תחרות הפורום – שבוע 11

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 11

מזכיר לכולם שאנחנו נפגשים ביום ראשון ב-20:00 בפאב הבורבון סטריט בהרצליה. רחוב המנופים 8.
אני ממליץ לא לאחר כדי שנוכל לשבת יחד, ומי שטרם אישר את השתתפותו ומעוניין שיישמר לו מקום,
עוד לא מאוחר לציין זאת בשרשור המקורי או בתשובה שלכם לתחרות השבוע.

שידורי השבוע:
חמישי – אינדיאנפוליס בטנסי
ראשון בפוקס
20:00 – וושינגטון בפילדלפיה
23:15 – 49ים בניו אורלינס
מידל איסט טלוויז'ן
20:00 – ג'טס בבאפלו
23:15 – צ'ארג'רז במיאמי
סאנדיי נייט – גרין ביי בניו יורק G
מאנדיי נייט – ניו אינגלנד בקרולינה
ויש שמועות (מוכחות) שספורט 5 לייב משדר 3 משחקים ביום ראשון, כולל הסאנדיי נייט.
אבל הם לא מפרסמים לוח שידורים כל כך מוקדם. אז תבדקו לבד, אם יש לכם את הערוץ הזה.

תוצאות סקר השבוע שעבר שאלתי לפני שבוע וחצי איזו קבוצה אתם אוהדים, והתקשיתי להחליט באיזה פורמט להציג את הנתונים... אני אחסוך בגרפיקה למרות שזה יכול היה להיות מגניב.
נתחיל מזה ש-37 ענו לסקר באופן ישיר, אבל 4 שלא ענו אני יודע את מי הם אוהדים, אז שכללתי גם את ההעדפות שלהם. התשובות חולקו לאוהדים (אלה שנתנו תשובה אחת והחלטית) וחובבים (אלה שעוד לא התאפסו על עצמם ועוקבים אחרי כמה קבוצות).
ראשית – ל-21 מתוך 32 הקבוצות של הליגה יש ייצוג במדגם המאוד לא מייצג שלנו.
אם מתייחסים רק ל"אוהדים" לפי ההגדרה שמעל, אז הייצוג הוא ל-15 מ-32. כמעט חצי.
הקבוצות המובילות הן:
ניו אינגלנד – 7 אוהדים ועוד 1 שמחבב אותם
גרין ביי – 5 אוהדים ו-3 גרופיז
ג'איינטס – 3 אוהדים ו-2 מחבבים
דנבר – 3 אוהדים ומחבב אחד
סן פרנסיסקו – 3 אוהדים
ג'טס – 3 אוהדים
שיקגו – 2 אוהדים ואחד ו-2 מחבבים
אריזונה – 2 אוהדים
פילדלפיה – 2 אוהדים
קרולינה – אוהד 1 וחובב 1
בולטימור – אוהד 1 וחובב 1
דאלאס – 1
באפלו – 1
וושינגטון – 1
מיאמי - 1
ויש את הקבוצות שצוינו כקבוצות שאנשים בפורום מחבבים, אבל לא מגדירים עצמם כאוהדים:
ניו אורלינס (3 ציינו אותם), סינסנטי, אינדיאנפוליס, דטרויט, אטלנטה ואוקלנד.

אז עכשיו אתם יודעים. ואם תרצו לדעת מי-אוהד-את-מי, תצטרכו להיכנס לשרשור עצמו ולמצוא את התשובות ב"תחרות הפורום - שבוע 9"
הבית המנצח הוא ללא ספק ה-AFC EAST, שלכל קבוצה יש ייצוג ברשימה, ובסך הכל 12 מתוך ה-41 אוהדים את אחת מהן: 7 לפאטס, 3 לג'טס, אחד מיאמי ואחד באפלו.
NFC EAST במקום השני עם 7 אוהדים ונציגות לכל אחת מהקבוצות. 3 לג'איינטס, 2 לפילי, 1 לדאלאס ואחד לרדסקינס.
NFC NORTH גם עם 7 אוהדים אבל הם נחלקים בין 2 קבוצות בלבד גרין ביי ושיקגו.
ה-AFC SOUTH הוא הנפגע העיקרי מהסקר הזה. אף אחד לא יוצא ואומר שהוא אוהד של אחת מארבע הקבוצות שלהם (IND, HOU, JAX או TEN)

