תחרות הנחשקים/נחשקות - עדכונים

ליאן.

New member
אתה יודע משהו ?

אולי יש לך כאן קייס. מכיוון שיש רק 2 פרסים מתנת תפוז לזוכים - הזוכה והנחשקת, כל שעלייך לעשות זה: אפשרות א´ - גש מהר לפורום משוב, שטח טענותייך בפניהם ודרוש מהם פרס! אפשרות ב´ - שכנע את הזוכים לוותר על הפרס בשבילך. (במסרים כמובן) בהצלחה !

r i p l y

New member
מגיע לך....

מזל טוב מזל טוב הרבה כיף אגב אתה מזל אריה אז כבר יש לך נתוני פתיחה טובים.
שתהיה שנה רומנטית ותעשה חיים.

babe10

New member
אפשר להגיש מועמדות

להיות שופטת?.... יש כמה שהייתי שמחה להעביר מבדקים.. יאמי!

ליאן.

New member
אולי אפשר לעשות שלב משימות...

בו הבחורות יקבעו מבדקים שיערכו למתמודדים ...
והבחורים יקבעו מבדקים שיערכו למתמודדות.....
מה שבטוח זה שיעשה שימוש בהרבה שמן....

thor

New member
גבירתי. אולי קודם כדאי.....

שהבנות יצטלמו..... איך שהן רוצות אבל שיתמודדו. מרוב בנים לא רואים את הבנות

MemphisRaines

New member
השאלה היא האם הם יעמדו במבחן

הלזניה
ולא רק במבחן המנגל
שרון

SENDA

New member
סינור בישול יש

משהי רוצה לראות את החוטיני לגברים שקיבלתי ליום הולדת

babe10

New member
שמן?! ../images/Emo12.gif

דווקא שמן?.... מה עם - סירופ מייפל? ממרח רוזמרי? קצפת? ריבת תותים? יין מרלו? (כחובבת אלכוהול את לא יכולה להגיד לי שמעולם לא טעמת מרלו מקורקבן שרירי..) למרות שאם הכוון שלך היה שונה ..... גבר שיודע לעשות מסאז´ טוב נמצא ישר באמצע הדרך מבחינתי. אם הוא משלב את זה עם מיומנויות ספונג´ה - קניתי

ליאן.

New member
כמובןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo70.gif

טוב, אז כדי לבצע את הבדיקות המסובכות האלה, נאלץ לעשות חלוקת תפקידים:
נערת השמן - תמרח את שרירי המועמדים, תבחן את הברק באור נאון ואולטרא-סגולי
נערת הקצפת והתותים - לא נדרש פירוט.
נערת המרלו - תפקידה יהיה למזוג ממיטב יינות ארצנו בקורקבני המשתתפים, לערבב אך לא לבחוש, ולבחון את הטעם.
נערת המסג´ים - היא זו שתבחן איכות של כל מסג´ לגופו(ה).
נערת הבית - עליה לבחון את איכות מיומנויות של מלאכות נקיון הבית + בישול. כל אחת תצטרך להיות בעלת כושר אבחנה ועמידה מן הגבוהים ביותר, כדי שתוכל לחוות דעה כמה שיותר אובייקטיבית (או שלא, לבחירתה), מבלי להתעלף מעודף התרגשות באמצע המבדקים החשובים הללו... ובכן, מי מתנדבת ולאיזה תפקיד ?

babe10

New member
אמממ...

טוב.. לא בדיוק לזה התכוון המשורר אבל.. אם לוקחים בחשבון את הקלוז אפ שתפס אותי הצלם בחתונה של חברה שלי התפקיד שלי ברור ידוע וקבוע מראש. אבל הבא נתחכמה. אז מה דעתך: המתמודד יגיע לביתי ויעשה בו ספונג´ה. גברים עובדים תמיד עשו לי את זה. אחרי הצפייה במחזה זה - וכמובן כשביתי ממורק - מקלחת זריזה תעביר אותנו לשלב הבא בהתמודדות על התואר הנכסף. מסז´ מקצועי הוא מאסט בשלב זה - שבודק אם זההשלב האחרון או עוד אחד בדרך לאושר. את שלב התותים והקצפת ממש אין מה להרחיב, למרות שנראה לי שטעית קצת בכוון - לי אישית קצפת עושה צרבת.. כדי להסדיר את הנשימה יהיה עליי לשתות משהו - רצוי אלכוהולי, רצוי לא מהבקבוק... מדהים מה שאלכוהול עושה לנימים בגוף. בדרך החוצה - מקלחת נוספת תוריד שאריות קולינריות ומריחת שמן איטית וחושנית למול עיניי בעודי ישובה על הכורסה ומביטה תבהיר האם זה גבר ששווה צ´אנס נוסף
בקיצור - שופטת אחת לכל מתמודד מספיקה. השאלה אם מתמודד אחד מספיק לכל שופטת.. אני עדיין מתלבטת את מי מהמועמדים הייתי בוחנת..
כל קשר בין הכתוב במשנה זו לבין המציאות הוא מקרי בלבד - לקיחתו באחריות היא על אחריות הקוראים בלבד...

babe10

New member
תיקונים..

לקיחתו באחריות = לקיחתו ברצינות ... כמובן.

night mistress

New member
אווו...אני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רוצה להיות נערת היין..אני חולה על פופיקים..שכחתי לציין שזו סטייה שלי..רגע, שאלה, מותר לי לבחור את המנצח ע"י השתכרות איטית מהפופיק שלו??? אוייי...ואני יכולה גם להיות נערת השמן?ונערת המסג´ים.????? ..אני אפילו מוכנה להעניק אותם לבעלי הגופות המסוקסים וגם..וגם נערת הבית..סנדה הבטיח לי ארוחה עם הסינר שלו..ובלי כלום מתחת..מי שמבטיח צריך לקיים
.. אני אבחר משהו שמבשלים ממש לאט...ממש ממש לאט..

SENDA

New member
הבטחות יש לקיים

אבל ראיתי שאת מחפשת הבטחות אחרות
. בכל אופן אני די מתמחה במסזים מפנקים אז אני מוכן למבחן. בקשר לספונג´ה אני די מוצלח אבל ספונג´ה אחת בשבוע זה המכסימום שאני מוכן לעשות (זכר למסדר המפקד בצבא
). דרך אגב המנה הראשונה היא לחם שנאפה באופן אישי... המנה השניה .......

night mistress

New member
אתה לא יודע שלא משחקים עם אקדח טעון

מתוק..אתה מספר אחד אצלי אל תדאג.. ואתה לא חייב לעשות ספונג´ה..אתה יכול לעשות בכאילו..

למעלה