תחרות הפורום – שבוע 1 (קונפטי, חצוצרות יומולדת ובלונים)

Ori L88

New member
פוטבול

1.סאן פרנסיסקו-דאלאס-לסאן פראן היו הרבה בעיות הקיץ ולא ברור אם הכול ימשיך להתחבר או יתחיל להסדק. מצד שני דאלאס לא מרשימה אותי בכלל. סאן פרנסיסקו 6
2.וואו , משחק ענק. אינדי יכולים לדבר חזק מאוד העונה קבוצה מאוד מוכשרת עם QB על שרק ממשיך להתפתח. לא יודע איך דנבר יגיבו לשברון הלב שקרה בסופרבול הקודם , וממה שזכור לי אינדי ניצחו אותם גם שנה שעברה. דנבר 4
3.ג'איינטס-דטרויט-שתי קבוצות לא יציבות , נלך על הביתיות והכשרון. ועצם העבודה שניו יורק בד"כ מתחילה חלש ודטרויט מתחילה חזק(ואז בועט בדלי וולה מהדהד) דטרויט 5.
4.האמת לא ידוע לי על הקבוצות יותר מדי. נלך עם אריזונה 3.
בונוס-סינסי-בולטימור.
&nbsp
סקר:כרגע אין לי יס או הוט. אני רואה את המשחק של האיגלס בסטרמינג קבוע (אם הוא לא בשעות המאוחרות) ופותח גם את הערוץ רד זון.

pavelger

New member
הימורים

סאן פראן - 4
דנבר - 6
דטרויט - 5
סאן דייגו - 3
סינסי - רייבנס
צופה בגיים פאס

philadelphia76

New member
שלי לשבוע 1

קודם כל - איזה כיף שהפגרה נגמרה! איזה כיף שכל ההיערכויות של ליגות הפנטזי והתחרויות הנוספות בעיצומן! פשוט כיף!

1. לגבי סן פרנסיסקו יש תחושה שהם נחלשו בעיקר הגנתית, משום מה הייתי בטוח בכך גם בשנה שעברה והתבדיתי. אני לא כל כך מחזיק מקרבטרי או איך שקוראים לו. מהצד השני יש את דאלאס, שמיטיבה לבעוט בדלי. שעון החול של רומו מתחיל לתקתק, הוא לא נעשה צעיר והחורים בטחול / הצלעות הסדוקות ושאר הפציעות שלו לא ממש יעזרו לו. מה שגם לא יעזור לו זו ההגנה שאיבדה על האימון הראשון את שון לי... ממש חתיכת קארמה יש לדאלאס. מצד שני, כלים התקפיים יש - גם באוויר וגם על הקרקע, וכדי לבעוט בדלי במסורתיות נאצלת בסוף העונה, חייב להתקיים תנאי הכרחי והוא שהדלי יהיה מלא
. אז בואו נתחיל למלא - דאלאס 4
2. פייטון, אחד משלושת ק"ב העילית של הליגה (שבקרוב יחנכו את בית גיל הזהב... הם ממש על קו ה - 40) פוגש את דור העתיד. ההגנות לא משהו, אם בגלל בניה בעייתית ואם בגלל פציעות והרחקות. בסופו של יום דנבר מתחילה את המסע שלה לעבר ההפסד בגמר החטיבה
. דנבר 6
3. שתי קבוצות סכיזופרניות, פסיכופטיות, לא יציבות. האחת מניו-יורק בשלבי דיכאון מתקדמים (מה שאומר שהם יהיו ככל הנראה האלופים) והשניה מדטרויט על תקן הילד המופרע בעל הפוטנציאל האדיר ובעיות ההתנהגות הקשות. ניו יורק השנה הולכת על בטוח, זה אומר לרוץ לרוץ ולמסור קצר (כבר כתבו את זה בכשרון רב ממני באחד הפוסטים מעלי), בשלב מסוים, זה יהיה כל כך בנאלי שזה לא יעבוד יותר. לא שההגנה של דטרויט ברמה כל כך גבוהה... אבל ההתקפה שלה תבוא לעבוד. דטרויט 5
4. שתי קבוצות עם תקוות לעתיד טוב על רקע סיום העונה שעברה. אריזונה התבססה על הגנה רצחנית שעברה מתחת לרדאר תודות לשכנות לבית סן פרן וסיאטל. השנה ההגנה קצת נחלשה, אבל הרוח תהיה אותה הרוח. אין לאריזונה יותר מדי כלים בהתקפה, פיצ'ג'רלד לא נהיה צעיר משנה לשנה, והרץ אנדרה אלינגטון יצטרך לעמוד בעומס רב ואולי גם לעמוד בציפיות. מהצד השני, פיליפ ריברס נגאל מייסוריו (נורב טרנר) וחווה עונה מצויינת יחד עם כל הקבוצה. יש איזון לא רע בכלל בהתקפה, חילופי משמרות צפויים להיות בעמדת הטייט-אנד במהלך העונה, אולם מעבר לזה, מקווים שם להמשכיות. אז מי יקח? כנראה שסן דייגו 3
5. ההגיון אומר לי שסינסי-בולטימור יהיה עם יותר נקודות, אבל תחושת הבטן דווקא אומרת קליבלנד-פיטסבורג (או שזו הלאפה שווארמה שתקפתי בצהרים ועכשיו חוזרת בנקמה אדירה). לא אומרים לא לשווארמה! קליבלנד-פיטסבורג יותר נק'!

