תחרות הפורום – שבוע 1 (קונפטי, חצוצרות יומולדת ובלונים)

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 1 (קונפטי, חצוצרות יומולדת ובלונים)

ברוכים הבאים וברוכים החוזרים לתחרות הפורום במתכונתה העשירית.
אתם כבר מכירים את הפורמט, אז אני לא אעיק בהסברים.
מי שלא סגור על החוקים, אתמול פרסמתי הודעה עם לינקים להסברים.
חפשו אותה, ואם משהו לא מובן, אפשר לשאול בשרשור כל שאלה.

שידורי השבוע בערוצים השונים
חמישי – 5+לייב :גרין ביי סיאטל. רק לבעלי אמצעים.
ראשון – METV ב-20:00: ניו אינגלנד במאמי. ב-23:25: קרולינה בטמפה ביי
Fox Sports ב-20:00 סיינטס באטלנטה. ב-23:25: סן פרנסיסקו בדאלאס
אומרים שגם ערוץ צ'רלטון (ספורט 1 או ספורט 2) ישדרו את הרד-זון צ'אנל, אבל זה עוד לא מופיע בלוח השידורים.
לא ראיתי מי משדר את הסאנדיי נייט
מאנדיי נייט
דאבל הדר! בפוקס: 02:10 ג'איינטס בדטרויט וב-05:20 צ'ארג'רס באריזונה

ולתחרות שלנו

1. סן פרנסיסקו בדאלאס – קבוצות ה"כמעט". טוני רומו זכה לחוזה שמן כדי להוביל את דאלאס ל-משהו. בעונה שעברה זה לא נראה טוב, למרות שהיו לקבוצה כל הכלים להגיע לפלייאוף, ותחרות מאוד בינונית בבית. בכל זאת הם הצליחו לפספס את ההזדמנות שלהם, כשהמשחק האחרון היה win and you’re in בבית נגד פילדלפיה. סן פרנסיסקו נשענו חזק על היכולות של קפרניק, שדי הצדיק את דרך הפעולה הזו, אבל נפל בגמר האיזורי נגד סיאטל והשחקן ה-13, לא לפני שהדיחו את גרין ביי ואת קרולינה במגרשים שלהן. אז לפי הרקורד סן פרנסיסקו נראים עדיפים, אבל משהו ברוח של דאלאס פלוס דז בריאנט והחבר'ה, משאיר את האפשרויות פתוחות לעל הכיוונים.

2. אינדיאנפוליס בדנבר – בליגה ידאגו שפייטון יפגוש את אינדיאנפוליס כל עוד הוא משחק. השנה נתנו לנו את המפגש הזה בסאנדיי נייט. בשנה שעברה זה נגמר 33-39 לאינדי באינדי. השנה אנחנו בדנבר. דנבר נראו מעולה כל העונה שעברה – עד הפיאסקו של הסופרבול. בינתיים הם מלקקים את הפצעים וחיזקו את ההגנה שלהם טיפה עם עקיב טאליב הסייפטי הבעייתי אך מצוין ודמרקוס וור, הכוכב של דאלאס. עם וון מילר בריא, אולי הם לא ילכו לשוט-אאוט בגל משחק. אבל עם אינדיאנפוליס זה כנראה יהיה בדיוק זה. שוט אאוט. לקולטס יש את טרנט ריצ'רדסון שמנסה להוכיח שהוא עוד רלוונטי, ודווקא נגד הריצה דנבר בסדר. אלה מסירות העומק שהרגו אותם בעונה הקודמת. איך ישכילו אינדיאנפוליס לנצל את העובדה הזו, והאם היא עדין נכונה, והאם ההשעיה של הבעלים תשנה משהו למישהו? אולי ההשעיה של רוברט מאת'יס? כמה נקודות תסכנו כאן?

