תחרות המשפט המעצבן ביותר

שָׂרָה

New member
תחרות המשפט המעצבן ביותר

(ראיתי בפורום אחר, רעיון
) תציעו את המשפט המעצבן ביותר שאומרים להריוניות. אני אנדב כמה בתור התחלה: יש לך כבר 3 ילדים, מספיק, זה כבר קשה. אולי תעשי הפסקה? מה איכפת לך? תקחי מדבקה זה לא כדורים, וזה גם לא התקן מה יש גם מדבקה לא מספיק טובה בשבילך? יווו איזה בטן ענקית, מה יש לך, תאומים? מה את לא יודעת מה יש לך? לא עשית אולטרסאונד???! האם את עוד בטוחה שאת רוצה ללדת כזה תינוק ענק בבית? את נורמלית? מה יהיה אם יקרה משהו? לידה זה לא משחק ילדים. מה את עושה את זה כאילו שזה כל כך פשוט? את חושבת שאת יודעת הכל? למה כולן יולדות בבית חולים ורק את מתעקשת לעשות שונה מכולם? אוף אוף אוף! נמאס לי!! נמאס לייייי!

../images/Emo6.gif גמני קיבלתי כמה מהפנינים האלו

ישי בטן פצפונת - ושמעתי אוי איזה בטן ענקית! את בטוחה שאין לך תאומים? או למשל אתמול - מישהי מהעבודה - "מה זה איזו בטן גדולה ! מה את רק בשישי? שמת לב שהבטן שלך ממש ירדה למטה? בדקת את זה אצל רופא?" עוד שניה שלחה אותי לבית חולים
המון נשים ששמעו שאני רוצה טיבעי - "אוי למה את רוצה לעשות את זה לעצמך?" או - " בהצלחה" מלווה בצחוק מלגלג
ודווקא שמעתי משתי בנות בעבודה שזו הלידה ה1 שלהן שרוצות טיבעי ואחת אמרה לי - שהיא לא העיזה להגיד לאף אחד שלא יצחקו עליה...

טלימה

New member
אני ילדתי בשבועיים אחרי התאריך

המשפטים הכי מעצבנים היו בשבועיים האלה. אחד מהם היה: "מה, את לא רוצה כבר ללדת?"
כן רציתי, מאוד

אשכר ש

New member
ממממ...

בשבוע 35- "או התחילה הנפיחות של התשיעי- בשפה העליונה וגם קצת האף" (תודה על האיבחון המדוייק). בבוקר יום הלידה- "הבטן עוד נורא גבוהה, יש לך עוד מלא זמן..." זה מה שעולה לי בראש עכשיו.

עיגולית

New member
גם לי זה קרה ככה בדיוק

11 בבוקר - לא את עדיין לא בשלה ללידה, הפנים לא נפוחות 14 בצהרים ילדתי. גם בלידה השניה לא התנפחתי, ככה אני לא מתנפחת, חה חה

הזלזול הזה הכי מעצבן...

מעבר לאיחול החינני "מזל שהכל עבר בשלום", אותי מעציב בעיקר שאנשים מזלזלים בכל מה ש*הם* לא בהכרח יודעים או מכירים, או במה שהם אישית לא בחרו בלידות שלהם או בהריונות שלהם... משום מה, אני תמיד זו שיוצאת הקיצונית (במיוחד בעיניהם של אלו שלא מקשיבים או קוראים אותי עד הסוף ומגיבים רק על מה שהם *חושבים* שאמרתי או כתבתי). אני אתן דוגמה - היה שרשור ממש בימים האחרונים בפורום "להיות הורים בחו"ל" בנושא לידה במקומות שונים בעולם (ישראל לעומת אירופה לעומת ארה"ב). המשתתפות האמריקאיות, שכמובן יולדות ברובן בשיטה האמריקאית הפולשנית וההתערבותית, יצאו בזעקות שבר כלפי היולדות באנגליה שם הגישה הרבה פחות התערבותית. עלתה שם שאלה לגבי "מהן פעולות לא נחוצות" ואני נכנסתי ונתתי רשימה של התערבויות שלרוב אינן נחוצות. לא כתבתי שום דבר מלבד הרשימה - לא "ככה צריכות כולן ללדת" ולא "מטומטמת מי שיולדת עם התערבויות" ולא שום דבר אחר. רשימה - סה טו. מהרשימה שלי יצא שרשור שאפשר היה לשים מעליו את הכותרת "שרשור נגד רוני" שרובו ככולו לא קשור בכלל למה שכתבתי. כתבו עליי שאני קיצונית, כתבו עליי שאני "לא מקבלת דיעות של אחרים", שאני "מנצלת את הידע שלי ואת המקצוע שלי לרעה" - מה לא. כמובן שבשרשור היו 20 אלף דיעות שמנוגדות לשלי, ואף אחת מאלו שבהתחלה כתבו שהן בעד גישה טבעית ופחות התערבותית לא יצאה להגנתי. אז יצא שאני אחת, הן מיליון, אבל אני "לא מקבלת דיעות" ואני "קיצונית". בשלב מסויים נמאס לי ויצאתי מהדיון (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הזה. עד עכשיו לא ברור לי למה להביע דיעה שונה מהקונצנזוס פירושה לא לקבל את הבחירות של אנשים אחרים, ולמה כשסותמים לי את הפה ולא מקבלים את הדיעה *שלי* זה בסדר. פיווווו יצא לי ארוך

שָׂרָה

New member
הוי רוני, ראיתי את השרשור

אם את רוצה, אוכל לצאת להגנתך (אם זה עדיין רלוונטי)

../images/Emo24.gifאת, תתרכזי בעצמך עכשיו

אני כבר כמה ימים לא נכנסתי לפורום ההוא, פשוט אין לי כוחות ואני מעדיפה להשתתף איפה שנעים לי. גם את ראיתי שנעדרת משם לאחרונה... לא מאשימה אותך. ראית מה הם עשו למאנטי

סטיוויה

New member
הא!