סיכום:
1. דאלאס - 4
2. דנבר - 6
3. דטרויט - 5
4. סן דייגו - 3
5. קליבלנד-פיטסבורג יותר

אני רואה את המשחקים של יום ראשון ברצף בטלוויזיה, משחקים נדירים ששווים יגרמו לי לוותר על שינת לילה שבין ראשון לשני ו/או שני לשלישי.
בשלוש השנים האחרונות ראיתי את המשחק הראשון עם בתי האמצעית כל הדרך עד לסופרבול והעונה יצטרף אלינו ג'וניור. מחלקת הרווחה של העיריה כבר פנתה אלי בעניין, אולם לא מצאה אצלי אוזן קשבת. את המשחק השני אני כבר רואה לבד.

לכולנו - שנה מוצלחת, עונה מעניינת, מותחת, אליפות לפילדלפיה (מה קרה? גם לנו מותר פעם אחת! אפילו בבייסבול יש אליפות אחת...), הצלחה לכולם בפנטזי (חוץ ממי שפוגש אותי בכל שבוע - זיכרו! המון קיקרים בהרכב הראשון - טאקו אמר והוא בדרך כלל יודע על מה הוא מדבר...
) הצלחה לכולם בהישרדות, ב- pick em וגם בדומינו!!

Maor Engel

New member
שלי

1. סן פרנסיסקו 6
2. דנבר 4
3. דטרויט 5
4. אריזונה 3
5. סינסנטי בולטימור

10nircohen

New member
ניחושים - שבוע 1

1. סן פרנסיסקו (5 נק')
2. דנבר (6 נק')
3. דטרויט (4 נק')
4. אריזונה (3 נק')
5. קליבלנד - פיטסבורג

erantal2000

New member
בהצלחה לכולם

1. סן פרנסיסקו עדיפה על הנייר. לדאלאס יש נטייה להתחיל את העונה ברגל ימין. אני הולך עם ההימור השמרני - ניינרס. 3.
2. יש כבוד לאינדי וללאק, אבל לפייטון בבית לא אמורות להיות בעיות מיוחדות להסתדר עם זה. דנבר. 6.
3. קשה מאוד לניבוי. אני אקח את הביתיות. דטרויט. 4.
4. אריזונה היתה הקבוצה המפחידה ביותר בשבועות האחרונים של העונה הסדירה, כולל נצחון חוץ מרשים על סיאטל. אני הולך עם אריזונה. 5.
5. כמו שרשמת - שאלה מעצבנת. שחור או אדום? אני לוקח את סינסי/בולטימור.
סקר - גיים פאס.

