תחרות הפורום יוצאת לדרך

Yo-man

New member
תחרות הפורום יוצאת לדרך ../images/Emo65.gif ../images/Emo70.gif

אני מכריז בזאת על תחרות פתוחה לכל החברים (וחברים של החברים, וכל מי שרוצה). החל מהיום, כל שבוע ביום חמישי אני אבחר 4 משחקים המתקיימים בימים ראשון ושני, ואני אבקש מכם לנסות ולנחש מי ינצח בכל משחק. לא משנה התוצאה, לא משנה אם היתה הארכה. רק מי ינצח את מי. אני אכין קובץ המרכז את שמות המשתתפים, המשחקים, ההימור והתוצאות האמיתיות. כך נוכל במהלך העונה לעקוב אחר המובילים בטבלה. ולמה שווה כל כך לגלות לכולם את הקלפים שלכם ? כי יהיו פרסים. לא פרס אחד רק למקום הראשון, אלא כמה פרסים (אני מקווה שבקרוב אוכל לפרסם כמה ומה הם יהיו בדיוק). אלה החוקים וכך יקבע הניקוד: * את הניחושים שלכם יש לשלוח עד יום ראשון בשעה 20:00. * בכל שבוע יהיו 4 הימורים, על כל הימור נכון תינתן נקודה. על הימור לא נכון - לא ינתן כלום. * תיקו שווה להימור לא נכון ואינו מוסיף נקודות, אלא אם הימרתם על תיקו - וזה יהיה שווה 4 נקודות (I dare you) * אחרי 4 משחקים, אם צדקתי ב-3 מ-4 המשחקים, אני עומד על מאזן של 75%. אחרי 20 משחקים, אם צדקתי ב-13, אני עומד על מאזן של 65% - וכן הלאה. * התחרות מתקיימת עד השבוע ה-17 של העונה, ואינה כוללת את ה-play off. (עד ה-play off אני אמצא פורמט אחר, מסובך יותר
) * למען השוויון, בסוף העונה נחשיב רק 14 שבועות מתוך ה-17 בחישוב הסופי, (זה אומר שהמספר המקסימלי של משחקים שיחושבו יהיה 56). כדי לתת יתרון למי שמלווה אותנו מ-day one, מי שיצבור יותר מ-14 שבועות של הימורים יוכל להשמיט את השבועות הפחות מוצלחים שלו מהסטטיסטיקה (לא משחקים בודדים, אלא רק שבועות - קבוצות של 4 משחקים). * באמצע העונה, אם יהיה צורך, יפתח מקצה למצטרפים חדשים. למקצה זה (בינתיים) לא מוקצים פרסים. * אני משתתף בכל ההימורים, אך מיקומי (אם זה יהיה רלוונטי) לא יזכה אותי בפרס, והבאים אחרי (בתקווה שיהיו כאלה
) יקבלו את מקומי. שתהיה לנו עונה מרגשת ומלאת תהפוכות, and my the luckiest man win

Yo-man

New member
והינה 4 המשחקים לשבוע הזה

1. טנסי נגד מיאמי 2. דלאס נגד מיניסוטה 3. ג'יינטס נגד פילדלפיה 4. גרין ביי נגד קרולינה בהצלחה !

Yo-man

New member
ההימור שלי

1. טנסי 2. מיניסוטה 3. פילדלפיה 4. קרולינה

Ilya T

New member
איזה כיף, תחרות!!!

1. טנסי 2. מיניסוטה 3. פילדלפיה 4. גרין ביי

Reshefgarcia

New member
עכשיו תורי....

1)טנסי....(סורי ינון...) 2) מיניסוטה 3) פילי אול דה ווי... 4) פנת'רס....(כי זאת תהיה עוד עונה של כמעט לברט)

puppi

New member
גם אני

למרות שאני לוקה באופטימיות חסרת תקנה (כל פעם שתשים את הנינרס - אני אלך איתם...) ננסה את כוחי: 1. טנסי 2. דאלאס (.GO J.R...) 3. פילדלפיה 4. קרולינה

ranatz

New member
ההימור שלי

למחזור הקרוב טנסי מינסוטה פילי קרולינה לגבי אלופות הבתים AFC ניו אינגלנד בולטימור אינדיאנפוליס קנזס סיטי ווילד קרד דנבר ןטנסי NFC פילדלפיה קרולינה מינסוטה סיאטל ויילד קארד סנט לואיס וושינגטון ונסיים בתפילה שהניינרס האהובים ינצחו יותר מארבעה משחקים

הנה אני...

טנסי מיניסוטה BIG BLUE קרולינה. first and inches, מזל שאתה כאן. כולם כאן עוכרי GIANTS. H20KNICK, בוא תציל אותי ותן הימור.

Yo-man

New member
מקבל את ההערה

מהשבוע הבא אני אשתדל לבחור בצורה יותר מאוזנת. ברוך הבא, קיאנו

../images/Emo8.gif חה! שיחקת אותה, אחשלי!

קיאנו זה אני - האמת שאני פשוט מת על הסרט הזה, על הדמות ועל השחקן (קצת פחות אחרי שני המטריקסים, אבל בכל-זאת...). בנוסף - אני אוהד של הג'אז ב-NBA, אז זה די התחבר לי טוב הכינויי הזה. אהבתי שקלטת! בכלמקרה - למה אין קבוצת פוטבול בסולט-לייק? הייתה פעם? לי נראה שזה פשוט שביחס לכדורסל, שם אתה יכול להביא לבנים ו/או אירופאיים, בפוטבול אתה חייב לא מעט שחורים בקבוצה שלך, ובעיר עם 2% שחורים, זו בטח בעיה... אגב - מה המצב עם זרים ב-NFL? הם קיימים בכלל? אני יודע - כל מני סקנדינבים גדולי מידות או יפנים זריזים עם יד חזקה? יש משהו?

Yo-man

New member
יש מעט מאוד שחקנים זרים ב-NFL

ובדרך כלל בתפקידים משניים. אם אני זוכר נכון יש בועט אחד מאירופה ואיזה מגן גרמני גדול, אבל זהו. העניין הוא שפוטבול אמריקאי לא משחקים בהרבה מקומות מחוץ לאמריקה, וגם אם כן, אלה לא אנשים ששיחקו פוטבול בכיתה א', המשיכו והיו בליגה (ממומנת בנדיבות) בתיכון, לא שיחקו עוד כמה שנים בליגה (היוקרתית והמאוד מקצועית שזוכה לשידורים בערוצי הטלויזיה הכלל ארציים) של הקולג'ים. מי שמשחק פוטבול בארה"ב, בגיל 19 מגיע עם המון שנות נסיון למשחק. מי שמשחק את זה באירופה מגיע עם מעט מאוד נסיון. דיברנו על זה פעם - אם אני הייתי בונה קבוצת פוטבול מכלום, הייתי לוקח לוחמי סומו לעמוד לפני כאנשי קו ההגנה.... מי יכול עליהם ?

אני לא יודע אם אתה צוחק...

אבל לוחמי-הסומו, מלבד היותם פרות-על, הם גם זריזים מאוד, ולא רק יחסית לגודלם הבהמתי-נורא. וחזקים מאוד. עם מרכז כובד רציני. בחירה טובה.

למעלה