(שבסה"כ זה יום ארוך כי זה שעתיים נסיעה-לקום מוקדם/לחזור מאוחר) הציוד שעולה די הרבה ועוד ועוד.. אז עכשיו כשכל התחריות בצפון זה בכלל סיפור כי צריך להוציא כמה אלפים על התחריות.. אז מסתדרים אכשהו, חלק ההורים משלמים, חלק אני, עובדים קצת, מוותרים על מקומות ממש רחוקים, מנסים לצאת תחריות קרובות וכ'ו.. זה מה יש..

2eye

New member
וואו ../images/Emo2.gif אני סוגד לך ../images/Emo47.gif ולהורים

שלך... אצלי אם זה היה עולה ככה היו אומרים לי לרכב עד לשם

PinkHorse

New member
חחח

זה חשוב לי בסה"כ וכרגע עם יש הזדמנות להתחרות ויש סוס אז מנצלים את זה.. אני גם מוותרת ממש הרבה בשביל זה... ולקח להורים שלי 3 שנים להבין את זה ולהעריך את זה.. תחשוב עד כמה מבאס זה לשלם כ"כ הרבה כסף לתחרות ולהפסל P=.

2eye

New member
חח...תחשבי כמה מבאס זה

לדעת שההורים שלי מתלוננים שכל המחיר שהם משלךמים זה לא חצי מההובלה שלך... ולהפסל XD

למעלה