3. ג'אייטנס בדטרויט – ג'איינטס אולי הקבוצה הכי קשה לניבוי בליגה. הם יכולים להביא מסירה של 80 יארד לויקטור קרוז כל 5 דקות והם יכולים לג'עג'ע 3 משחקים עם פאמבלים ואינטרספשנז. דטרויט זכורים לנו כקבוצה מעולה, אבל הם הפסידו את 4 המשחקים האחרונים בעונה שעברה, אחד מהם לג'איינטס, בשבוע 16, בהארכה, בדטרויט... והפסידו את המקום שלהם בפלייאוף לגרין ביי שעלו במאזן 8-7-1. עם רג'י בוש, מגטרון וסטאפורד, הם עדין לא תמיד עומדים ביעדים. הבמה של יום שני תיתן דחיפה למשחק הזה. השאלה מי ידחף כלפי מעלה ומי לכיוון ההפוך?

4. צ'ארג'רס באריזונה – עוד משחק יום שני. יום שלישי עומד להיות יום קשה למי שצריך לעבוד או ללמוד. אריזונה באים אחרי עונה מצוינת במאזן 10-6, בלי עליה לפלייאוף, רק בגלל סיסקו וסיאטל, שהיו טובות יותר. זה אומר שהתחרות נוראית, והם חייבים להתחיל את העונה עם ניצחון. סן דיאגו סיימו את העונה במאזן 9-7 וגם לא עלו לפלייאוף. דנבר וקנזס סיטי עלו מהבית הזה, כך שגם להם כל משחק הוא מלחמה. פיליפ ריברס הוא אחד ה-QB הטובים שטרם טעם סופרבול. אם הוא רוצה את זה השנה, הכל צריך לקרות ביום שני הזה (או שלישי בבוקר, בשבילנו). מכל המשחקים, זה נראה לי המשחק שבו השחקנים יהיו הלחוצים ביותר, וכל טעות עלולה לגרום לקריסה. על מי תהמרו כאן שיחזיק מעמד וישלוט במשחק טוב יותר?

5. שאלת בונוס: נתחיל את העונה עם שאלת בונוס מעצבנת. חטיבת AFC הצפונית, המפורסמת במשחקי הגנה וניקוד נמוך, מצליבה משחקים. סינסנטי נוסעים לבולטימור, וקליבלנד לפיטסבורג. המשחקים מתקיימים במקביל מהשעה 20:00. .השאלה היא – באיזה מהמגרשים יהיו יותר נקודות לשתי הקבוצות יחד?

אלופות הבתים: בשבוע הבא בנוסף לשאלות התחרות נצטרך לנחש גם את זהות 8 הקבוצות שאחרי שבוע 17 ימוקמו בראש הבית אליו הן שייכות.
כל ניחוש נכון יכניס 4 נקודות למנחש. מי שיטעה לא יקבל נקודות, אבל מי שניחש קבוצה וזו הגיע אחרונה – יאבד נקודה. זה אומר שאתם יכולים להעשיר את קופת התחרות שלכם ב-32 נקודות אחרי שבוע 17, או לאבד 8 נקודות, במקרים קיצוניים עד בלתי-סבירים-לחלוטין.

ואני מחזיר גם את פינת הסקרים שלנו:
איך אתם רואים משחקים? מה שמשודר בטלוויזיה? סטרימינג לא רשמי? גיים פאס? מקומות ציבוריים?
שתפו, שתפו.

שתהיה פתיחת עונה טובה. חג פוטבול שמח.

RZnum5

New member
יששש!

איזה כיף שחזר הפוטבול!
איזה כיף ששמת את דאלאס על השבוע הראשון בתחרות!

איזה כיף שיש פה סמיילי דאעש
...

1. פריסקו - ההגנה של דאלאס הולכת להיות תחת לחץ כל היום. לצערי, אין להם את הכלים להתמודד עם הניינרס כרגע. הפסד ראשון בדרך לעונה כואבת במיוחד. הלוואי ואני טועה, אבל לא רואה איך הם מסיימים אפילו 8-8 העונה.
2. דנבר - הקהל יהיה בטירוף במשחק הזה. הקבוצה שיפרה את ההגנה שלה בצורה משמעותית. אין וולקר, אבל אני חושב שהם יסתדרו עם הק"ב הזה שיש להם שם.
3. דטרויט - אף אחד לא יודע איך לאכול את הג'ייאנטס העונה. לדטרויט יש מספיק כוח אש כדי לגרור את המשחק הזה לניקוד גבוה, ובסוף לנצח.
4. סן-דייגו - האמת, לא יודע למה. נראים מוכנים יותר לעונה ממה שיצא לי לראות.
5. אני אהמר על סינסי-בולטימור. לדעתי המשחק השני יהיה הגנתי ברובו.