אולי עכשיו תביני שככה אני הרגשתי לפני חמש שנים בפורומים ישנים נושנים במחוזות אחרים. עיזבי.חבל על האנרגיות. הרי בסופו של דבר זה החיים שלהן,הגוף שלהן והדרך שלהן.

מבינה אותך מאוד ../images/Emo24.gif

ומסכימה איתך. בגלל זה נטשתי שם ואין לי כוח להכנס אפילו ולראות מי עוד תקף אותי... אני זוכרת את מה שאת מדברת עליו. איזה כיף שיש לנו עכשיו את הבית הזה

debby12

New member
מנהל
באמת? איכה זה לא אמרת לי?

מייד הייתי באה לזרות קצת אש וגופרית... יש לי לשון מחודדת ומקלדת עוקצנית עוד יותר
אני לא מאמינה שנתת להן לצלות אותך בלי לקרוא לחברותייך מפה לארח לך שם לחברה זה עוד שרשור פעיל? רוצה לפתוח שם שרשור חדש ולהשתולל חופשי? <דבי מפנטזת על הרעיון להוציא קצת אנרגיות לוחמניות בגלל כל מיני דברים אחרים שמציקים לה. במחשבה שניה עדיף שאשתה מים קרים ואנשום נשימות מרגיעות עם המיליון מעלות שיש פה בחוץ והחדשות המלחיצות>

אני נטשתי לפני כמה ימים...

כמו שסטיוויה אומרת (וצודקת!) - חבל על האנרגיות שלי. מעדיפה להשקיע אותן בדברים יותר פורים. אני לא יודעת אם הוא עוד פעיל כי לא ממש נכנסתי לשם ביומיים האחרונים. לאחרונה הם גם השתלחו שם במאנטי - כן, מאנטי שלנו, הסובלנית, הרגועה, העדינה... מילא עליי עוד אפשר להגיד שאני עצבנית ותוססת מידי פעם, אבל מאנטי? מאנטי היא כזו שאנטי...
והיא באמת כבר לא נכנסת לשם, כי בשביל מה? אין עם מי לדבר, כמעט בשום נושא. תקיעות מחשבתית שכזו לא ראיתי בצורה כזו כמעט בשום פורום אחר... אבל אם בא לך - סבבה. תגידי לי אפ כתבת, שאני אכנס לראות

Manty

New member
../images/Emo25.gif

לא בטוחה שבעלי יסכים עם הגדרותייך, אבל מה'כפת לי, לוקחת

Manty

New member
../images/Emo24.gif Welcome to the club

תארתי לעצמי שגם את תעלי על הכוונת
גם אני כבר לא שם.. מעדיפה את האויר הצלול פה

She Dolphin

New member
וואו, קראתי את השרשור המדובר ../images/Emo2.gif

ונדהמתי! וזה עוד בלי שאמרת את הצירוף המסעיר ביותר: "ברית מילה"
מדהים

Manty

New member
אז את שלי היית אוהבת יותר

כי בו כן הופיע הצירוף "ברית מילה"

הילהל

New member
הלכתי בעקבותיך ונכנסתי להלם

אין שם אף יד מכוונת? איך משאירים שם הודעות גסות שעוברות על כל כלל בתקנון בערך? נורא. חייבת לציין שנראה לי שיש שיפור אט אט בבתי החולים בארץ. וכרגיל חבל לי שדווקא בי"ח שמאוד מתקרב להיות "ידידותי לתינוק" הוא הכי "אכזרי לאמא" שיש (סורוקה יקירי).

סטיוויה

New member
"את עוד כאן" ../images/Emo35.gif

משפט שיכול להאמר בכל שבוע החל משבוע 36 ועד 42 והלאה
"אה.לא אני לא כאן. זו בעצם רק הולגרמה שלי. אני עצמי נמצאת כרגע באיים הקריביים בנופש"

debby12

New member
מנהל
אווו - יש הרבה

קודם כל חייבת לפתוח במשפט לטרום הריוניות והוא כמובן: "נו? מה עם ילדים? את לא נהיית יותר צעירה את יודעת...." (זה בשבילך שרה - להראות לך שגם מי שלא עושה ילדים בקצב הנכון בעיני הנודניק השואל נידון לניג'וסים). אגב, המשפט משתק במיוחד למטופלות פוריות שהיו מאוד רוצות להיות בהריון אבל, מה לעשות, לא הולך.... לגבי ההריונית בארה"ב כל הזמן שאלו אותי מתי כבר מזרזים אותי (So, when are you getting induced?). ולציין שילדתי בשבוע 39 וממש לא נראיתי פילה באופן מיוחד - למען האמת מי שלא ידע את התל"מ תמיד "נתן" לי לפחות חודשיים פחות בגיל ההריון. אבל כי מי שידע מה התל"מ התחיל לשאול חודש לפני מתי מזרזים כבר . והשאלה הלכה חזרה על עצמה (למרות שבכלל לא התלוננתי על כובד ההריון או משהו כזה. להיפך - עניתי לכולם שמגיע לי לסחוב לפחות עד שבוע 42 בתור פיצוי על קיצור הפז"מ בהריון הראשון).

למעלה