תחרות המשפט המעצבן ביותר

מה, את רוצה ארבעה/חמישה?../images/Emo12.gif

עם מבט של "המטורפת הזו עוד לא יודעת שילדים זו מעמסה".... גדל לך התחת כשתגיעי ללידה תרצי אפידורל, בטוח ! (מפיו של גבר)

אוי, נזכרתי באחת שהגדילה עשות

והכריזה בפניי ש"3 ילדים זה מספיק". וואלה?? את מחליטה בשבילי?? תודה, לא ידעתי שזה התפקיד שלך!

אום נטע

New member
זה בן. בטוח בן, לפי הצורה של הבטן

האולטרסאונד אמר בת? הוא טועה, זה בטוח בן. מה, בעלך מעדיף בת? לא יכול להיות, כל הגברים רוצים בנים. מה, לבתך יש את שם המשפחה שלך??? אז איך היא תדע מי האבא שלה?

swann

New member
גמצלי היה ככה - לפי הצורה של הבטן

בהריון הראשון היית רחבה אז היתה לך בת, הפעם הבטן הולכת קדימה - בטוח שזה בן.

ואצלי "מבחן המחט" קבע שזה בן

ולכן כל העולם ואשתו היו משוכנעים ש"המחט לא טועה!!!" כשגבי התקשר לדוד שלו (זה שביצע את מבחן המחט המהולל) לבשר על הולדת תמר, הדוד שלו מיד קבע "לא יכול להיות!"
כאילו דאאאהההה?!?!?! אתה רוצה לבוא לפה לבדוק בעצמך?

אם פי 3

New member
בהריון הראשון

היה מי שטען, שלפי הצורה של הבטן, בטוח יש לי בת. הסכמתי איתו. לא גיליתי לו שיש לי בת. וגם בן. (אולי זה היה הפוך, אבל לא משנה).

בקשר לאפידורל

עוד לא רואים שאני בהריון אז לא מציקים לי... רציתי לספר על שיחה מוזרה עם שני גברים שהנשים שלהם ילדו עם אפידורל - הם טוענים שלא ניתן ללדת ללא אפידורל ומי שמנסה היא פשוט משוגעת , לא פחות! אחד סיפר איך בלידה של בנו הוא שמע גבר אחר צועק במחלקה על הנשים שצעקו מכאב : "פוסטמות , אולי תקחו קצת סמים ותסתמו את הפה" ואיך הוא ואשתו הריצו דחקות על "המטומטמות שמסרבות לאפידורל"... ואז הם התחילו לדבר על הקטע ה"מזעזע" של נשים שמתעקשות להניק!!! ותבינו , לא מדובר בשני באספסוף , זה שני חברה שנחשבים אליטה... לחשוב שרוב האנשים כאלו... מזל שבעלי לא כזה וממש חולם על לידת בית בתוך מים.

למעלה