תחרות הסוד הכי כמוס ב-
!

הסודות שלי../images/Emo67.gif

אז ככה זה ממש מזכיר את הסדרה..אני בחורה חרדית אני מזדהה עם כל דמות בסרט אני מכירה מקרוב את כל הסצנות בסרט, ובמיוחד את הסצנה הלסבית.. זה הסוד שלי
בדיוק אתמול אמרתי לחברה שלי שחייבת ללכת לסרט הזה!! שיטפתי אותכם בסוד הכי כמוס שלי, תנסו לחשוב על זה מהצד שלי.. זה סוד ענק בכלל ובקהילה החרדית בפרט. אני חושבת שמגיע לי לראות את הסרט הזה.. תודה לכם

Mr Squirrel

New member
אומגד

חחח הסוד שלי... המממ פעם הייתי נוהג להתקלח במים רותחים (רותחים רותחים, זתומרת ממש לכוות את עצמי) ולפצוע את עצמי עם שרשרת ברזל. לפעמים גם הייתי אוהב לעצור את הדם לראש, הייתי ככה דקה קושר משהו ממש חזק על הצוואר, ונהנה מההרגשה D= אהה כן, גם בכתה ז' בטיול השנתי ניסיתי להתאבד... כמו שאתם רואים זה לא הלך משהו

razpg

New member
לא יפה.. הסוד שלי..

3 פעמים עשיתי עבירות תנועה קטנות ומשטרה רדפה אחרי.. פעמיים הצלחתי לברוח ממנה ופעם אחת לא! אני נהג צעיר ומשתדל לנהוג בזהירות אבל לפעמים צריך לעגל פינות! זה הסוד שלי.. אם ההורים שלי ידעו הם לא יתנו לי את האוטו..

shoosha18

New member
אוקי, אז ככה

הסוד שלי הוא שמעולם לא היתה לי מערכת יחסים עם גבר שנגמרה בצורה נורמלית.. אמנם זה קורה להרבה אנשים, אבל אצלי זה מוקצן אני חושבת. החבר הראשון שלי יצא מהארון אחרי שנפרד ממני, והחבר השני הוא דוס, וכשהמצב בינינו נהיה מושלם- הוא הפסיק לדבר איתי וניתק איתי את הקשר, כי מוזר לו מדי להיות קרוב כ"כ רגשית לבת.(הוא שומר נגיעה). ואם זה לא מספיק- בגיל 16 ברח לי פיפי על הכסא בחדר, בזמן שגלשתי באינטרנט. (לא הספקתי להגיע לשירותים..הפיפי היה עצבני מדי) *מתפללת לאלוהים שאף אחד לא מכיר אותי פה*

אורחדש

New member
שמעתי על מכורים לאינטרנט...

שלובשים חיתול כשהם מתיישבים מול המסך...

prilee28

New member
פעם כמעט בגדתי בחבר שלי

כשהייתי חיילת היה לי חבר שהיה גדול ממני בשלוש וחצי שנים, שאהבתי מאוד - אבל הוא התייחס אלי פעמים רבות כמו לזבל. פעם אחת יצאתי למתקן נופש באשקלון יחד עם חיילים וחיילות נוספים מהיחידה, ושם פגשתי חייל מהנדסה קרבית. נדלקנו אחד על השני, דיברנו אל תוך הלילה, היה לנו כיף ביחד ואפילו התנשקנו פעם אחת. בסוף לא עשינו כלום מעבר לזה, אבל זו היתה נקודת שבר בשבילי כי זו היתה הפעם הראשונה, בשנתיים וחצי שהייתי עם החבר, שהעזתי אפילו לחשוב על בחור אחר.

gg4me

New member
הסוד הכמוס שלי

לפני שבוע היה לי מבחן ענק במתמטיקה שלא התכוננתי אליו ולא הייתי מרוכז,הייתי בלחץ,הזעתי כמו מטורף ופתאום יצא לי בהפתעה פלוץץץץץץץץץ ממש גדול והכיתה ממש הסריחה והמורה ממש התעצבנה וחשבה שחבר שלי(עמוס) הפליץ והמורה הוציאה אותו מהכיתה והמנהל החליט לאחר שיחה אישית איתו להשעות אותו מהלימודים ל-5 ימים.....לא סיפרתי לאף-אחד על זה ושמרתי את זה בלב---ממש לא נעים אבל היה לי פאדיחות לספר את זה כי אני רגשן.... אל תספרו את הסוד לאף אחד!!!!!!! אימייל: [email protected]

יאוווווווו אני מתפחלצת מצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אימאלה זה אחד הסיפורים המצחיקים ששמעתי יאווו חעחעחעחחעעח

SaRit 26

New member
הסוד שלי קשור לחברי המקסים ...

הוא חוגג בעוד כשלושה שבועות את יום הולדתו ה26 ובגילו "המופלג" הוא מעולם לא טס לכן אני כבר זמן מה שוקדת על נופשון קצרצר לכבודו שכולל את כל הסידורים של הטיסה, המלון והאטרקציות וזה נוראאאא קשה להסתיר מבן זוג שיודע כמעט כל דבר עליי הפקה שכזו. טשטוש עקבות במחשב, הסתודדות עם הטלפון, רק שלא יחשוב שיש לי רומן!
להסתיר סוד מהאדם אהוב זה הדבר הכי קשה בעולם אני רק מקווה שהכל ילך כשורה ושכבודו לא יעלה על העניין! רק על מנת להקל על כל הלחץ שכרוך בעניין מגיע לי להתרווח בסרט לא? רק הפעם כל הנוכחים באולם ידעו מי סביבם "היי אתה שניסה להתאבד בגיל 6 תעביר את הפופקורן", "היי את שעומדת להפתיע את החבר שלה בטיסה את מוכנה לזוז?" חח הקרנה הזויה זו עומדת להיות
שבוע טוב ובהצלחה לכולם...

עד יום רביעי/חמישי. ../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif

כי ההקרנה בסינמה סיטי כבר ביום שישי הקרוב.

למעלה