RGIII

New member
שבוע 1

סן פרנסיסקו 3
דנבר 6
דיטרויט 5
אריזונה 4
&nbsp
קליבלנד-פיטסבורג
&nbsp
צופה דרך GamePass (אלא אם המשחק שאני רוצה לראות משודר בארץ)

ESPN

New member
כיף כיף כיף

טוב הכל ממש ניחושים כי תמיד בתחילת העונה הכי קשה לדעת. לא תמיד הקבוצות דומות למה שהיו בעונה הקודמת

סן פרנסיסקו - 6
דנבר - 5
דטריוט - 4
סן דיאגו - 3
בונוס: בבולטימור

סקר: גיים פאס

Hines86

New member
תשובות שבוע 1

1. סן פרנסיסקו בדאלאס – האוף סיזן הזה התאפיין בקטילה רבתי של כל מה שקשור בקאובויז (האמת, בצדק) ולמרות שלטעמי האמריקאים פשוט נהנים קצת יותר מדי לחבוט בג'רי ג'ונס, הקבוצה לא באמת מסוגלת לתת תחרות אמיתית לקבוצות עילית מהסוג של סאן פראן.
הניינרס עבור 6

2. אינדיאנפוליס בדנבר – לאינדי אין שום דבר על הקרקע, וזה יעשה את החיים קשים אפילו לתותח כמו אנדרו לאק לזרוק כל הזמן. מה גם שהפעם בצד השני מסתובב אקיב טליב...
ברונקוס עבור 5

3. ג'אייטנס בדטרויט – די צמוד וקשה בשלב זה של העונה. נלך עם הביתיות היתרון היחסי של סטאפורד.
ליונס עבור 4

4. צ'ארג'רס באריזונה – עוד משחק של הטלת מטבע פחות או יותר. אני סומך על ההגנה של ארינאס קצת יותר מעל זו של מקוי/
נלך עם הקארדינלס עבור 3

5. שאלת בונוס:
חטיבת AFC הצפונית, המפורסמת במשחקי הגנה וניקוד נמוך, מצליבה משחקים. השאלה היא – באיזה מהמגרשים יהיו יותר נקודות לשתי הקבוצות יחד?
במשחק בבולטימור

DS9

New member
שבוע 1

זה רק אני או ששלושת הימים האלו בספטמבר הם החלק הכי קשה בכל ההמתנה לעונה?

סן פרנסיסקו 6 - קבוצות משתנות בין עונות, רומו הוא תופעה קבועה. ואני מוכן לשים על זה את הנקודות
דנבר 5 - נלך לפי הביתיות והמחסור בחמצן
דטרויט 4 - אין לי מושג על איזה צד יקום אילי העונה, אז נלך כרגע על ביתיות
אריזונה 3 - לא יודע למה אבל אני בעד אריזונה המשחק הזה
בונוס בולטימור
סקר
אם אני צופה בבית אז דרך פוקס וMETV בממיר ועוד משחק או שניים במקביל בלפטופים.
בפאב יש את המשחק המשודר, ואם WIFI חינם, אז עוד אחד בלפטופ. לפטופים = סטרימינג לא רשמי

amirbc

New member
שלי

קאבוייס - 4
ברונקוס- 6
ליונס- 5
צ'ארגרס- 3
בולטימור- 2
אני צופה מהבית, מקליט גם משחקים ונהנה מהם כל השבוע

omrili77

New member
שלי - חג שמח!

1. מטעמי נאחס בלתי רציונליים אני נאלץ ללכת עם דאלאס, למרות שאולי אני אתפוס הפתעה - DAL 3
2. מוקש רציני, בעיקר כשוולקר לא משחק ומרדד מעט את משחק המסירה של פייטון, אבל נראה לי שאלך עם הביתיות - DEN 5
3. מעולם לא הערכתי את המאנינג המעוטר יותר אך מוצלח פחות, אבל למרות זאת ולמרות יחס ההימורים נגדם נראה לי שיש סיכוי לנצחון דחוק של ניו יורק. - NYG 4
4. בפתיחת העונה, בבית, אריזונה אמורים להראות בסדר. הקריסה כבר תבוא אח"כ. ARI 6
5. הטלתי מטבע, יצא פיטסבורג
&nbsp
סקר: העונה עשיתי לראשונה גיימפאס, ובגרסת הניידים למיניהם אני מאוד מרוצה ממנו. משום מה במחשב הוא מג'עג'ע לי בין איכויות, ורוב המסירות יוצאות מטושטשות (קשה לראות את מסלול הכדור). בכל מקרה הקונדנסד הוא מתנה משמיים, סוגר משחק ב-25-40 דקות. אפשר אפילו לראות משחק בהפסקת הצהריים. מדהים.

