הנידון: מצא ההבדלים.
זה המאמר המקור כפי שנרשם :תחת כותרת מקווה שלא אצטער על זה..... נכון לרגע זה סינגל (התחלתי לצאת עם מישהי שאני מקווה שתעזור מצידה לשנות את הסטטוס ) מכל מקרה קוראים לי רונן באוגוס בן 21 (אני כמובן שמצפה להמון מתנות ...). אני 180 שער חום כהה עינים חומות . חיפאי. מוטו אישי השמיים הם לא הגבול... תוכניות לעתיד ממממ...בעתיד הקרוב לסיים את התואר הנוכחי להתגיס לצבא (עתודאי) ולתרום את חלקי למדינה האהובה שלנו,ולעשות תואר שני במנהל עסקים במקביל למצוא אישה אוהבת שאוהב ולהקים איתה בית חם ואוהב עם שלושה-ארבעה ילדים ולהמשיך להנות מהחיים איתם.ולגבי העתיד הרחוק מממ בתחום המיקצועי נראה מי יודע אולי אפילו רה"מ של ישראל (חולני אני יודע ) או סתם מנהל של איזו חברה בתעשיות עטירות הידע ... אה כמעט שכחתי לא מעשן כמעט שאף פעם לא שותה אלכוהול ועל סמים בכלל שאין מה לדבר. לעוד פרטים ניתן לקרא בכרטיסי האישי. שיהיה ערב טוב לכם רונן. (נ.ב כמה זמן יש לי לנסות להביא תמונה חדשה יותר??) זה מה שמופיע במקומו אחרי שעבר לפחות שידרוג אחד ממש ממש לאחרונה בעקבות הערה שלי על משהו שנראה תמוהה בעיני הקורא מהצד : מקווה שלא אצטער על זה....... נכון לרגע זה סינגל מכל מקרה קוראים לי רונן, בן 21. אני 180 שער חום כהה עינים חומות. חיפאי. מוטו אישי השמיים הם לא הגבול... תוכניות לעתיד ממממ...בעתיד הקרוב לסיים את התואר הנוכחי להתגיס לצבא (עתודאי) ולתרום את חלקי למדינה האהובה שלנו אה כמעט שכחתי לא מעשן כמעט שאף פעם לא שותה אלכוהול ועל סמים בכלל שאין מה לדבר. שיהיה ערב טוב לכם רונן. אין ספק שההבדלים בין שני הגרסאות לא ענקיים ושיש עוד מקום לקצת שינוים נוספים עדיין בכדי שיהיה קצת יצוגיות לצנזור. מכל מקרה אני לא מעוניין לא בגרסא הלא מצונזרת כשם שלא במצונזרת כי אם בחדשה:הנקראת בכותרת "רונן מודל 2002" (שראוי לציין שבא כבנוסף לדברי הקודמים ובתקופה שלא ברור אם אני סינגל או לא ולכן במאמר החדש אין התיחסות לסטטוס חברתי שכיום הוא בברור סינגל,פרט לנקודה הזאת ניתן לראת בבירור כיצד החדש מספק את כל המידע הנדרש הרבה מעבר לזה הקודם אם תרצו תספרו את כמות הנקודות שיש התיחסות אליהם שהודגשו בעבורכם ביחס לקודם). והרי הגירסה החדשה תוך הבהרה וחלוקה ברורה יותר להיכן יש תשובה למה בעבור אילו המתקשים בלהבין ולדלות האינפורמציה מהטקסט. ++++++++
שם גיל: כורתרת רונן מודל 2002. הוא בא לאוויר העולם ב 04.08.81
לחלשים בחשבון 2002-1981=21 כתינוק ששקל 4.2קילו ,כבר אז יש שיטענו כי נראה הפוטנציאל להתחרות בתחרות הגבר הנחשק של סינגלס קלאב .
תיאור כללי,גובה מתנשא הוא לגובה של 1.8 מטרים ,בעל עיניים חומות שוקולד פנים חלקות שפתיים בשרניות ושער חום כהה המבריק בשמש וגוף כיאה לאדם שעסק לא מעט מחיו בשחייה (ישבן קטן ומוצק ביחס לכתפיים רחבות מה שנקרא גוף משולש הפוך) בעל גוון עור קינמון.
קשור ל:" איפה היית רוצה להתעורר מחר בעולם כולו... כל חייו הבוגרים העביר בעיר המדהימה חיפה שמשלבת הרים מרהיבים יערות וים לאורכה.
