תחרות החנון של הפורום

שלוקמן

New member
כמוני

גם אני הולך לכל מיני מקומות מוזרים רק בשביל לקבל חולצה

oOMissingOo

New member
"לא, לא בא לי לצאת איתך למסיבה..."

*פוזלת לעבר הספר בעל ה-1000 עמודים של סטיבן קינג שמונח על השולחן*

oOMissingOo

New member
זה קינג, מותק.

סטפן קינג, עם התרגום הקלוקל לסטיבן קינג? כותב ספרי האימה? אז זה הוא.

אה...

משמרת כפולה של גופרית בכנס מתוך רצון טוב בלבד ובלי לקבל על זה אפילו כרטיס? (מה? גופר זה כיף!) להזמין את כל חברי הגיקים ולראות ביחד את הסרט של דיג'ימון? כשהו מדובב לעברית כי לא מצאנו את הגירסה המקורית? לעשות פעם בשבועיים מפגשי דיג-דיג-דוג שבהם... טוב... רואים דיג דיג דוג? (זה לא חנוני! זה מגניב!) להיות בבית של חברה בזמן איזו מסיבה, להשתעמם ולהתחיל לקרוא את הספר מתמטיקה שלה? ועוד לא להבין למה כולם העירו על זה שזה מוזר? ללמוד בהיסטריה שבוע שלם למבחן שהיה כתוב בלוח מבחנים ולגלות שהוא בכלל היה של כיתה מעלי? ואז ללכת אליו בכל זאת, לבקשת המורה, ולקבל מאה? ללכת לכל מקום עם המגבת החדשה והנוצצת שלי שכתוב עליה "דונט פאניק" ובצד השני "42"? ללבוש את אותה המגבת כמו גלימה ביום המגבת ולחלק לאנשים תהיונים? (נו, אני לא כזאת חנונית, יותר בכיוון של גיקית... כמו שכבר אמרתי איZזה אלף פעם:p)

וכמעט שכחתי...

את זה שקיבלתי 70.4142% בגיק טסט וכשראיתי את זה חשבתי "היי, כמה מגניב, יש לי 42 בתוצאה"! (כן, העתקתי את זה מהשירשור ההוא, דיל.)

תמיר1991

New member
דיג'ימון?../images/Emo6.gif

לא ראיתי את זה מכיתה ה'
תמיר.

superot

New member
אז ככה...

* אני כותבת בויקיספר (לא קוראת! כותבת! שזה הרבה יותר חנוני!) * בזמן הזיקוקים חישבתי, כאמור, את המרחק האוירי של כן השיגור ממקום מגוריי (בערך 850 מ'8 למעוניינים) * כשמישהו משתמש בביטוי המחריד "יש מצב ש....?" אני מתקנת אותו ל:"אתה מתכוון: האם יש סופר פוזיציה של הפונקציות העצמיות של ההמילטוניאן כך ש...."

ailag

New member
הכי אני לא יודעת

שתי האפשרויות הראשונות "בשלוף": האחת, למדתי 50+ ספרות מפאי (כי זו כתובת של אתר שכותב עוד ספרות מפאי. למי שרוצה זה עד ההופעה השניה של 592 ואז jp. כלומר ‎3.1415..592.jp ואין לי כוח לדקלם את כל הספרות עכשיו) השניה: מלצר בארומה: "אתם הולכים מחר להופעה של סקאזי?" אני: "לא, אנחנו בקטע של IDE"

Theherod

New member
לול, אהבתי

איזו להקה זו סקאזי? בחיים לא שמעתי עליה.

למעלה