צפיית משחקים: בינתיים לא רכשתי gamepass ואין לי כבלים. אני רוצה לראות איך איכות השידורים ב-XBMC בשבוע-שבועיים הראשונים ואז אחליט איך להמשיך.
שתהיה עונה מעולה!

RZnum5

New member
לא מרוב התלהבות, מרוב שהרבה זמן לא היה פוטבול, שכחתי שצריך..

RZnum5

New member
והנקודות!

1. פריסקו (5)
2. דנבר (6)
3. דטרויט (3)
4. סן-דייגו (4)

Shachar Manor

New member
תשובות וחפירות
2014 שבוע 1

והחפירות הקבועות שלי.
1. יש לי הרגשה שהמשחק הזה הולך להיות יותר צמוד ממה שנדמה, ההגנה של הניינרס מאוד נחלשה (כל מי שבחר אותם בפנטזי, תחליפו ומהר), ואני לא משוכנע שההתקפה תוכל לשאת את הנטל בהצלחה, המשחק הזה הולך להיגמר 49-45 או משהו בסגנון, יהיה מלהיב, שימו את כל הפותחים של שתי הקבוצות בהרכבי הפנטזי (רומו וקפרניק עדיפים על אהרון רודג'רס וקאם ניוטון השבוע). מדגדג לי ללכת על הפתעה, אבל מוקדם מידי בתחרות בשביל זה, 49 מנצחים, על ארבע נקודות.

2. אנדרו לאק שחקן אדיר, ויש להם התקפה אחלה והכל, אבל שוב, ההגנה מחזיקה אותו מאחור וללא מאת'יס... הברונקוס יחגגו, ייגמר באזור ה 40-20, למודאגי ווס וולקר- שימו לב לקודי לטימר במשחק הזה, לא בטוח ששווה לפתוח איתו אבל אולי שבוע הבא נגד קנזס, ג'ייקוב טאמי הTE גם אופצייה. דנבר מנצחת על חמש נקודות.

3. טוב זה הבאנקר שלי השבוע, הג'איינטס ביזבזו את הניצחונות שלהם בפריסיזון עם מאזן מושלם של 0-5, כמו נבחרת ישראל במשחקי ידידות, המטרה שלהם היא למנוע איבודי כדור, לא יהיו יותר מסירות לעומק, לפחות לא בתדירות של שנה שעברה, הולכים לרוץ המון עם ג'נינגס ווויליאמס הרוקי, מסירות קצרות לקרוז וט"ד על רובן ראנדל.
אבל מי לעזאזל יעצור את מגטרון-טייט-בוש? התשובה היא- אף אחד. 41-24 מגטרון עם 150 יארד וט"ד, ג'וייק בל עם שני ט"ד. ליונס על שש נקודות.

4. בהחלט אחד המשחקים הכי קשים של המחזור, אריזונה שיפרו את ההתקפה, וקרסון פלמר ייתן עונה מצויינת כשהוא לא צריך ללמוד את הפלייבוק, מצד שני ההגנה שלהם, שהייתה אדירה שנה שעברה חטפה כמה פציעות שמאוד ישפיעו עליהם וחבל :(. ולגביי סן דייגו, זו קבוצה שאף אחד לא מדבר עליה ולדעתי הם יתנו פייט לא פשוט לדנבר על ראשות הבית, אני עם פיליפ ריברז, 31-24, על 3 נקודות.

הבונוס נראה לי קל- פיטסבוורג ינצחו 21-3, בולטימור-סינסי משחק של 24-21, לכן התשובה היא ב' בבולטימור.

לגבי אלופות הבתים, זה מה שעלה לי במקום השלישי שנה שעברה. ותודה ליוסטון ואטלנטה.

אני יושב בבית וצופה לבד בחושך. עם גיים פס, יש לי גם ספורט 1, נראה איך זה ישתלב.
אני מנסה להכניס חברים/משפחה לעניין, אבל זה לא עובד.

שתהיה עונה מוצלחת.

