תחרות הנחשקים/נחשקות - עדכונים

r i p l y

New member
ומה איתי??

אני גם מוכנה ומזומנה להיות יועצת לעניני יופי אופי וטופי ולתת חוות דעת (מקצועית בלבד!!!!.) וטיפים
והמלצות. ברגעים המכריעים
ובהצלחה לכולם... אגב מה אתכם מה לגבי תמונות תקריב כלומר קלוז אפ?? יאלה תשקיעו מה פה קורה פה???

thor

New member
קבלו את הזוכה ?! (במה זכיתי?)

שם: יריב גיל : 34 תחביבים : טיולים (אופנועים/רגל), אוכל (לבשל/לאכול), קומיקס, סרטים, מחשבים, מיתולוגיה ועוד המון לא מעשן גובה : 179 צבע אהוב : סגול (בעצם המון צבעים מעורבבים ביחד) מוטו אישי : מוטורבייק ססטוס חברתי : חריג תוכניות לעתיד: למצוא בת זוג חכמה ומעניינת ולא מעיקה (עדיפות ליפיפיה מדהימה אבל כניראה שאני נאיבי) מה תהי/ה מוכנ/ה לעשות בשביל לזכות בתחרות הגדולה : לא זכיתי ? אם היית נאלץ לעשות כן, על איזה חוש היית מוותר ולמה ? : השישי כי לא ניסיתי אותו מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול ? : צעיר מהי התכונה מעצבנת ביותר שלך ? : האישיות שלי ? לאאאאאא. איפה היית רוצה להתעורר מחר בעולם כולו, אם זה רק היה מתאפשר..? : פיורד בנורבגיה (בקיץ כמובן) מה היית מאחל לעצמך, בהנחה וזה באמת היה מתגשם ? : למצוא בת זוג לפי מפרט של יפורסם פה תנוחה מועדפת ?? : אחת ? קולה או פפסי ? (קוקה) קולה קר בבקבוק זכוכית וכוס קרח בצד רגע. זהו ? אין שאלות יותר מסובכות ? אז הנה אני מעלה את הרף. קחו אתר שמכיל חומר נוסף :) http://www.bauhaus.co.il/yariv

ליאן.

New member
../images/Emo41.gif מועמד מס´ 15 ../images/Emo45.gif

ואפילו ענית על שאלות הרשות!!! יפה מאוד! אני מקווה שהמצביעים/ות יקחו זאת בחשבון בקלפי.. שיהיה בהצלחה!!

ליאן.

New member
מה ז"א ?

עצם העובדה שיש לך את הזכות של להשתתף בתחרות הינה שוות ערך לזכייה עצמה. מה, לא ??????

google11

New member
לא תפסת איזו גרמניה?../images/Emo4.gif

איש עסקים ממולח וממוחשב שכמוך, לא הצליח לתפוס איזו גרמניה חמודה ברשתו?

t@gel

New member
יריב.. ממממ ../images/Emo5.gif

כמעט כבר הייתי מצביעה עבורך.. עד שנתקלתי בתמונה ההיא באתר ואני חייבת לציין, שזה נראה נוראי.. כאילו מישהו טווח ארנבת על הכביש..
אבל באמת שאתה חמוד

thor

New member
ארנבת ? איפה ?

מצב משפחתי : נשוי/ה בפורום סינגלס ? מעניין (ת)

ליאן.

New member
החוקים של התחרות ?

צריך פשוט להעלות תמונה ולענות פחות או יותר, על השאלות הבאות : תיאור כללי שם, גיל תחביבים מעשן/לא מעשן גובה צבע אהוב מוטו אישי ססטוס חברתי תוכניות לעתיד/שאיפות. (שלום עולמי וכד´.. ) מה תהי/ה מוכנ/ה לעשות בשביל לזכות בתחרות הגדולה.. מעבר לזה, אפשר לכתוב מה שמתחשק אקסטרא.. אולי זה מה שישפיע על מצביעים (האופי ולא רק היופי
)

MemphisRaines

New member
והמועמד הבא ../images/Emo13.gif

שרון גיל : 28 תחביבים : אוף ונתחיל מהסוף בישול כתיבה קריאה קולנוע מוסיקה אינטרנט להעביר זקנות את הכביש , נגינה ויותר מהכל טיסנים ( ולהציק למרק פעמיים בשבוע ) לא מעשן צבע אהוב : ירוק ( כולכם מוזמנים לבקר באירלנד כדי להבין למה ) סטטוס חברתי : רווק מבוקש ( על רצח כפול בבני ברק ) אני אהיה מוכן ללהטיס מכאן כל מי שינסה לקחת לי את התואר ( יריב ראה אוזהרת
) ואקסטרא : extra ordiner , extra300l שרון

למעלה