תחרות הפורום יוצאת לדרך

metaltattoo

New member
4 משחקים שלי

1. מיאמי מנצחת 2. מינוסטה מנצחת 3.פילדלפיה מנצחת 4ץ גרין ביי מנצחת

כל הכבוד על היוזמה יורם. מייד אשלח

הימור. דבר אחד לא הבנתי, אם אתה סופר אחוזים, איך תחשב תיקו שנותן לבעליו 4 נקודות?

Yo-man

New member
בדומה ל-QB רייטינג - אפשר לעבור 100

אם מתוך 4 משחקים בחרת תוצאת שוויון אחת, וגם צדקת ב-3 האחרים, המאזן שלך הוא 7 מ-4. שזה 175%
פשוט לא רציתי להוציא לחלוטין את תוצאות השוויון מהמשואה, וניסיתי לחשוב מה ידרבן אנשים לשים "X". נראה לי ש-4 נקודות זה פיצוי הולם על ההעזה.

הבנתי תודה. מה לגבי

סגירת ההימורים השבוע יותר מוקדם? (כלומר ביום שבת ב-2000 ולא ביום ראשון?

Yo-man

New member
לגבי הסגירה המוקדמת

אני לא מגביל בינתיים את הסגירה. אם יהיו כאלה שיכניסו את בחירותיהם ביום ראשון, אני אחשיב להם רק 3 משחקים. זה אילוץ שאף אחד לא יכל לנחש שיהיה לנו. לדעתי רוב המשתתפים כבר נתנו קולם, בכל מקרה.

H20Knick

New member
ההימור שלי

1. טיטנס 2. מינסוטה 3. גיאנטס... (אני מזה מקווה) 4. הפנטרים (קרולינה, רק שהשיפות יהיה ברור...)

Yo-man

New member
גם אני שמתי לב לזה...

אתם היחידים שמהמרים על הג'יינטס (כל הכבוד על הלויאליות
)

זה לא רק לויאליות. לא ברור לי

למה כולם בטוחים שהענקים יפסידו. האין זה ענף הספורט הכי מאוזן ולא צפוי שיש? חוץ מזה, כל מה שיפה פה ואחת הסיבות שאנו אוהבים אותו זה בגלל ששום דבר לא צפוי. לא?

gadotmi

New member
ההימור שלי לשבוע הראשון

כיוון שאני בן אדם שקול (ככה אומרים), אזי ההימור הצפוי וההגיוני צריך להיות טנסי, מינסוטה, פילי וקרולינה. אבל כיוון שחייבת להיות שונות בין המהמרים, אז שלי הולך ככה: 1. מיאמי (אני לא בטוח שהטנסי יוכלו להראות אותה יכולת בהתקפת הריצה ללא אדי ג'ורג', וזה אומר שהיריבות יתרכזו הרבה יותר בהגנה נגד מקניר, גם במשירות וגם על הקרקע). 2. מינסוטה (זה המשחק הכי קשה, כי לדאלאס נוסף כח רציני עם קישון ג'ונסון ואדי ג'ורג', אבל ויני היה בשנה שעברה יותר על הספסל ב JET מאשר על המגרש והוא כבר אחרי השיא שלו..) 3. פילדלפיה (טיקי ברבר על הדשא וטומר באויר הם נשק בטוח אצל הכחולים, אבל קורט וורנר? אולי להעלות ישר את אלי מאנינג הצעיר? לעומתם האיגלס יציבים, והעדרות הפה הגדול מSF לא תשפיע). 4. קארולינה (אני מבקש סליחה מראש מברט פארב וכל אוהדיו בישראל, אבל מה לעשות, זה לא כוחות, ועוד אצל הפטנטרס בבית, עם ההגנה הדורסנית שלהם, למרות שאין להם הרבה שמות באזור התופסים).

B L A C K i C E

New member
ההימור שלי

1. טנסי 2. דאלאס 3. פילי 4. קרולינה רעיון: אפשר להגדיל את ההימורים ולנחש את התוצאות של המשחקים.

למעלה