Yo-man

New member
שחר - התגעגעתי

כיף לקרוא את הניתוחים שלך.

Shachar Manor

New member
יאללה- טור שבועי!

החלטתי לכתוב טור Pick'em שבועי.
שיכלול את כל המשחקים.

אם תאהבו - וגם אם לא, אעשה את זה כל שבוע.
אז את משחקי התחרות כבר כיסיתי, אלא שאר המשחקים:
ג'קסונביל בפילדלפיה: יש הרגשה של משהו חדש ביגוארים, שמעתי אנשים כבר מדברים על אפשרות של פלייאוף, אבל זה לא יקרה עם צ'אד הני כק"ב, מסתמן שבלייק בורטלס הוא הדבר האמיתי ויחד עם הגנה חזקה, יש מצב שאולי שנה הבאה יאיימו באמת על ראשות הבית, אבל לא השנה, ולא היום,פילדלפיה קצת גדולה עליהם, אל תצפו ל40-10 כאן, נראה לי יותר כמו 24-13.

קליבלנד בפיטסבורג: ההגנה של הסטילרז איז באק, ובכלל של כל הבית הזה, משחק של 21-3, לכולם ברור שמנזיל הולך להיות ק"ב פותח אחרי שבוע הביי של קליבלנד (יגיעו אליו ללא ניצחון)... פיטסבורג היא קבוצה שיכולה להמם את הAFC השנה.

מיניסוטה בסנט. לואיס: יש הרבה באז סביב מיניסוטה העונה- מתאם התקפה חדש שאמור לגרום לקייל רודולף וקורדרל פטרסון לפרוח. ויחד עם AP ומאט קאסל, ההתקפה צריכה להיות טובה +, אבל השינוי הגדול יבוא דווקא בצד השני של המגרש, כשזימר מחזיק במושכות ההגנה צריכה להפוך מפח, לקצת פחות פח, ובבית הזה, זה חשוב, פוטנציאל לסליפר לא נורמלי.
הראמז זה סיפור הפוך, הגנה טובה והתקפה איך להגיד בעדינות, סמרטוטיאדה אחת גדולה, שון היל פותח על חשבון ברדפורד ואני לא בטוח שהוא פחות טוב ממנו, אבל הכסף שלי על מיניסוטה 34-24.

ניו אינגלנד במיאמי: הפתעת השבוע. כן כן, אני אומר את זה, מיאמי מנצחת, לא יודע עם בריידי בריא או לא, אבל קמרון וייק בריא.
נכון שההגנה של ניו אינגלנד משופרת, אבל אני צופה משחק צמוד ואת מיאמי גונבים את זה ב2 נקודות קטנות. 20-18.

אוקלנד בני יורק: דרק קאר הוא הק"ב הרוקי הפותח היחיד במחזור הפתיחה. רקס ראיין וההגנה של הג'טס, יגרמו לו לסיוטים. הקורנרבק הפותח של אוקלנד לא משחק, צפו למשחק טוב מאוד של דקר (2 ט"ד).
ג'טס בקלילות 27-10.

טנסי בקנזס: טנסי קצת מוזרים, מקבוצת ריצה מובהקת, איכשהוא הפכו להיות קבוצת מסירה, וזה לא נראה מתוכנן. בישופ סאנקי עוד לא שיחק משחק אחד וכבר מאכזב, שון גרין אמור להיות הרץ הפותח הערב. קנזס סיטי עברה פירוק והרכבה של ההגנה, ובואו מושהה, זה לא יפריע לא להגנה ולא לג'מאל צ'רלס. ולא לקהל האדיר בarrow head. ייגמר 31-20.

סינסינטי בבולטימור- קשה קשה, עם ריי רייס הרייבנז היו מנצחים, בלעדיו, לא. 24-17 סינסי עם 200 יארד על הקרקע.

ניו אורלינס באטלנטה: אני לא יודע מדוע אטלנטה לא עובדים על הpass rush שלהם... אין להם שם כלום, זה נחמד ומגניב שההתקפה שלהם מצויינת, אבל דרו בריז הולך לעמוד שם 10 שניות וכשהוא עומד 10 שניות הוא תופר 40+ נקודות. אז 41-27 נשמע לי נכון.

