תחרויות- כמה זה עולה לנו?

רק מלחשוב על להתחרות אמא שלי

מוכנה לתת לי בוקס, בוא לא נדבר על פנסיון =| לכולם יש סוס חוץ ממני=[ אני מלאך מסכן=[[

2eye

New member
הממ...בוא תרכב על שלי D:

ההורים אוצים לרצוח אוית על זה שאין מי שמשלם חצי...ובכלל עודלא קניתי אותו S:

PinkHorse

New member
בצרה זה ליד בני ציון לא?

אהוד מבקר שם הרבה
לא נראה לי שזאת תיהיה בעיה..

ToryMaster

New member
לרוב העולם אין

זו וואחד מחוייבות הרי, מעטים בני הנוער שבאמת מסוגלים לה, בלי לזלזל באף אחד כאן, זה פשוט שיש עוד כל כך הרבה דברים אחרים על הראש בגילאים האלו.

אני יודעת וגם ההורים יודעים.

הבעיה היחידה היא- כסף. מבחינת אחריות הם יודעיםש אני אחראית, וגם אני יודעת. מבחינת לימודים הרכיבה והחווה בכלל לא פוגעים לי בלימודים, ואני לא מתכוונת לזנוח את הלימודים בשום אופן. הבעיה היחידה היא כסף- מה לעשות אבל יש כאלה שאין להם מספיק

ToryMaster

New member
אוקי

אז חוסכים, כסף זו לא מתנה משמיים כמו שגידול בעל חיים עדין ופגיע כמו סוס הוא לא משחק. אם לא כל הנסיבות מאפשרות לך לתת לסוס את כל מה שהוא זקוק לו [ויותר], כנראה שיש סיבה טובה לכך במובן הקוסמי, ושווה לעבוד ולחסוך כדי שיום אחד כן יהיה, מבטיחה לך שאז זה יהיה פי כמה מתוק ומוצלח וכיפי.

סוני DSCH1

New member
אני

חושבת שאת צודקת. נגיד ההורים שלי אמרו שעם אני רוצה סוס הם יקנו לי אבל סירבתי, כי אני יודעת איך לטפל והכול, אבל מה יקרה עם היה משהו שלא היה לי כסף לניתוח או משהו כזה, מה יקרה עם אני שוב פעם לא יצליח להציל את הסוס שאני אוהבת (השרופה הרדמתי אותה ). אני חושבת שבעול הרבה שנים כמו 10 אולי אני יקנה ועם לא תמיד אפשר לעשות פנסיון שלפי דעתי זה מעולה.

אפשר לעבוד ולחסוך זה נכון

אבל הבעיה היא שבנוסף הכסף לקניית סוס צריך פנסיון- כי אני אשים אותו בפנסיון- אז צריך גם: תשלום לפנסיון וטרינריה- תרופות, חיסונים, תילועים וכו' פירזול וכמובן שתמיד צצים עוד דברים ויש עוד דברים שעליהם צריך לשלם. אם הכסףש אני אחסוך לא יספיק ההורים שלי לא יוכלו לתמוך בי עם כסף משלהם וככה יצא שהסוס ייפגע. לכן הבעיה היחידה היא כסף. אמנם בפורום זה נשמע סתם תירוץ, אבל אם בעתיד תבואי לבקר אז תראי על מה אני מדברת.

ToryMaster

New member
זה לא נשמע תירוץ

בכלל לא, אפילו. אני יודעת על בשרי כמה זו בעיה. אבל את יודעת מה? אני נוטה להאמין שאם לא כל התנאים מתאימים - כנראה שיש דברים בגו'. אם אדם שמחזיק סוס לא מסוגל [מסיבות כאלו ואחרות, בין אם הן מוצדקות או תירוציות] לעבוד בשביל לממן את ההחזקה שלו, אני נוטה לחשוב פעמיים האם הוא מסוגל היה לגדל אותו ולהשקיע בו את כל מה שצריך במידה וכן היה כסף. מבינה בערך לאן אני חותרת? אני חוששת שזה יצא תוקפני, וזה בכלל לא מה שהתכוונתי.

אני מבינה

ויש עוד סיבות, זה בכלל לא תירוץ. זה נשמע תוקפני, אבל אני יודעת שזה ככה בגלל שאני כותבת דרך הפורום ואת לא יכולה שיר היא אחות דבילית ורעה

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

העניין הוא שזה לא ספציפי לגבייך, אלא לגבי הרבה אנשים שבטוחים שאם יהיה להם קצת יותר כסף כל הבעיות יפתרו.

../images/Emo12.gif מי תקע את זה?!

אוקיי, כשאני אמצא מי תקע את זה בהודעה שלי 'שיר היא אחות מגעילה ורעה' חבל לו על הזמן!!!
(ויש רק אפשרות אחת!
) קיצר- תתעלמו מי זה. זה רק ריב עם אחותי!

למעלה