ולתחרות שלנו השבוע:
1. וושינגטון בפילדלפיה - וושינגטון היו מרחק 4 נסיונות ב-39 שניות ל-TD ביום חמישי, והם הצליחו לפספס את זה. המאזן שלהם מראה 3-6 אבל במספרים האחרים הם לא נראים רע כל כך: מקום שלישי בהתקפת ריצה, מקום 9 בנקודות שהם שמים ומקום עשירי במסירות. ההגנה שלהם זה סיפור אחר. 31 בנקודות 27 ביארדים. ואז באים החבר'ה מפילדלפיה, שטרם ניצחו בבית השנה! מקום ראשון בריצות (2.3 יארד יותר מוושינגטון למשחק), מקום רביעי ביארדים 9 במסירות ו-11 בנקודות. וההגנה שלהם –סיפור דומה לזה של וושינגטון: 31 נגד במסירות, 31 ביארדים בכלל. בשבוע הראשון פילדלפיה הפתיעו את הליגה במאנדיי נייט עם ניצחון 33-27 על וושינגטון, אבל מאז ההתקפה שלהם הספיקה להתאדות. כולל אחד מייקל ויק.
האם ניק פולס ימשיך במומנטום שלו (16 TD בלי אף חטיפה) או שפילדלפיה ימשיכו במסורת של לא-לנצח-מול-קהל-אוהד?

2. קליבלנד בסינסינטי - הגנה רביעית בליגה (סינסי) מול הגנה חמישית (בראונז). ההתקפה של סינסי על הניר טובה יותר, אבל מה שהם עשו בשבועיים האחרונים גורם לי לפקפק במספרים האלה. הם עדין מובילים את הבית שלהם במאזן 6-4 אבל זה אחרי שהפסידו לבולטימור ב-3 נקודות השבוע ולמיאמי ב-2 בשבוע שעבר. קליבלנד באים אחרי שבוע מנוחה ואחרי ששניה לפניו הם ניצחו את בולטימור... בשבוע 4 הקבוצות נפגשו בקליבלנד, אז החומים ניצחו 17-6. האם נראה Payback או Meltdown מצד סינסנטי השבוע?

3. קנזס סיטי בדנבר - פייטון מאנינג כשיר למשחק! זה הדבר הכי חשוב, ובלעדיו כנראה שהמשחק הזה לא היה נכנס לתחרות (מי בכלל המחליף שלו?). אבל כשמסתכלים על המספרים לא ברור איך קייסי הם הקבוצה האחרונה ללא הפסד בליגה... הם מקום 27 במסירות (דנבר מקום ראשון) 24 ביארדים בהתקפה (דנבר מקום ראשון), 12 בריצות (דנבר 20) ו-10 בהגנה (דנבר 23...). כנראה שאנדי ריד באמת מצליח לייצר סינרגיה מולקולרית בקבוצה הזו. הפרשנים דיברו על זה שעד שבוע המנוחה שלהם – אה, כן. הם גם באים אחרי שבוע מנוחה – הם לא פגשו קבוצות עילית. אז האם דנבר מספיק עילית בשביל קנזס סיטי? או שמא סיפור סינדרלה ימשיך להתפתח גם בהרי קולורדו? אם יהיה משחק צמוד, צפו לשאלה חוזרת עוד שבועיים, כשהקבוצות ייפגשו במדבר.

4. ניו אינגלנד בקרולינה - בריידי היה צריך את השבוע הזה למנוחה כמו שהוא לא היה צריך אף פעם. הם במצב טוב (7-2) אבל עוברת עליו שנה לא קלה. אמנדולה כנראה יהיה כשיר למשחק, וכמוהו גם גרונקובסקי. אבל ההפתעה כאן היא שניו אינגלנד מפליאים השנה בריצות. מקום שמיני בליגה. הבעיה היא שההגנה שלהם לא מאוד חזקה (21) לעומת הגנת קרולינה (2) שהוכיחה השבוע יכולת לעצור קבוצות התקפה חזקות (סן פרנסיסקו). האם ביליצ'ק יצליח לפצח את הגנת קרולינה ולהוריד לפנתרים את האף או שדווקא המארחים יתעלו על עצמם ועל הפטריוטים במשחק יום שני בייתי?

5. בונוס - הפעם בשביל 2 נקודות אני זורק עליכם משחק נוסף, כי המחזור הזה מלא המשחקים טובים. מאט פלין הוחתם בגרין ביי וכנראה יפתח השבוע בניו יורק מול הג'איינטס. אחרי שהפסידו לשיקגו ולפילדלפיה בבית, ובעקבות המאבק הצמוד בביתם, גרין ביי מפחדים לאבד את הסיכוי לפלייאוף השנה. הם בדרך לג'איינטס למפגש שלפני שנה שנתיים היה יכול להיות שיא המחזור, אבל השנה, עם ההתמוטטות של הג'איינטס, הפך לגארבג'-בול השבועי. אבל השאלה היא מי ינצח? המארחים המתקשים או האורחים הפצועים?