Yo-man

New member
עמית מתחיל השנה מהשבוע הראשון!!!

1. דאלאס - 3
2. דנבר - 6
3. ג'איינטס - 5
4. אריזונה - 4
5. סינסי-בולטימור

אבי1985

New member
ניחושים

דאלאס 4
דנבר 6
דטרויט 3
אריזונה 5
סינסי - בולטימור
&nbsp
אני אנסה להשתמש ב-XMBC לראות דרך סטרימינג לא רשמי (אל תשאלו איך עושים את זה - שמעתי שזה אפשרי אז ביקשתי מחבר שיחבר לי והוא אמור לעשות את זה בראשון). אם לא אסתפק במה שיש בטלוויזיה.

ranatz

New member
יש!!! היום הכי טוב בשנה-הפוטבול חוזר!!!

סן פראן-למרות שאני צופה לנו עונה קשה, את החמורים מדאלאס חייבים לנצח 3
דנבר - נו בריינר 6
דטרויט - הג'איינטס הולכים להסריח בענק השנה ומשחק זה יהיה הרמז הראשון לכך 5
אריזונה-שתי קבוצות שיתנו עונה טובה מאד וסביר להניח יזכו בויילד קארד. הולך עם אריזונה בגלל הבית 4

בפיטסבורג שהולכת לפרק לעלובים מגדות האגם את הפרצוף ולהראות לעולם למה ג'וני פוטבול הוא בלוף

סקר - גיים פאס שעובד רצוף כבר מראשון באוגוסט. בכלל גיים פאס זו התמורה הכי טובה ביקום ל200$

GO NINERS!!!

moss84

New member
שלי

ניינרס - 4
דנבר - 6
דטרויט - 5
אריזונה - 3
סינסי - בולטימור

PACK PACK

New member
סוף סוף....

סן פרנסיסקו על 5 נק'. לדאלאס אין הגנה ואין סיכוי.
דנבר על 4 נק'. אין את וולקר, אבל לאינדי אין את מאת'יס.
דיטרויט על 6 נק'. לג'איינטס יש קו התקפה חדש לגמרי וזה דבר רע מאוד לקבוצה שה-QB שלה מוביל את הליגה באיבודים ב-3 שנים האחרונות.
אריזונה על 3 נק'. שיפור בקו ההתקפה באריזונה והגנה מצויינת נותן להם מראה של קבוצה טובה מאוד.
בבולטימור יהיו יותר נקודות.
רואה את המשחקים בGAMEPASS. אם אין משחק של GB בשמונה, רואה RZ צ'אנל. את משחקי הלילה רואה למחרת.
לפני חודש וחצי התחלתי עבודה חדשה עם תקופות לחץ באוקטובר ונובמבר, אז נראה איך נתמרן. ימים יגידו.

BOSTON 86

New member
שלי שבוע 1

1. סן פרנסיסקו בדאלאס – דאלאס בדר"כ פותחים חזק. דאלאס 5 נקודות.
2. אינדיאנפוליס בדנבר – משאלת לב. אינדי 3 נקודות.
&nbsp
3. ג'אייטנס בדטרויט – ההתקפה של דטרויט חזקה מידי בשביל הג'יאנטס. יונס 6 נקודות.
4. צ'ארג'רס באריזונה - ההגנה של אריזונה תעשה את העבודה. אריזונה 4 נקודות.
&nbsp
5. בונוס - במשחק של סינסי ובלטימור יהיו יותר נקודות.

IlanM 83

New member
ההימור השבועי שלי

שבוע טוב, אני מהחדשים בפורום.

1. סן פרנסיסקו - 3 נק
2. דנבר - 4 נק'
3. דטרויט - 6 נק'
4. אריזונה - 5 נק'

בונוס - במשחק של בולטימור
סקר - צופה בעיקר בשידורים של FOX, ועכשיו אני יודע שגם METV משדרים, וסטרימיניג לא רשמי של הערוץ SKY1 במשחק של ימי חמישי.

שתהיה לכולנו עונה מוצלחת.
אני הכי רוצה באק טו באק ואליפות נוספת לראסל וילסון. קשה אבל אפשרי.

למעלה