תחרות הפורום יוצאת לדרך

Yo-man

New member
ממש לא צוחק, ומכיר את הלוחמים.

אני חובב אמנויות לחימה, ומכיר ביכולותיהם של הסומואיסטים.

gadotmi

New member
שחקנים זרים

התפקידים בהם אפשר לגלות פה ושם איזה ניצוץ של זרים זה בתפקידי הרגל, כלומר: פאנטר וקיקר (בעיטות הרחקה ובועט שערי שדה). היו שם אירופאי (אולי אפילו יותר מאחד, לא עשיתי בדיקה מעמיקה) אבל יותר מזה היו שם מקסיקנים...

אנשים שהגיעו מהכורגל?

ואלדרמה, אולי? וברצינות לרגע - כמה שווה יכולת הבעיטה של אנשים כמו בקהאם, זידאן, רוברטו-קרלוס ודומייהם ב-NFL?

Ilya T

New member
לדעתי רוברטו קרלוס יכול להיות פנטר

ברמה גבוה מאוד, יש לו פשוט תותח ברגל.

gadotmi

New member
בתור אוסטרלי ידוע אתה בטח גם

יודע בדיוק מי הם שני ה mates הללו שמשחקים, מבחינתם, בליגה בחצי הכדור השני. יש לך תחת היד אםת שמותיהם והקבוצות בהם הם משחקים? לי לא זכור כאלו, אלא אם הם מחליפים מהשורה השלישית שמקבלים דקת משחק אחת בכל פעם..

כן, אבל כך נפספס את המשחקים

בין ה-AFC ל-NFC. אפשר גם לעשות משאל אוהדים ואתה תחליט לפי המשחקים שיהוו עניין לרוב החברים. שורה תחתונה- אתה מנהל הפורום והרעיוןלתחרות שלך לכן יש לך יד חופשית להחליט על המשחקים ללא שום כללים.

Yo-man

New member
בגלל זה כתבתי שאני אשתדל ../images/Emo8.gif

אני לא מבטיח כלום, ואני אמצא משחקים מידי פעם גם שלא מעניינים אף אחד, אבל התוצאה בהם לא תהיה ודאית... סינסנטי נגד קליבלנד, למשל. משחק מאוד טעון, וכל אחת מהקבוצות יכולה לקחת, רק שאף אחת לא ממש פייבוריטית של אף אחד. זה הימור ! אני אשתדל לבחור משחקים מכל הגוונים. אל חשש (ותודה לדאגה)

ahakim

New member
הימור לweek1

1. טנסי נגד מיאמי - טנסי 2. דלאס נגד מיניסוטה - דלאס 3. ג'יינטס נגד פילדלפיה - פילי 4. גרין ביי נגד קרולינה - גרין ביי

videoman

New member
גם אני, גם אני

1. טנסי 2. מיניסוטה 3. פילידלפיה 4. קרולינה

Blood

New member
ההימורים שלי

1. טייטנס 2. קאובוייס 3. איגלס 4. פנת'רס

Yo-man

New member
מייל מן, הולך על הימור בטוח, הא ?

להמר על טנסי שעתיים אחרי שהמשחק התחיל זה לא ממש הימור... אני לוקח את 3 הבחירות האחרות שלך ושיקלול סופי, ואת טנסי תשמור לפעם אחרת
Cool?

למעלה