סקר השבוע:
כשאתם לא רואים משחקים בשידור חי, באיזה שלב אתם מתחילים לדלג על חלקים מהמשחק? כשההפרש נהיה גדול מידי? כשהמתח חזק מנשוא? כשאין לכם זמן ויש מטלות נוספות שמחכות לתשומת הלב שלכם? כשהפרשנים מעצבנים?
ובאיזה אופי אתם מדלגים על השידורים – חמש דקות קדימה או רק בין פליי לפליי? אולי קופצים לראות את התוצאה ואז מחליטים אם להמשיך לראות או לא???

ניפגש ביום ראשון. אבל רק עם מי שיבוא.
אני אהיה זה עם חולצה ירוקה של ד'שון ג'קסון !

yonatanpollak

New member
אחרי מחזור מזעזע מבחינתי

מבחינת הימורים, נקווה לחזור עם הפצצת הימורים.

וושינגטון על 3
סינסי 5
דנבר 6
קרוליינה 4

בונוס - ג'איינטס

Yo-man

New member
שינוי קל בלוח המשחקים (בלי השפעה על התחרות)

המשחק של דנבר-קנזס סיטי קודם להיות משחק הסאנדיי נייט.
בגיים פס זה עדין לא עודכן...

תודה לערן ששם לב וטרח להודיע לי

nimrodbo

New member
שלי

וושינגטון - 4 נקודות
סינסינטי - 5 נקודות
דנבר - 3 נקודות
ניו אינגלנד - 6 נקודות

בונוס - ג'איינטס

RoyBehar

New member
תשובות

1. וושינגטון - 5 נק'
בגלל הביתיות ההפוכה של פילי ובזכות המומנטום.

2. קליבלנד -4 נק'
איזה קטע אם זה יהיה בהארכה אה?

3. דנבר - 6 נק'
אוזוויילר, ברוק אוזוויילר (שאלת איך קוראים למחליף של פייטון) ותודה לאל שלא נצטרך לראות אותו השבוע...

4. קרוליינה - 3 נק'
ההגנה שהשביתה את הניינרס מול התקפה שגם ככה מקרטעת. נראה לי שקאם ושות' יצליחו לשים יותר נקודות על הלוח מהבריידי באנץ'.

5. ג'איינטס
מאט פלין אתה אומר? גם אם הוא יצליח להחזיק את הספינה מעל המים, זה לא יקרה תוך משחק אחד. ולענקים דווקא התחיל איזה מומנטום חיובי. נראה לי שהוא ימשיך השבוע.

בונוס - אני כמעט ולא רואה משחקים לא בשידור חי, אבל כשכן אני רואה אותם בפורמט של הגיים פאס ריוויינד, אז זה מדלג אוטומטית על הפרסומות. אם זה לא משחק שמעניין אותי במיוחד, או שזה משחק שנראה גמור או סתם משעמם קצת, אני עובר לגרסת הcondensed וזהו.

regevs1

New member
הניחושים שלי...

פילדלפיה - 3
סינסנטי - 5
דנבר - 6
קרולינה - 4
ג'איינטס - 2

לא רואה משחקים מוקלטים בד"כ. לא מסוגל לראות משחק ספורט כשהתוצאה כבר נקבעה...
אז או שאני רואה בשידור ישיר או רק תוצאה ותקציר.

PACK PACK

New member
מאט פלין לא פותח!!!!

הביאו אותו רק כי סנקה וואלאס נפצע.
מקארת'י הכריז כבר ביום ראשון שסקוט טולזין ייפתח והוא זה שיפצע ראשון.
מאט פלין יחכה לתורו להפצע בסבלנות.
האמת היא שטולזין שיחק טוב מאד יחסית. הקבוצה זזה יפה והרבה יותר טוב מעם וואלאס.
הבעיה היתה כמה טעויות. בעיקר ברד זון. וההגנה המחרידה שכנראה איבדה את האמונה בלי רודג'רס.

אם כבר אני פה, נענה לתחרות:
וושינגטון על 3 נק'.
סינסי על 5 נק'.
דנבר על 6 נק'.
קרולינה על 4 נק'.
גרין ביי על 2 נק'. סוף סוף אין לי ברירה ואני לא יכול לסכן 6 נק'.