וושינגטון ביוסטון: שימו לב, וואט וקלאוני עדיין לא היו על המגרש ביחד, באף אחד ממשחקי הפרי סיזון, יוסטון הולכים להפתיע את וושינגטון הערב וRG3 הולך למצוא את עצמו אבוד בחלקים גדולים של המשחק. ריאן פיטצפטריק את אנדרה ג'ונסון הולך להיות חזק הערב, אבל דיאנדרה הופקינז יאסוף שני ט"ד. יחד עם פוסטר בריא, וושינגטון לא יצליחו לעצור אותם. 27-14.

באפלו בשיקגו: 50-0 לשיקגו. טוב אולי 50-3.

קרוליינה בטמפה: הפתעת השבוע 2 - וואו איזה משחק, הגנה, הגנה, הגנה. טמפה ביי משנים פאזה העונה, עם ק"ב קצת יותר מוכשר היו יכולים לדבר על פלייאוף, אבל לא העונה, משחק של סקור נמוך, 10-7 ואני הולך עם טמפה.

y63

New member
תשובות שלי

איזה כיף שזה חזר. זה לא נעים לראות "פורום פוטבול אמריקאי" סגור
.

1) אפשר לבחור ששתי הקבוצות יפסידו? שונא את סן פראן (יותר את קפרניק) ואני לא באמת מאמין שדאלאס לא ייפשלו גם השנה. נו טוב שיהיה, דאלאס - 3 נק'.
2) שנה שעברה אמרתי שהגלאקטיקוס של דנבר ייכשלו וצדקתי, גם השנה אני טוען את זה. שנה שעברה היה לו"ז קל מאוד, השנה לו"ז קשה. יגיעו לפלייאוף רק מהסיד השלישי. אבל אינדי עדיין לא קבוצה מספיק מפחידה. דנבר - 5.
3) קבוצה שמשחקת רק עד נובמבר (דטרויט) מול קבוצה שמשחקת רק מנובמבר (ניו יורק), מה התאריך? דטרויט - 6.
4) איך חבל לי על אריזונה, קובוצה כל כך טובה (בשנה וחצי האחרונות) בבית כל כך קשה. לא סומך על סן דייגו, לא בטוח ששנה שעברה לא הייתה מקרית. אריזונה - 4.
5) לקליבנלד התקפה גרועה ומשחקת מול הגנה המתחדשת (שימו לב לריאן שזיר) של הסטילרס. לסינסי יש פוטנציאל התקפי גבוה מאוד ולבולטימור יש מתאם התקפה חדש (גארי קוביאק) שהצליח לגרום למאט שאוב להיראות לפעמים כמו ק"ב לא רע בכלל. סינסי-בולטימור.

כמו שנה שעברה, קניתי גיימפס.

roy2211

New member
שבוע 1

1. הניינרס פצועים/מושעים בהגנה וחורקים בהתקפה. קאובוייס 4 נק'
2. דנבר ינצחו בלי בעיות 6 נק'
3. הג'איינטס הכי טובים בלפתוח גרוע את העונה. דטרויט 5 נק'
4. תלוי על איזה צד מתעורר ריברס העונה. אריזונה 3 נק'
5. סינסי - בולטימור. ההתקפה של סינסי עובדת מצויין שמדובר בעונה הסדירה.

סקר:
בדר"כ מזפזפ בין המשחקים של פוקס ו METV ובמקביל רואה את הרדזון בסטרים (השנה משתדרג ל XBMC)

RoyBehar

New member
תשובות תשובות תשובות

קודם כל, יורם, אפשר לינק להצטרפות לליגת ההישרדות? אני כבר לא זוכר איך עושים את זה...
&nbsp
ולענייני התשובות:
1. ניינרס - 5 נקודות
2. ברונקוס - 6 נקודות
3. ליונס - 3 נקודות
4. קארדס - 4 נקודות
&nbsp
בונוס: במשחק בבולטימור
&nbsp
לגבי הסקר - אני כבר חמש שנים לדעתי בגיים פאס. השנה גם השתדרגתי עם אפל טי וי, אז אני בכלל מבסוט. ככל שהרוחב פס הולך וגדל, ככה השידורים נראים יותר ויותר טוב, HD חלק וכבר אין לגים מעצבנים וכו'. בד"כ בשמונה בערב אני על הרד זון, אם אין משחק מעניין במיוחד, ב11 בד"כ אני על המשחק של הברונקוס, אלא אם במקרה הם משחקים מוקדם יותר או בפריים טיים, ואז תלוי במשחקים המשודרים.
&nbsp
על אלופות הבתים אני צריך לחשוב קצת ולראות איך הקבוצות יפתחו את העונה.
&nbsp
איזה כיף שכבר ספטמבר!!!

