תחרויות- כמה זה עולה לנו?

במקרה שלי זה די נכון

כי אם היה מספיק אז הייתי יכולה לבוא הרבה יותר לחווה וזה אומר לבוא לראות באמת את הסוס שלי ולעשות פנסיון ומספיק לוטרינריה ומספיק לזה ומספיק לזה. עבודה מצאתי- בשנה הבאה אני אוכל להתחיל. ובסוף השנה יהיה לי 50-10000 ש"ח וגם בחופש הגדול משנה הבאה אני אוכל להתחיל איפה שאבא שלי עובד. ככה שכסף אני אתחיל לחסוך, אבל בינתיים אין לי מספיק.

סוני DSCH1

New member
חח

כן אולי אצלך זה כסף אצלי זה כסף ופחד גדול מי זה שאני אולי יפגע בו (בטעות )

על זה אני מדברת בערך

אם לא יהיה מספיק- מי שייפגע זה הסוס ולא אני. והדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוע בסוס. ולכן עד שאני לא אהיה בטוחה שמאות האחוזים שיש לי מספיק אני לא הולכת לעשות פנסיון על סוס.

ToryMaster

New member
אז היית עובד כדי להרוויח?

אני מצטערת, זה משהו שלך, אם ההורים לא יכולים לממן, לא מבינה למה צריך להתעצבן [לא אישי כלפייך, אלא באופן כללי כלפי הרבה רוכבים שאני מכירה לאחרונה].

2eye

New member
סליחה, טעות ניסוח.

א. זה לא באמת התעצבנתי, זה היה בהומור
ב. הם יכולים, פשוט לא יצא להתחשבן על זה
ג. לא התלוננתי, אני מודה להם על כל שקל

The Bitter End

New member
נימר../images/Emo99.gif

ו, וואו, זה יוצא לך המון כסף, ריספקט שאת מצליחה לעמוד בהוצאות.

מורידה את הכובע

בואנה יפה. באמת. כל הכבוד לך על ההשקעה. האמת היא שאצלנו הובלה עולה בערך 300 ש"ח למיטב הבנתי (ואם יש עוד רוכב שיוצא על אותו הסוס אז מתחלקים על ההובלה) ועכשיו אני מנסה להשיג עבודה כדי להתחיל לצאת לתחרויות.... חשבתי שזה בטח לא אפשרי וזה אבל אחרי שראיתי את הדוגמא שלך, נתת לי השראה

PinkHorse

New member
../images/Emo13.gif.

ותאמיני לי שזה שווה את זה.. לא שיצא לי להתחרות הרבה אבל ממה שהספקתי בנתיים זאת חתיכת חוויה, לא הייתי רוצה לוותר עליה.. אל תתיאשי!!

../images/Emo24.gif תיינקס מותק

אוף חחח הייתי עכשיו בראיון עבודה
נאחס. אם רק הייתי יכולה לעבוד בחווה
אני באמת רוצה לצאת להתחרות, מה גם שעוד בחיים לא התחרתי על שינינג השמיין הזה, אז זה צריך להיות חתיכת חוויה

H a d a S D

New member
שנים שלא רשמתי....

קפיצות בעיקרון יש לנו קרון, אז רק הדלק היה לנו לנו... ולחלק מכם התלונן על המרחק... בוא נגיד שהחווה הכי קרובה אליה זה 150 ק"מ, אז תמיד הדלק היה ההוצאה הכי יקרה וכמובן ההשתתפות במצקה אינדורנס בחינם! הגיע לנו מהמועצה שלנו 4 פעמים השנה משאית.... אז ההובלה (ולא משנה לאן) לא היה עולה כלום! ורק ההשתתפות הייתה עולה, ולרוב היו מבקשים ממני לרכב על סוסים מסוימים אז הם שילמו לי את התחרות. והשינה-היינו כל החברה ישנים בשקי שינה! ולא ישנים כל הלילה
ובבוקר רוכבים 120 ק"מ!

למעלה