כשאין לי זמן אני רואה משחק דחוס בגיים פאס (30 דקות ולא מפספסים שום מהלך).
את GB אני לא מעביר!

erantal2000

New member
לעבודה

איזה שבוע נוראי היה לי בשבוע שעבר. מזל שהפנתרים הצילו את המצב.

1. אני הולך על פילדלפיה. בלי סיבה. יש לי הרגשה חזקה. 4.
2. קליבלנד קבוצה מפתיעה בבניה. אני מאוד מחבב אותם ואני אלך איתם. 3.
3. דנבר בהליכה. 6.
4. אני הולך תמיד עם הפנתרים... 5.
בונוס. לא נראה שהפאקרס שווים משהו בלי רוג'רס. אני הולך עם הג'איינטס.

סקר- אני כמעט אף פעם לא רואה בלייב - אני מתחיל בסביבות תשע וחצי לראות את המשחקים משמונה. במשחק של הפנתרים אני לעולם לא מדלג אלא על ההפסקות. במשחקים אחרים (נדיר שאני רואה אבל אם יש משחק מעניין במיוחד אני צופה) התשובה היא פחות או יותר all of the above - כמובן שאם ההפרש גדול אני אריץ קדימה. בד"כ אני גם אהיה קל יותר עם הפאסט פורוורד - אני אעביר את כל החלקים שבהם הזמן רץ ואין משחק (למשל כשעושים את ההאדל) כך שזמן הצפייה נטו שואף לשישים דקות ואפילו פחות.

Shachar Manor

New member
שבוע קשה

אחרי שתי טעויות בהפרש של 4 נקודות, שעלו לי 7 נקודות בתחרות שבוע שעבר, אני חייב 100%. אני חושב שאני היחיד בתחרות שמקדיש מעל שעה כל שבוע לכתיבת התשובה שלו, נראה לי שבדיוק שלושה אנשים קוראים את זה, אבל זה כיף.

אומנם פגעתי בהימור על מיניסוטה וטמפה, אבל הגזמתי בהימור על אטלנטה וסן דייגו. וכנראה שכן הייתי צריך ללכת עם ג'קסונביל :/.
אלו יהיו ההפתעות של השבוע:
טיטאנים- לאחר הפסד מביך לנמושת הליגה, הטיטאנים באים להראות לקהל שלהם שהם שווים את מחיר הכרטיס, הקולטס בצניחה חופשית, הטרייד של ריצ'רדסון, הפציעה של בראדשו והפציעה של ויין עלולים לגרום להם לאבד את ראשות הבית, זה אולי נשמע מעט מופרך אבל מאזן של 9-7 או 8-8 בסוף העונה נראה לי סביר בהחלט, יש אפילו מצב שלא רק הטיטאנים אלא גם יוסטון ידביקו אותם.

טמפה משרשרים שניים רצוף, כי אטלנטה זוועה.

ועכשיו לתחרות:
1. האיגלז 4-5 לרעתם כאשר הם הפסידו את כל משחקי הבית, בכמה מהמשחקים האלה ניק פולס שיחק משחק מלא? אפס!
ויק שיחק מול סן דייגו וקנזס איזה בחור בם מאט ברקלי שיחק נגד ניו יורק ופולז נפצע במשחק נגד הקאובויז, השבוע מול ההגנה של וושינגטון פילי יפרחו וישמחו את הקהל, משחק של המון נקודות פנטזי, עבור שתי הקבוצות. פילדלפיה 5.

2. סינסינטי היא פשוט קבוצה שונה מאוד מחוץ לבית, למה? בלי להיכנס לפסיכולוגיה וזה אבל הסיבה העיקרית היא שאנדי דלטון הוא כמו שאייל גולן אומר "ילד כאפות" אל תצפו להרבה מהקבוצה הזו, הם שווים ניצחון אחד בפלייאוף אבל לא יותר מזה. קליבלנד בחוץ גם פחות טובים, שנה הבאה הם יהוו יריבה על ראשות הבית, אך לא השנה, סינסי 4.

3. המשחק הזה יקום ויפול על הרגל של פייטון, אם הוא מצליח לשרוד 3 רבעים+ קנזס סיטי יובסו כמו כל קבוצה אחרת שהגיעה לדנבר העונה, אם פייטון ייצא מהמשחק לפני שהם מובילים 20 הפרש, קנזס ינצחו, זה נראה כאילו הפציעה שלו די חמורה ואני נותן 30% לזה שהוא ייצא מהמשחק. שאר 70% אומרים 6 נקודות על דנבר. (דרך אגב יורם, גם אם המשחק הזה ייגמר 40 הפרש, שים אותו עוד שבועיים, קנזס בבית עם הרמות רעש שיש שם, שברו שיא גינס העונה, גם פייטון יפסיד)

4. אז שבוע שעבר הלכתי נגד הפנתרים, אני מצטער אבל לי הם הוכיחו שהם לגיטימיים לחלוטין, פלאטון הריצה של קרולינה הולך להיות בעיה קשה לפטריוטס. קאם בדרך לפלייאוף ראשון, מגיע לו. קרוליינה 3.

