תחרות הסוד הכי כמוס ב-
!

תחרות הסוד הכי כמוס ב-../images/Emo43.gif! ../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

תפוז מחלקים 50 כרטיסים זוגיים חינם להקרנת הסרט "הסודות" בקולנוע!
מה צריך לעשות?
פשוט מאד! שרשרו לפה את הסוד הכי כמוס שלכם, ותפוז תעניק ל-50 בעלי הסודות-הכי-שווים כרטיס כניסה זוגי לסרט "הסודות"!
קדימה - זה הזמן לשתף בדברים שתמיד שמרתם בפנים, לפרוק - וללכת לקולנוע בכיף. ^^ בהצלחה!

טאיb

New member
סוד אפל

טוב זה מאד קשה לי להיחשף אבל בשביל כרטיס לסרט אני מוכן............ !!!זהירות סוד למטה!!! הסוד הנורא ביותר לי שאם מישהו יגלה את זה אני כנראה אתאבד הוא......... אני מגיב בפורומים של תפוז אני יודע הבושה.......................

LLLSSS

New member
הסוד שלי...

אני דו מיני... זה חיים כפולים =( למי שלא יודע למשל ביום שישי במצעד מאוד פחדתי שהתקשורת תצלם אותי וראיתי מישהו שאני מכיר ומאוד הסתתרתי... בקיצור בלאגן.

:) אני שולחת לך חיבוק מכאן.. בלי קשר ל"סודות"

גם להיחשף כאן, גם במצעד- זה אומץ עצום. ואשריך! זה המון לחץ.. לחיות כך. לאט לאט, צעד אחר צעד- גם הקבלה, ההשלמה והאומץ לחיות מול כולם יגיעו. אני שמחה שכתבת:) אם אתה מהצפון, תבוא למצעד בחיפה!

../images/Emo41.gif פרטים נוספים על ההקרנה ../images/Emo41.gif

ההקרנה תערך ב-22.06, יום ו' בשעה 14:00 בסינמה סיטי. הזוכים יקבלו הודעה אישית עם סיום התחרות עם פרטים נוספים.

אפפ

New member
אפשר לקנות כרטיסים? או שזו הקרנה רק

למי זוכה? וחוץ מזה, זה לא אמור להיות ב14 ליוני?

נדב81

New member
הסוד שלי

בגל 7 טיפסתי על עץ ונפצעתי ומאז אני עם אשך אחד.

נדב81

New member
כלומר שמו לי תותב

כך שאף אחד לא יכול לדעת...ואני גם לא מגלה

הסוד שלי...

אם אספר זה כבר לא יהיה סוד... אבל אספר משו..אמ... הייתי על סף מוות 3 פעמים בחיים שלי... פעם אחת נולדתי בלי בכי...זאת אומרת שלא נשמתי..הרופא עשה לי החייאה.. פעם שניה נפלתי אחורה כשהיתי קטנה ואבא שלי עשה לי החייאה.. (פעמיים יותר מדי) הפעם השלישית כבר לא סוד...סיפרתי את זה בתחרות בפורום פופ ישראלי... עקיצת עקרב צהוב

הסוד שלי... ששש... ../images/Emo199.gif

אם אספר את זה זה פשוט כבר לא יהיה סוד אבל היה לי ידיד, (עדיין- שש.. לא אמרתי) שהוא גדול ממני בערך ב10 שנים. (חייב לדייק? - 12) ואנחנו מדברים המון... וזה רק ידידות! אבל אף אחד לא יודע ממש ממש קצת אנשים יודעים, בערך 2 אנשים זה מעולה שיש מישהו שגדול ממך אבל מדברים על החיים, הוא לא כזה של: "הוא מחפש דברים שאת לא מחפשת" ממש לא, אנחנו מתייעצים הוא עבר דברים בחיים שלו שאני לא עברתי נשאר ביננו כן??

NeVeRtheLeSs

New member
האמת ש...

בעצם לא הבנתי למה זה בגדר סוד? כאילו מה אכפת לך אם ידעו? סה"כ ידיד...

ילדה בגיל שלי זה מפריע, אנשים יחשבו ש

שאני עושה איתו כל מיני דברים
או כמו שאומרים- אנשים בגיל הזהמחפשים דברים שאני לא מחפשת אני פשוט לא מספרת את זה

סוד כמוס ../images/Emo196.gif

אז ככה, לפני כשנה גיליתי, שבת הדודה שלי, שאיתה גדלתי 22 שנה חיה עם אב חורג ושדוד שלי אינו אביה הביולוגי. בעלה של דודה שלי עכשיו הוא בכלל לא אבא שלה והיא לא יודעת את זה. כביכול כל השנים חשבתי שהוא אבא שלה האמיתי, אך משיחה ששמעתי בין אימי לדודתי מסתבר שדודה שלי הייתה נשואה פעם, ובת דודה שלי היא בתה מנישואיה הראשונים. סוד כבד שכנראה לא יתגלה לה אף פעם.

למעלה