Yo-man

New member
אתה רק צריך לשלוח לי את האימייל שלך

אין דרך אחרת להירשם לליגת ההישרדות

yonatanpollak

New member
שלי

דאלאס - 3.
דנבר - 5.
ליונס - 6.
צ'ארג'רס - 4.
סינסי - בולטימור יותר נקודות.

סקר: לפני 2 עונות הייתי מקליט את המשחקים ומתחיל לראות אותם שעתיים אחרי (כדי להעביר את כל ההפסקות) או רואה למחרת בלי לבדוק תוצאות. עונה שעברה (והעונה), עקב היותי סטודנט חסר זמן או טלוויזיה, אני מוריד את המשחקים למחרת מהאינטרנט וצופה (בלי להתעדכן בתוצאות כמובן - שזה לא יותר מידי קשה עקב החשיפה הנמוכה בארץ).

nimrodbo

New member
שלי

דאלאס - 3 נקודות
דנבר - 5 נקודות
דטרויט - 6 נקודות
אריזונה - 4 נקודות
בונוס - סינסנטי בולטימור

סקר: גיים פאס!

Amir BA

New member
לא כיף! - מילואים ביום ראשון הראשון של העונה

הבחירות
&nbsp
סם פראן - 3
דנבר - 6
דטרויט - 5
אריזונה - 4
סינסי בולטימור
&nbsp

clevelandrocks

New member
there is something in the air

1.סן פראן על 3 נק'
2. דנבר על 6 נק'
3. דטרויט על 5 נק'
4. אריזונה על 4 נק'
בונוס: יותר נקודות סינסי-בולטימור

mp3athlon

New member
שלי

ניינרס - 4
ברונקוס - 6
ליונס - 5
אריזונה - 3
סינסי/בלטימור

regevs1

New member
שלי

דאלאס - 4
דנבר - 6
ג'איינטס - 3
אריזונה - 5
בונוס - סינסנטי-בולטימור

בהצלחה!!

b i g t o m

New member
אז ככה... ובהצלחה לכולם!!

איזה כיף שהתחרות חוזרת! באמת שהתגעגעתי! נקווה שפה אני אפתח ברגל טובה ולא כמו הפיאסקו שהיה לי בפנטזי למרות שגם שם אני עוד מקווה לטוב...

אז הניחושים שלי הם:
1. דאלאס. האמת שממש התלבטתי... אבל החלטתי בכל זאת ללכת עם הגאווה הטקסנית שלי.... 4
2. דנבר. אולי השנה....? 6
3. דטרויט. 5
4. אריזונה. באמת שאלה מעניית וגם פה התלבטתי אבל סאן דייגו תמיד לא מרשימים אותי... 3

5. סינסי - בולטימור.

ובגלל שאני עדיין פה בארה"ב אז אני רואה את כל המשחקים שמשודרים כאן בטקסס בשידור ישיר ומזפזפ ביניהם, לפעמים בבית ולפעמים אצל חברים. את המשחקים של הברונקוס אני רואה פה בבר מקומי של אוהדי הברונקוס, שתתפלאו יש מקום כזה באמצע אוסטין, טקסס. מפתיע לראות את הכמות הנכבדת מאוד של אוהדי הבורנקוס שמתקבצת שם בכל משחק ומשחק, מי היה מאמין שיש פה כל כך הרבה כאלה בין כל אוהדי הקאבויז והטאקסאנז למיניהם....

mayhem1121

New member
שלי

סאן פרנסיסקו 6
דנבר 5
דטרויט 3
אריזונה 4
&nbsp
בונוס: סינסנטי ובולטימור
&nbsp
לגבי הסקר, אני עם גיים פאס.

למעלה