תחרויות..

טוי בוי

New member
כן היא נפלה?

באנו אני ורי שניה אחרי רצנו למנג' לרנה.... כידי לעדכן אותה בעובדה שרוי מקום ראשון ואני מקום שלישי... והיה שם מישהוא עם רסטות ארוכות מאוד כולו... ונטע רכב על סוסת בצבע צ'סנט?! אולי ראית אותי שבאנו לרנה?

OHIO

New member
אוקי....

אלה- חחחח לחגית לא יצא טוב... את דווקא אמרת את זה טוב חחחחח אני לא זוכרת כבר על מה היא אמרה את זה... נראה לי על זה שלא באתי עם אוהיו... \= רעות- אההההההההההההההההההההההההה אז זאת היית את חחחחחחח סורי לא הבנתי..... אבל איך עלית על זה שזה אני...?? אלה-טוי בוי- כן... נטע רכבה על סוסה חומה עם בנדז'ים לבנים... יפה כזאתי סביר להניח שגם ראית אותי... חחחח כשהיא נפלה מהסוס טל עושה לי כזה תתפסי את הסוס ותפסתי את הסוסה של נטע והוא צורח עליי תתפסי את הסוס הלבן.. חחחחחח צחוקים איתו

OHIO

New member
אוקי....

אלה- חחחח לחגית לא יצא טוב... את דווקא אמרת את זה טוב חחחחח אני לא זוכרת כבר על מה היא אמרה את זה... נראה לי על זה שלא באתי עם אוהיו... \= רעות- אההההההההההההההההההההההההה אז זאת היית את חחחחחחח סורי לא הבנתי..... אבל איך עלית על זה שזה אני...?? אלה-טוי בוי- כן... נטע רכבה על סוסה חומה עם בנדז'ים לבנים... יפה כזאתי סביר להניח שגם ראית אותי... חחחח כשהיא נפלה מהסוס טל עושה לי כזה תתפסי את הסוס ותפסתי את הסוסה של נטע והוא צורח עליי תתפסי את הסוס הלבן.. חחחחחח צחוקים איתו

OHIO

New member
אוקי....

טוי בוי

New member
לא חושבת שראיתי אותך...

היתה לי גופיה מזעזעת בצבע טורכיז... ורקס מהמהם!!!
בתחרות הבאה אני רוכבת עליו!

איפה תהיה התחרות ב 11\1??? כי...

יש לי בתאריך הזה יומולדת...סוף סוף בת 17...כולם לתת לי סיבוב על הסוס בתור מתנה :) *סתם פוסטמה אני*

Juli kleo rullz

New member
רציני?! ../images/Emo15.gif

:-O דרסאג' כן?! יואו זה יהיה מושלםםםםםםםםם לא ידעתי שיש תחרות ב15 בכלל! הבעיה הייתה שב1.11 יש אצלנו תחרות קפיצות (באודים) והמדריכה שלי כנראה תצטרך להיות שם לעזור אז לא יהיה מי שיצא איתי... ועכשיו זה מושלםםםםםםםםםם

למעלה