תחרות המשפט המעצבן ביותר

Manty

New member
יפנית גם הולך?

מאדה??? (עדיין לא?) והישראלים: נוווו (ומאחר וילדתי מספר שבועות לאחר שצפיתי, וברוב טימטומי גם יידעתי את כולם לגבי הציפיות שלי, קיבלתי ה-מ-ו-ן נואים ומאדאים).

candy77091

New member
עוד אחד..למרות שלא התנסתי בזה..

יש לך בת?לא נורא פעם הבאה בן..את עדיין צעירה תוכלי ללמד שוב.. אם משהו יגיד לי את זה אני אקרא אותו לגזרים!!!

גם למבי

New member
הכי מעצבן אותי:

"מותר לעשות כושר ככה?" אחרי שאני עונה שכן אז: "הרופא אמר לך שזה בסדר?" וכולה מדובר בהליכות כושר... וזה לא נגמר - עכשיו אני הולכת עם עומר במנשא ומעירים לי כל הזמין: נוח לו? (לא - בגלל זה הוא מחייך) הוא לא נחנק? (כן - זה התחביב שלי לחנוק את ילדי) הטילטולים לא בריאים לראש שלו (תודה רבה עוברי אורח בעלי תואר דוקטור באורטופדיית ילדים) הגדיל לעשות שכן שלעי שצעק עלי כשראה אותי הולכת עם המנשא. צעק! בטח עובדת סוציאלית כבר בדרך אלי. ררררררררררררררררררררר הוצאתי

She Dolphin

New member
"מה, עוד אחד?! ../images/Emo2.gif כל הכבוד!"

וממשיכים: "אני לא הייתי עומדת בזה. איך את עושה את זה? בשביל מה למהר, תעשו קצת הפסקה..." ככה אומרים לאשה חילונית שגרה בצפון ת"א והיא בהריון שלישי כשהרווחים הממוצעים בין שני ילדיה וזה העתיד להוולד הם בערך שנתיים וחצי. וכמובן הקלישאות: "בטן גדולה/קטנה/גבוהה/נמוכה" "את מבושלת" "תגידי, את לא רוצה ללדת?!" "נו, את עוד כאן?" ואחד הטובים, על תבונה ורגישות: "את נראית טוב, מה יש לך, בן? רואים! בפעם הקודמת היתה לך בת, נכון? אני זוכרת..." (אך, כמה טוב לדעת בדיעבד מה אמא של ילדה מהגן הקודם של תומר חשבה על איך נראיתי בהריון הקודם עם שירה
מוטב מאוחר מאשר אף פעם
) ושיא השיאים של טעם רע: "נו, עוד לא התפוצצת?" (מלוה בצ'פחה סחבקים על הכתף
)

g a n i

New member
מה עם "עוד לא המלטת"? נסי ותהני!

וגם, שיא שיאים של הגועל, בעודי צועדת בשלווה לשאיבה היומית בעבודה "את הולכת לחליבת הבוקר?"
בלעעע (לפעמים כמעט חבל שנעלמו בחילות הבוקר של ההתחלה. תמיד רציתי לספר שאמרו לי X והקאתי לו על הנעליים
)

debby12

New member
מנהל
אוי ואבוי

נשמע כאילו מי שהעיר את ההערה הזו באמת נולד ב"המלטה".

הילהל

New member
"מה שלומכן"?

תהרגו אותי למה, אבל זה המשפט שהוציא ממני הכי הרבה אמוציה. ההתייחסות הזו אלי כ"אתן".

vashti72

New member
פנינים לאמא טרייה...

למה את כל הזמן מחזיקה אותה על הידיים? היא תהיה מפונקת! (שתהיה!!!) אל תתני לה כל הזמן לינוק, תרווחי לה את הארוחות מקסימום שתבכה קצת
לישון איתה באותה מיטה??? זה לא טוב, יהיו לך צרות גדולות אחר כך!

mamadan

New member
"אבל זה ממש מסוכן ללדת בבית..."

"ומה אם יקרה משהו? לא חבל לקחת את הסיכון הזה?", "מה? כבר עוד ילד? חזרת בתשובה ולא ידענו?", ומשפט המחץ בהריון הזה, שנאמר ע"י הרופא שלי לשעבר - "אני מחוייב להתריע שההריון הזה פשוט מוזנח רפואית!" (בגלל שאני לא הולכת לטיפת חלב, ולא עושה בדיקות מסויימות)

ריקי29

New member
ואני שמעתי אתמול את המשפט:

אחרי שסיפרתי בגאווה שהגאונה שלי התהפכה "ואת בכל זאת רוצה ללדת בבית? את לא חושבת שזה חוסר אחריות?!" כמעט אבל כמעט הצליחה לעצבן אותי באותו רגע, עד שעניתי: "לא, אני חושבת שזה חוסר אחריות לתת למישהו אחר להחליט מה הכי טוב בשבילך." והלכתי בלי לצפות לתגובה.... ולא, היא לא הצליחה להרגיז אותי!

איך בדיוק קשור עניין ההתהפכות

ללידה בבית? לא הבנתי. כנראה שזו מנטרה כזו שאנשים אוהבים לחזור עליה, לא משנה מה הסיטואציה... בין אם יש קשר ובין אם לאו.

ריקי29

New member
זהו, שלא קשור לכלום

היא כנראה "קיוותה בשבילי" ש"בזכות" מצג העכוז אני לא אלד בבית ולא דיברה על זה עד עכשיו.

mamadan

New member
וואי עכשיו שאת אומרת את זה..

נראה לי שגם אמא שלי מקווה בתוך תוכה שהעוברית שלי לא תתהפך ושאני לא אלד בבית- אפילו במחיר של ניתוח קיסרי. היא כל הזמן מספרת לי סיפורים על זאת וזאת שעברו ניתוח בגלל מצג עכוז..

למעלה