כי אם היה מספיק אז הייתי יכולה לבוא הרבה יותר לחווה וזה אומר לבוא לראות באמת את הסוס שלי ולעשות פנסיון ומספיק לוטרינריה ומספיק לזה ומספיק לזה. עבודה מצאתי- בשנה הבאה אני אוכל להתחיל. ובסוף השנה יהיה לי 50-10000 ש"ח וגם בחופש הגדול משנה הבאה אני אוכל להתחיל איפה שאבא שלי עובד. ככה שכסף אני אתחיל לחסוך, אבל בינתיים אין לי מספיק.
אם לא יהיה מספיק- מי שייפגע זה הסוס ולא אני. והדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוע בסוס. ולכן עד שאני לא אהיה בטוחה שמאות האחוזים שיש לי מספיק אני לא הולכת לעשות פנסיון על סוס.
בואנה יפה. באמת. כל הכבוד לך על ההשקעה. האמת היא שאצלנו הובלה עולה בערך 300 ש"ח למיטב הבנתי (ואם יש עוד רוכב שיוצא על אותו הסוס אז מתחלקים על ההובלה) ועכשיו אני מנסה להשיג עבודה כדי להתחיל לצאת לתחרויות.... חשבתי שזה בטח לא אפשרי וזה אבל אחרי שראיתי את הדוגמא שלך, נתת לי השראה
קפיצות בעיקרון יש לנו קרון, אז רק הדלק היה לנו לנו... ולחלק מכם התלונן על המרחק... בוא נגיד שהחווה הכי קרובה אליה זה 150 ק"מ, אז תמיד הדלק היה ההוצאה הכי יקרה וכמובן ההשתתפות במצקה אינדורנס בחינם! הגיע לנו מהמועצה שלנו 4 פעמים השנה משאית.... אז ההובלה (ולא משנה לאן) לא היה עולה כלום! ורק ההשתתפות הייתה עולה, ולרוב היו מבקשים ממני לרכב על סוסים מסוימים אז הם שילמו לי את התחרות. והשינה-היינו כל החברה ישנים בשקי שינה! ולא ישנים כל הלילה