תחרות הנחשקים/נחשקות - עדכונים

Vintage

New member
שלי ?

בתור אופנוען עם חברים אופנוענים יצא לי לבקר ידידה אחת (פושטקית!) בבית חולים , וישבנו כל החבר´ה במסדרון והשתעשענו עם כיסא גלגלים , אני החלטתי לנסות להרים ווילי (משמעו 2 גלגלים באויר) והתהפכתי. מאז החתימה. ולאופנוענית שלום ופלטינה

כן שלך...

טוב אז אולי אני קצת רגישה העניין כיסא הגלגלים, כי חתימתך צרמה לי... בא לך לשנות אותה ?
חברת ילדות שלי, החברה הכי טובה שלי עברה תאונה עם חבר שלה על האופונוע בצומת גולני.הוא נפטר היא נכה. האופנוענים שאני הכרתי בשיקום שכן יושבים בכסא גלגלים, מופרעים <באופן חיובי> וצוחקים על עצמם חופשי...אתה יודע הומור שחור.. אבל כאילה שלא יושבים...אולי צריכים להיות יותר רגישים לעניין... בכל אופן לא בכוונתי להעכיר רוחך ואו להעביר בקורת, ממש לא! ד"א אחלה תמונה ותשמור על עצמך

Vintage

New member
As u wish...

במיוחד בשבילך , בשביל לא לאכזב ובאמת להיות חלומי ורגיש שיניתי קבלי
.

Vintage

New member
שמעי...

הערוץ הזה לא מקבל דברים כאלה בעין יפה, אני אתפשט במסרים אישיים , אוקי ?

מי זו השמועה הזו....

ככה סתם מתפשטת לפני כולם? בושה! אל דאגה הוד רוממותך...אנו נלביש אותה חזרה.
מה נשמע יקירי? תזהר בתשובתך...שלא עוד שמועה תתפשט מול עינך...

Zeos_30

New member
הלו חתלתולה סקסית שכמותך../images/Emo70.gif

אני ממש מצטער שהזנחתי את הזוגיות שלנו בימים האחרונים אבל הייתי ממש עסוק בעבודה, לימודים וכהנה וכהנה. נורא חסרה לי ההתכתבות הארוטית שלנו ב-SMS ואני חושב שאני מסיים לשלוח את ההודעה הזו ומיד שולח לך איזו הודעה "מעוררת"... אל תשכחי בבקשה שאת האחת והיחידה עבורי ושאני מודה כל יום לאלוהים דבר ראשון בבוקר על שנפל בחלקי האושר הגדול להכיר אישה מדהימה שכמוך. מה דעתך על פגישה נוספת בסגנונה של זו האחרונה? שאקנה שוב את היין שאת אוהבת? באיזה חוף נלך הפעם יד ביד לאור הירח והכוכבים הנוצצים? (דרך אגב, חולצת הבטן שלך מחכה אצלי אחרי כביסה וגיהוץ מקופלת למשעי). ממתין לתשובתך העדינה בכמיהת אין קץ
ממני, האל היווני הפרטי שלך. (אם זה לא יגרום לכמה שמועות רציניות "להתפשט" אז אני מרים ידיים פה ועכשיו!)

שיווווווווו........./images/Emo12.gif

אני בשוק אני בהלם אני פשוט המומה מעצמך...
יפה שלי, לא רק "שהפשטת" את השמועה,גם עשית זאת בכל הכח... ME LIKE
תביא יין אדום קיינטי אני מחכה!

Zeos_30

New member
אכן, דברים קשים../images/Emo70.gif

בקשר ליין...עם קיטבג או בלי

ממש ערוץ הרצינות.

קצת הומור ופלצפנות יתר עוד לא הרגה אף אחד... אבל טוב אני לא אצחק יותר
למה במסרים? לא יותר טוב בחדר השינה? טוב די חתולה הגזמת...הפסקתי. לפני שליאן תעיף אותי מפה...

babe10

New member
בוודאי

חיובי חזק. במיוחד אם אתה מקדיש דברים לחתולים.

למעלה