תחרויות..

טוי בוי

New member
אאאאאאאניייי!!!!!!../images/Emo60.gif

אני אני אני אני יוצאת לדרסאג'!!!!!!! על מוגלי לקדם א' 1.... בעע. היתי אמורה לקדם 3. אבל ההורים שלי רוצים שאני היה מוקדם בבית! אז אני יתחרה ב9 בקדם 1, ולא ב12 בקדם 3! רררררר! ! !! !!! !! !
אני שמיחחחההה אני ירכב עם רוי שהוא היה על מוגלי אתם לא יודעים מה רנה עשתה בשבילי היא היתה כל כך טובה! אני חושבת שהיא היתה אמורה לשפוט אבל היא לא רוצה להלחיץ אותי אז היא לא תשפוט! ועוד כל מיני!! ובועוד שבועיים אני יתחרה על רקס! ובעוד חודש וחצי על רקס בצ'לנג'! אההההההההההההההההההההההההההההההההה

charliebr

New member
ידעת שמוגלי היה פעם סוס ווסטרן???

כן כן אני זוכרת כשהוא הגיע לקאנטרי ואמרו לנו שהוא עוד לא ממש יודע את הסימנים של אינגליש... רקס זה רקס הסוס הלבן היפיוף??? אם כן של מי הוא עכשיו?? עדיין של לנה???

טוי בוי

New member
מוגלי למד קצת....בערך'....../images/Emo60.gif

בכול זואת הוא מביא מקום ראשון ושלישי!
ורקס זב אותו רקס.. היום אין לו בעלים

charliebr

New member
פששש למד!!

אז עכשיו הוא סוס דרסז' נייס... רקס אז של פרנקי או משהו??? באחריות שלו...

טוי בוי

New member
רקס של פרנקי.../images/Emo60.gif

הוא לא קופץ בגלל בעיה בגידים הוא הפך לסוס דרסאג' סופית....בנתיים מיאה (המדריכה) מתחרה עליו ב' בדרסאג' ואני יתחרה קדם א 3 ובצ'לנג'... מוגלי יותר סוס לביוניים אבל יש לו צעד מהמם והוא רגוע ובגלל זה יצאנו עליו! בקפיצות הוא ממש פחדן! אבל קופץ...

רעות ביוטיהיפה את באה לתחרות מחר?

אם כן על מי ואיזה מקצה? אם את באאאה ניפגש לכל מי שבא תחרות בחוות נועם- נצר סירני מחר- אני אלבש חולצה אפורה של החווה וגינס שלש תרבע נראה לי אז כל מי שבא לתחרות אם הוא רואה אותי שיבוא לומר שלום

אני אלבש חולצת פולו אפורה וגדולה

כזאת וג'ינס כחול בהיר זרוק כזה... ובכלל את 10 אי אפשר לפספס! חחחחח.. אני לא מצליחה לשלוח תמונה שלה משום מה. בקיצור היא כזאת אפלוסה עם כתמים דוחים.. חיחיחי אתם תזהו אותה על בטוח =]

טוי בוי

New member
הי ממש טוב....

התחרות היתה מפגרת! ממש אבל! אנשים לא יודעים לעבוד עם הסוס! אז רכבתי ראשונה ועשינו לפני לונג' למוגלי שהיה כל כך יאפפהפה עם הציוד של לזלי!!! כולם השתמשו בציוד הזה, מוגלי, אפולו ורקס! חחח נסעתי עם רנה והצאפס שלי כמעט עף בדרך.... ואילתרנו בגדים... חחח רכבתי ראשונה. ורוי שלישי לפני האחרון היו בסביבות ה-20 רוכבים. והיה לי ממש מעצבן בידיוק שהתחלתי ובאתי להיכנס לקוו מרכז באו אנשים והתישבו והפילו דברים בשיא הרעש! ומוגלי היה לחוץ גם גך והם הרסו לי הכול!!!!!! הוא קפץ פנימה והיתי צריכה להתחיל מחדדשה ולא שמעתי תפעמון אז נכנסתי ממש עקום לקוו מרכז ועברתי להליכה לפני הזמן אבל חוץ מזה היה ממש נחמד! ובסוף קיבלתי מקופ שלישי ורוי ראשון. תחרות הבאה על רקס בקדם א-3... ביום רביעי יש לי שיעור עליו וגם ביום חמישי! איזה כיף! זהו אני ממש עייפה!

צדק8

New member
יפהההה !!!

מקום שלישי זה מצויין ! הלוואי שאני הייתי יכולה לקבל מקום שלישי..או עשירי..או להיות בכלל בתחרות דראסז'...

OHIO

New member
טוב.... קבלו עידכון....

היה מממממממממממממממממממממממממממממששש כיף!! כאילו.... הייתי בבאסה כי גם רציתי לצאת על אוהיו )= אבל בסוף לא... ו... לא משנה פשוט התבאסתי... קיצר, האנשים מאייל באו- חחחחחח אנשים מצחיקים השתעממו רצח.... ו.... לא יודעת מה... ראיתי כל מיני אנשים מהפורום נראה לי... וגם אנשי שלא ראיתי שנים מנצר... ולא זוכרת... היה כיף אה ואלה, רקס..? נראה לי מי שרכבה עליו נפלה בחימום, לא? בדיוק הייתי במגרש באותו זמן... נטע, מישהי מהחווה שלנו רכבה על הסוסה שלה בדיוק...

OHIO

New member
אה.... ונראה לי ראיתי את רעות

נראה לי שאפילו דיברתי איתך.. חחחחח אני טיפשה וסנילית אז עזבו ואני גם ראיתי את אלה... את ישבת ליד חגית ובאתי לשאול אותה מתי דניאלה נכנסת ואז היא ניסתה להגיד במילה אחת אכזבה ולא יצא לה טוב... חחחחחחח מצחיקה

../images/Emo80.gifלמי לא יצא טוב?

היה נחמד! אני רשמתי את הא'1 ואת הקדם א'1 עד האמצע! ראיתי את רעות אלה רעות השניה וזהו נראה לי!

טוי בוי

New member
ראית אותי?

אני ממש חושבת שראיתי אותך! אהה היה לך גינס עד הברך בערך וחולצה של החווה אפורה כזו!? או סתם חולצה אפורה!? אם כן ראיתי אותך...

רק שתדעי שאת מאוד חוצפנית

אני שאלתי אותך אם קוראים לך רעות ואת אמרת שכן.. ואז אמרתי היי אני רעות ואת אפילו לא אמרת היי... נעלבתי!!!!!

למעלה