תחביבים תחביבים רבים לו בהם שחיה ,ריקודים: לטיניים וסלוניים וסתם במועדונים לפי הרגש והקצב, כדור עף ,וכדור סל,וכן לעיתים סנוקר ובאולינג. ולא עדיין לא סימנו שכן רונן היינו חובב תאטרון מושבע (מנוי מעל 7 שנים ברצף) ואוהב לצפות בסרטי קולנוע בעיקר בקומדיות דרמות וסרטי מדע בדיוני עתירי אפקטים ועלילה (כגון מאטריקס). ואוהב הוא מאוד לשמוע מוזיקה מכל הסוגים חלה בקלאסית דרך פופ דאנס ועד לאלטרנטיבי ורוק מודרני. כמו כן אוהב הוא מאוד לעקוב אחרי האקטואליה והפוליטיקה ולגלוש בנט בפורמים ובאתרים אינפורמטיבים אילו ואחרים. וכמובן איך אפשר בלי לציין את אהבתו לספרות מדעית וספרות המכונה מדע פופלרי.
איזו חייה היא האהובה עליך ביותר חובב חיות מושבע שהיה חבר באגודה להגנהת הטבע במשך זמן לא מבוטל וכיום חבר באדם טבע ודין. החיה האהובה עליו בעולם היא לא אחרת מאשר ידידו הטוב של האדם הכלב ובאופן ממוקד יותר הכלב שלו רעם רועה גרמני מהמם שקיבל במתנה ליום הולדתו ה16.
מעשן\לא מעשן רונן שומר על בריאותו וכמובן שאיננו מעשן ובאלכוהול נוגע פעם בעידן באירועים מיוחדים וגם אז רק באופן סמלי.
צבע אהוב הצבעים האהובים עליו כיום הם אדום המסמל בעיניו תשוקה ואהבה ואציליות והדר, ולבן המסמן טוהר וטומן בחובו את כל צבעי העולם.
מוטו אישי המוטו האישי שלו הוא השמיים הם לא הגבול ומי שמכיר אותו לאורך זמן ויודע מה הוא עבר בחייו יבין ביתר תוקף את מהות המוטו.
קשור לתכונות את תכונותיו רונן מעדיף שיכירו אנשים מהכרות איתו אבל אחת שהוא יציין שנאמרה עליו לא אחת וזו שהוא בעל לב זהב .
מהו האייקון החביב עלייך ביותר? האייקון החביב עליו הוא לא אחר מאשר
.
מה הייתה מאחל לעצמך,בהנחה וזה באמת היה מתגשם מאחל אני לעצמי לממש את הפוטנציאל הטמון בי ולמצוא אישה אוהבת שאוהב ולהקים עמה בית חם ואוהב עם שלושה-ארבעה ילדים.
קשור לתכונות :מהי התכונה המעצבנת ביותר שלך תכונה מעצבנת ממממממ המכתב הזה כבר ממילא יותר מידי ארוך
קולה או פפסי? מעדיף תה עם נענע (עלפני קולה או פפסי ).
תנוחה מועדפת?? תנוחה מועדפת עדיין לא ידוע……(כן כן נשות הפורם על הגבר הזה אישה עדיין לא "רכבה".)
תוכניות לעתיד\שאיפות, תוכניות לעתיד :לסיים את התואר בהנדסת החשמל בטכניון להתגייס לצבא ולתרום את חלקי למדינה האהובה שלנו. לעשות תואר שני במגביל לשירות הצבאי במנהל עסקים. למצוא את אהבת חיי ולהקים בית חם ואוהב איתה.
מה תיהיה מוכנה לעשות בשביל לזכות בתחרות הגדולה במידה ואבחר מוכן אני לתת נשיקה אישית בלחי של עלמות החן שבחרו בי כאות הוקרה ותודה. שלכן רונן. ================================== לסיכום: ברור לחלוטין שלא כפי שליאן טענה המאמר החדש מלא בהרבה יותר אינפורמציה והתיחסות להרבה יותר שאלות וסוגיות שהיא עצמה ביקשה התיחסות אליהן מזה הקודם ,וכן מהגרסה המצונזרת שמופיע כיום תחת "מאמרים מיוחדים". כמו כן לי לפחות יש הרושם שה"מאמר המיוחד" בא לתת נפח ועומק נוסף לגבי המתמודד ולתת יותר רושם לגבי הנפש והרוח של המתמודד (שמשפיע לא פחות מהמראה החיצוני שלו לעיתים על ה"נחשקות שלו" ) ולכן בעיני אי הצגת המאמר הרציני והמקיף יותר כמוהה כפגיעה וסירוס בנפש ובאינדבדואל של המתמודד (למקרה זה אני) ופגיע בסיכויו וב"אני האמיתי" שלו.
אי לכך בעיני שתי אופציות הראשונה המועדפת ליאן תראה את טיעוני כבדי המשקל ותסכים להעלות תחת "מאמרים המיוחדים " את המאמר המכונה "רונן מודל 2002" (ואם היא מאוד מאוד מתעקשת היא יכולה לקחת את זו שפה עם ההדגשות לטובת המאותגרים מחשבתית) או האופציה השניה הפחות מועדפת אבל מתחיבת במידה וזו הקודמת לא תתקים תוסיר מועמדותי מהתחרות שכן בתנאים הנוכחים כפי שאני רואה את הדברים אני לא מוכן ליטול חלק בתחרות . בכבוד רב רונן.