תחרות הפורום – שבוע 1 (קונפטי, חצוצרות יומולדת ובלונים)

EranH8

New member
יום ראשון שמח לכולם

1. SF 6 - דאלאס בין החלשות בבית שלהם ובכלל ב NFC. אחרי הניצחון של סיאטל ויותר בגלל הדרך שהם עשו זאת מגבירה את הלחת אצל היריבים מהחוף המערבי. ניצחון הוא חובה עבורם.
2. דנבר 5 - ההגנה של הקולטס פשוט לא תוכל להתמודד עם ההתקפה של הברונקוס גם ללא וולק ודקר.
3. דטרויט 4 - יורם אני מתפלא עליך שהכנסת את המשחק הזה לתחרות, ואני עוד אוהד של הג'איינטס. איך שהג'איינטס נראו בקדם העונה (שהמאזן לא יבלבל אותכם), עוד עונה חלשה עומדת להתחיל.
4. אריזונה 3 - המשחק הקשה של השבוע. שץי הקבוצות היו מהמפתיעות בשנה הקודמת. הולך על אריזונה בגל הביתיות.

בונוס - בולטימור נגד סינסינטי (כל כך צפוי שזה הולך להיות הפוך)

סקר - אני עם גיים פס וכבלים. אם הג'איינטס משחקים אני אצפה במשחק שלהם. אם הם לא משחקים בשמונה אני אצפה במשחק מעניין בפוקס (במידה והוא אכן מעניין) ובמקביל אצפה הרד זון. אם אין משחק מעניין אני רואה את הרד זון.

kibibo1

New member
שלי

סן פראן 6
דנבר 4
דטריוט 5
אריזונה 3
קליבלנד סטילרס 2
&nbsp

offirc2

New member
חג שמח

סאן פראן 3
דנבר 6
דטרויט 5
אריזונה 4

סינסי-בולטימור 2

erezc11

New member
ניחושים - שבוע 1

1. סן פרנסיסקו - 5 נק'. אמנם הניינרס לא הרשימו בטרום-עונה אבל בשנים האחרונות הן אחת הקבוצות החזקות בליגה שגם משחקים טוב מאוד בחוץ.

2. דנבר - 6 נק'. חייבים ללכת עם פייטון בבית

3. דטרויט - 4 נק'. נלך עם הבייתיות

4. אריזונה - 3 נק'. המאבקים בין ה-AFC WEST ו- NFC WEST הולכים להיות חזקים השנה. בינתיים נלך עם הבייתיות

5. בבולטימור - שתי הקבוצות שם יותר טובות התקפית

סקר: השנה עשיתי גיים-פאס, חיברתי את הלפ-טופ לטלוויזיה ואף הורדתי את האפליקציה לאייפון אבל אני עדיין אראה בעיקר בטלוויזיה בפוקס ספורטס ומזה"ת.

underdog36

New member
סוף סוף זה מתחיל

איזה כיף שהעונה חזרה!
אז נעשה את זה קצר מאוד, כי אני בעבודה:
  1. סן פרנסיסקו 6.
  2. דנבר 5.
  3. דטרויט 4.
  4. סן דיאגו 3.
  5. בולטימור.
סקר: לצערי תנאי הצפייה שלי משתנמכים מהוט HD ל-"ללא הוט הגנבים". נקווה שאני לא איכנס לדיכאון מאתרי הסטרימינג... לא מתכוון לשלם על Game pass כרגע.
לאור המשחק של חמישי שראיתי אתמול בHD 720p לאחר הורדה מהלינקים של http://www.life2sport.kh.ua/american-football, יכול מאוד להיות שאעבור לראות את המשחקים יום למחרת בשביל האיכות, לפחות את אלה של גרין ביי.

שתהיה לכולנו עונה מוצלחת ובהצלחה בתחרות!
Go Pack Go!

dannyb11

New member
ההימורים שלי

דאלאס 3
דנבר 4
דטרויט 5
אריזונה 6
במשחק של סינסי ובולטימור יהיו יותר נקודות

Jermz

New member
Picks from Jeremy

Hi Yoram and Gadi, it's Jeremy, I had to change my username after the forum upgrade

San Francisco 5
Denver 4
New York 3
San Diego 6
Baltimore/Cincy

Good luck to everyone!

J

Yo-man

New member
יו-הוווווו!!!!!!!!

1. סן פרנסיסקו. מאוד מקווה שהם באים עם מספיק מוטיבציה, כי עם ההגנה הפצועה והמושעית שלהם, זה לא יהיה קל. (4)
2. דנבר. פייטון. נקווה שהם התאוששו מהסופרבול המסריח ביותר ב-2 עשורים. (5)
3. דטרויט. מגטרון יגיע ל-200 יארד. (6)
4. אריזונה. הכל יכול לקרות. מרגיש שהם טובים יותר. (3)
5. סינסי-בולטימור. למרות שבולטימור לא מאמינים בהקתפה לאחרונה.

יש גיים פס בשיתוף עם חברים. לרוב רואים יחד.
אז כל יום ראשון - רד זון - אלא אם יש משחק ממש שווה שרוצים לראות בלי קפיצות.
סאנדיי נייט לא משודר בערוצי החינם, אז עליו קצת צריך לעשות תורנויות.
את מאנדיי נייט רואה בד"כ מהטלוויזיה, בבוקר, לפני העבודה. אלא אם זה פילדלפיה, ואז בלילה.
וקונדנסד, כמו שאמר עמרי, זה משהו נפלא. משחקים שלא היית יושב לראות בכל מצב אחר, פתאום לא מכבידים.

