תחרות הסוד הכי כמוס ב-
!

hadasharon

New member
מה שבוע? רשום למטה שב22.6.07 יחלקו כרטיסים

לסרט, משמע שבועיים. אולי כדאי שפעם הבאה תמסור תשובות מדויקות?

בשיחה שלי עם תפוז -

נאמר שהתחרות נמשכת שבוע - התחרות עלתה ביום ראשון האחרון, והיא תסתיים ביום ראשון הקרוב. עד כמה זה באמת רלוונטי?

לילך87

New member
שלי...

לפני שהכרתי את בעלי יצאתי עם מישהו אחר ובמקביל הכרתי את עוד אחד , יצאתי עם שניהם במקביל כמה חודשים, בלי שידעו ובסוף נשארתחי עם ... היום הוא בעלי....

P i x i e s

New member
הסוד שלי.../images/Emo122.gif

1. הייתי שקרנית פתולוגית עד כיתה ח' בערך. שיקרתי לחברים, להורים וגם עליהם. \: 2. אני לא בתולה, ואולי בהריון. זה מפחיד ברמות מטורפות.. \:

P i x i e s

New member
זה ממש ממש ממש לא מצחיק אותי.

למה נראה לך שאני עד כדי כך מושפלת כדי לשקר על הריון? אתה שפוי? אנשים מגעילים.

P i x i e s

New member
ניסיתי,

אבל יצא שלילי... הבחילות ממשיכות וכו' ואני די מתבאסת מזה, אמא שלי הייתה בהריון כשהבדיקה אמרה שלא. אני עושה בדיקת דם השבוע. (וגם אם זה ייצא שלילי, זה עדיין סוד שבכלל היה סיכוי ומנעתי אותו עם פוסטינור)

סקסית 31

New member
גם גיסתי

היתה בהריון כשהבדיקה הראתה שלא עשתה שוב אחרי 3-4 ימים ויצא חיובי מקווה בשבילך שהפוסטינול מנע ולהבא תזהרי זה לא צחוק

הסוד שלי

אני נשוי 32 שנה (לאותה אשה...) והסוד שלי רשום בשיר: נישואין הוא מיזם מיוחד זה מיזם בו הופכים השניים לאחד לחופה הלכו לפני המון שנים הקימו משפחה וגידלו ילדים עליות ומורדות הזוג חווה הנאות ומותרות והמון אהבה רגשות מנוגדים כמו קנאה ויהירות שבאו והלכו באותה המהירות בתמונות נראים צעירים ויפים כל כך מהר עברו כבר שלושים היום קצת בוגרים ועייפים סוחבים על גבם את תלאות החיים כל זה היה בלתי אפשרי בלי אמפטיה והגיון בריא שגישר על פערים ועמד ברגעים קשים כך נשארנו עם הקשר המיוחד כך נשאר מאוחדים כנראה לעד כי אהבה זה לא רק חום ונשיקות אהבה זה לדעת ביחד לחיות

yarou

New member
../images/Emo189.gifאני אני

פעם רצחנו חתולה יחד עם חברים שלי, ולא, אני לא גאה בזה בכלל זה היה בערך בכיתה ה, והיא הייתה חצי מתה.. אז, זה היה לטובתה? \= אני לא צער בעלי חיים, אבל חבל עליה...

הסוד שלי

אני נשואה לאישה מעל 10 שנים. הכל מושלם בינינו ואני מקווה שכך יישאר, אך לפני חצי שנה היכרתי אישה נשואה (לגבר) באינטרנט והתפתח בינינו רומן גדול, גדול יותר משיכולתי לתאר או לשער שיקרה לי. אחרי כמה חודשים כשאני מרגישה מאוהבת לחלוטין בשתי נשים, חתכתי את הרומן ושבתי לאישתי שלא ידעה דבר וכנראה גם לא תדע לעולם. הסוד הזה מלווה אותי כמו צלקת בלב ואני רק מקווה שאוכל פעם לסלוח לעצמי על הטעות ופשוט לשכוח. לו רק אשתי הייתה יודעת... תודה שהענקתם לי את המקום לשתף.

כiכב ijפל

New member
הסוד שלי..

שאני מאוהבת כבר שלוש שנים במי שהיה הבן זוג שלי ונפטר מסרטן לא משנה מה אני עושה או עם מי אני אהיה האהבה הזו לא נחלשת. וזה משהו ששמרתי בלב.

יש לי חברה ממש טובה, וגיליתי משהו על אבא שלה

זה פשוט קטע מסרט רע שלא רוצים לגלות, גיליתי שאבא של החברה הטובה הזאת-בוגד באמא שלה.. וזה היה רק בשביל ההתחלה נלחצתי ולא ידעתי מה לעשות.. אבל אז גיליתי שיש לו ולאשה שהוא בוגד איתה -תינוקת משותפת!!.... מה עושים עם פיסת מידע שכזאת!?!?!??...

הסוד שלי

במהלך השירות הצבאי שלי, המפקד שלי נתן לי ללכת ללמוד ללא אישור הצבא. כך שבפועל הייתי במשרד 4 ימים בשבוע.

למעלה