תחרות הנחשקים/נחשקות - עדכונים

ליאן.

New member
תחרות הנחשקים/נחשקות - עדכונים../images/Emo47.gif

זוהי ההזדמנות ה-א-ח-ר-ו-נ-ה בהחלט להגיש מועמדותכם. יש מעט בנות שהגישו מועמדותן ואם לא תצטרפנה בנות נוספות, התחרות הנשית תקפא. באשר לנחשקים הפוטנצייאלים שכבר הגישו מועמדותם, הקפידו להשלים את כל הנתונים הבסיסיים המתבקשים, אחרת לא תשתתפו בתחרות. (מארק, לתשומת ליבך!!) לידיעתם, יש פרס מתנת תפוז..
אך כמובן שהתחרות נערכת למטרות כיוף ושעשוע

../images/Emo68.gifאני מגישה מועמדות

תיאור כללי שמי רונה בת 21 . תחביבים גלישת רוח, מסיבות טבע וקריאת ספרות קלאסית. גובה 169. צבע אהוב כחול כהה. מוטו אישי "אם כל אחד היה נותן שקל היו קונים לי ארטיק". סטטוס חברתי - "יורשת העצר של בניין מספר 8 ברחוב הכובש" ורווקה. תוכניות לעתיד - ללמוד הנדסת תוכנה באוניברסיטה ולהיות תולעת חייכנית. לא מעשנת. מה אני מוכנה לעשות בשביל לזכות בתחרות? ללכת עד למשרדי תפוז ולנג´ס לפקידים רמי דרג....

cbbenda

New member
גם אני מגיש מועמדות...

תיאור כללי: יניב 23.5 (אבל נראה הרבה יותר צעיר) מקצוע : סוכן מכירות.... מקצוע בשעות הפנאי : מנהיג כנופיצפון (סניף צפון של כנופיית סוס הברזל) תחביבים : אופנועים , נסיעות , טיולים , מיסטיקה והרבה .... צבע אהוב : כחול ... סטטוס חברתי : רווק כבר שעתיים .... ומחפש (מה לעשות לא יודע להיות לבד...) תוכניות לעתיד : ללמוד מינהל עסקים ולהיות מנהל שיווק בחברת היי-טק .... מה אני מוכן לעשות כדי לזכות ? למכור את האופנוע... (ולמי שמבין יודע מה גודל ההקרבה...)

barakhalla

New member
אוקיי גם אני מגיש מועמדות:

אז ככה: שמי ברק. בן 23 תחביבים:ספורט מוטורי בכלל ואופנועים בפרט!! טיולים, מסיבות חוף,מוזיקה ו... פורום האופנועים של תפוז
המוטו שלי הוא "מוטו מדריך" (והמבין יבין...) סטטוס חברתי: סינגל (עם סינגל) והאופנועניות שביניכן יבינו למה אני מתכוון...
כרגע עובד באוניברסיטה הפתוחה. תוכניות לעתיד: לימודים... מה אני מוכן לעשות בשביל לזכות? - בטוח לא למכור את האופנוע! אז מה כן?? כל שתבקשנה בנות הפורום...

night mistress

New member
הקול שלי שלך תמורת..

תראה..סנדה הציע לבוא לבשל לי עם סינר בלבד.. אם תבוא רק עם חוטיני אני אשקול..

dudusch

New member
ולי יש סינר בורדו עם

סמל ההארד רוק קפה (זכר לימי עבודתי שם), וחוטיני אפשר לארגן מחתיכת בד או משהו (מקס´ אפשר לשחק ב"טרזן וג´יין"...).

ronen1981

New member
ליאון היום נולדתי לפני 21 שנה

לא מגיע לי איזה פרס
.

ליאן.

New member
קודם כל, תלמד לאיית את שמי נכון..

דבר שני, אני בטוחה שאתה הפרס של אמא שלך
דבר אחרון - מזל טוב!

ליאן.

New member
בעוד כשבוע..

התאריך המדוייק יפורסם בעמוד הראשי של תפוז..

../images/Emo46.gifאבל אין מספיק מועמדות ../images/Emo4.gif

ליאן? לא כדאי שנגדיל קצת את התחרות יש מעט מתמודדים. אפשר לשלוח לינקים של ההודעה על התחרות בפורומים אחרים ואז אולי יתנדבו יותר אנשים לתחרות. זו דעתי
אפשר להיות שופטת

ליאן.

New member
פירסמתי היום במספר פורומים

שאישרו פירסום (סקס, עשרים פלוס, שלושים פלוס) ובבינו לבינה.. אפרסם מחר בעוד פורומים.. היכן את מציעה לפרסם ? בחירת הזוכים הסופית תתאפשר ע"י הצבעה דמוקרטית של כל אנשי תפוז ויתפרסם קישור בעמוד הראשי... כך שאין צורך בשופטים/ות ולא יהיו פרוטקציות. חבל..

ronen1981

New member
ליאן המתוקה ,(איית נכון אני מקוה )

בטוח שאני הפרס של הורי אבל מה לגבי פרס לי?! והאמת אני אהיה גם באחד הימים פרס נאה למישהי מיוחדת..... תודה על האיחול. נ.ב יש לי שאלה זוכרת שפעם ראשמנתי מאמר בעל כותרת "רונן מודל 2002". האם אפשרי שתכניסי אותו בסמוך לתמונה שלי באתר המועמדים או לפחות קישור אליו מאתר המועמדים כך שמי שלא מהפורם או חדש בפורם יוכל לגשת אליו ולקרא בו. בתודה מראש רונן.

למעלה