מקווה להתחיל את העונה עם יותר מ-10 נקודות

חג פוטבול שמח

1. דאלאס (ג'רי ג'ונס הבטיח השנה פלייאוף לא?) - 5 נקודות
2. דנבר (פייתון ירצה להוכיח לאינדי שהם ויתרו עליו מוקדם מדי) - 6 נקודות
3. דיטרויט (היו שמועות פעם שאיליי שווה משהו, הן נגמרו לפני שנתיים בערך) - 4 נקודות
4. סן דייגו (האמת שאני לא סובל את ריברס ועולה לי בבריאות ללכת עליו אבל ניתן לו צ'אנס (ונתאכזב...) - 3 נקודות
5. יותר נקודות בסינסי בולטימור

רואה בטלוויזיה ובסטירמינג

שבוע טוב לכולם! חג שמח!
נ.ב. אני מת על התקופה הזאת של השנה - הסתיו בפתח והאוויר קצת יותר נעים, החגים בפתח, נינט מתחתנת והפוטבול מתחיל, כיף!

אסף פנינגטון

gadotmi

New member
דעתי המאוד לא מלומדה

כפי שהורגלנו, בקבוצות רבות שבועות הפתיחה "חורקים", וה-Preseason לא תמיד מעיד על הבאות. לכן, אז שום תוצאה לא תחשב הפתעה מרעישה..... ובכל זאת, נראה לי כי מעידה בדנבר ודטרויט אינן ציפיה ריאלית....
הנה הטופס שלי:
1. עם כל ה-"הייפ" הטקסאני והעידוד לטוני רומו שינסה לא לבעוט בדלי כהרגלו, אני נשאר נאמן לאדומים גם בהיכל הג'ונס: SF עם 4 נקודות.
2. טרנט ריצ'רדסון... שיהיה בריא. כל היכולות הבינוניות בהגנה בכתום תתרכז בעצירה שלו. אני לא רואה הגנה בקולטס שתמנע מהתופסים להצליח בקליטת המסירות של פייאטו. ה-INT שלו יגיעו רק בהמשך העונה.... היום הנצחון ישאר במייל היי. דנבר על 6 נקודות
3. הנה בדיוק היריבה הראויה כדי שסטאפורד צריך כדי לחזק את הבטחון - את הכחולים מהתפוח הגדול. אין סוף יארדים במסירות למס 80.. כל מה שצריך הוא שהאריות בהגנה יזכרו איך משחקים (אפשרי?), ולענקים אין סיכוי . דטרויט על 5 נקודות
4. ההתמודדות הפחות צפויה מבין המשתתפות בשאלון. לאחר שניחשתי כבר נצחון חוץ אחד, אזי במשחק היחיד שיורם בחר שאינו פנים-קונפרנס, אני עם ה-NFC הביתית.. אין יותר מידי לוגיקה אריזונה על 3 נקודות.
בונוס: על פניו, סינסי התקפית יותר מפיטסבורג וגם לבולטימור יש נשק התקפי.. השאלה איך ההגנות של שתי הקבוצות הללו. מצד שני - אני צופה שביג בן יכתוש את ההגנה של הבראונס ויביא יותר נקודות .... אבל האם קליבלנד תתרום למשוואה? לא בטוח..... אחרי התלבטות, נלך על יריבות בעלי החיים: הטורפים והמעופפים שישחקו בבולטימור.

uri gadot

New member
פתיחת עונה מוצלחת לכולם (הימורים שלי)

לפי לוח המשחקים נראה שהמחזור הראשון הולך להיות פגז....

1. בתור אוהד קשה לי להמר נגד ה-49ERS, בתור צופה קשה לי להמר בעד הקאובויז, חשבון פשוט - סן פרנסיסקו 6 נק'
2. משחק מעניין ביותר, הולך עם הווינריות והביתיות של פייטון והברונקוס - דנבר 5 נק'
3. משחק קשה בהחלט, הג'איינטס קבוצה מאוד מקרטעת, והליונס ביום טוב בהחלט יכולים לנצח את המשחק ללא שום בעיה, ועוד בבית. אהמר ואגיד שהליונס ינצחו - 4 נק'
4. אם חשבתי שההימור הקודם קשה, אין ספק שזה לוקח. אלך על תחושת הבטן ושוב יתרון הביתיות ואמר על אריזונה 3 נק'
5. אני צופה שבמשחק בין סינסנטי ובולטימור יהיו יותר נקודות על הלוח - 2 נק'

מאחל לכולנו עונה מהנה ומלאת הפתעות

וכמובן שבהצלחה ל-49ERS, שללא ספק הגיע הזמן שלהם לקחת אליפות

שלי

1) יש לי תחושה רעה על SF, משהו רע עובר עליהם. זה המאמן? השחקנים? ואולי הכימיה! דאלאס 3
2) דנבר 4
3) דטרויט 6
4) צ'ארג'רס בדרך כלל מצטרפים לליגה באוקטובר. אריזונה 5
5)סינסנטי ובולטימור
&nbsp
סקר: gamepass + redZone וכמובן הכל בלייב

chapultepec

New member
ניחושים

דאלאס 3 - סיכוי קלוש אבל לא יכול להמר על סן פרנסיסקו
אינדיאנפוליס 5 - הם היו אחת הקבוצות הטובות שנה שעברה עד שהפציעות גמרו אותם, ולאק הוא פשוט מלך.
ג'איינטס 4 - לא מאמין במיוחד בשני הקבוצות אבל לאיליי יש קצת קסם (או לפחות היה)
אריזונה 6 - נקווה למשחק טוב, השנה צריכים לחזור לפלייאוף!!
סינסנטי-בולטימור , באמת שאלה מעצבנת. :)
סקר - לפעמים בטלוויזיה לפעמים סטרימינג.

למעלה