5. שבוע שעבר אמרתי שאני לא רואה את וואלאס מנצח משחק פוטבול בNFL, אז בטח ובטח שאני לא רואה את מר טולזין מנצח אחד, ועוד בחוץ! הענקים התחילו 6-0 אבל בלו"ז קשה מאוד דובים, פנתרים, צ'יפס בחוץ! ועוד משחק נגד דנבר! הם מתחילים להאמין שהם יכולים לנצח את הבית (הם טועים), והם יכולים להגיע ל8 ניצחונות העונה, אבל זה לא יספיק. 2 נקודות ניו יורק.

סקר: ימי ראשון אני מתחיל ב18:30 בFOX, ב20:00 רד זון עד 1 ככה.
את הסנדיי/מנדיי/ת'רסדיי נייטים אני רואה יום אחרי, אם המשחק צמוד ומעניין אני רואה בלי להריץ, אם הוא הופך לבדיחה, מריץ בין פליי לפליי.

שבוע טוב.

Yo-man

New member
אז בינתיים יש לך 33 קריאות של הפוסט

אני קורא את כולם כל שבוע (אולי זה יהיה הסקר הבא...)
ואני מאוד אוהב את הניתוחים שלך - למרות שהינה, כבר בניתוח של אינדי טעית

תמשיך להשקיע בכתיבה. זה נהדר.

y63s

New member
שלי

פילי - 5
סינסי - 6
קנזס - 3
ניו אינגלנד - 4
בונוס - גרין ביי

אני רואה את כל המשחקים ובגיימפס.
TNF ו MNF אני רואה חי אם המשחק שווה, אם לא, רואה יום אח"כ בגיימפס את המקוצר (כלומר מדלג אוטומטית בין הפלייז).
ביום ראשון הצפייה משתנה בהתאם לפטריוטס (אוהד אותם).
אם הם בסבב הראשון אני רואה אותם, מסתיר את התוצאות שבתחתית המסך וכשנגמר רואה רדזון בדיליי (אין יותר מדי מה להריץ).
אם הם בסבב השני אני מתחיל עם רדזון וכשמתחיל ההמשחק עובר אליו. אז זה כבר תלוי מה המשחקים האחרים. אם הם לא מעניינים אני לפעמים מסתפק בתקציר, אם מעניין אבל לא יותר מדי אני רואה חלון בתוך חלון (רדזון בחלון קטן כדי לעקוב אחרי מהלכים). אם מעניין מאוד אני רואה אח"כ בדיליי (קופץ בין פלייז כדי לסיים מהר).
כשהפטריוטס ב-SNF אז רדזון ואז פטריוטס (הגיוני).

בכל מקרה, אני אף פעם לא אריץ חמש דקות או דברים כאלה, רק בין פלייז.

b i g t o m

New member
אולי הפעם... (aka הניחוש השבועי)

כל מה שאני באמת רוצה זה להגיע פעם אחת לפחות ל15+ , בזמן האחרון אני מנחש יותר מידי עם הלב והוא מאכזב אותי בקביעות אבל אני לא מתכוון להתייאש ממנו כל כך בקלות!
אז ככה:
1. פילדלפיה. שתי קבוצות מוזרות מאוד אבל איכשהו נראה שפילי על איזה שהוא גל שכזה. 5
2. סינסינטי. הפתיעו אותי בתחילת העונה ואני עדיין מאמין בהם. 3
3. דנבר! איך אני שמח ששאלת על המשחק הזה ושהגענו לשבוע הזה!! הגיעה הזמן לשבור את ההגמוניה! סוף סוף משחק אמיתי לצ'יפס! 6
4. ניו אינגלנד. אני לא מממש מבין למה אבל אני פשוט לא יכול להמר נגדם ולא משנה מה הקבוצה שממול. 4
5. ג'ייאנטס... אבל אני לא ממש מבסוט על הבחירה הזאת....

שופ"ס נעים לכולם!

ESPN

New member
שלי

קודם כל, איזה כיף לראות את תוצאות הסקר הקודם! כל השנים אני רק שומעת בפורום הזה כמה כולם שונאים את ניו אינגלנד ופתאום, מה אתם יודעים, מסתבר שכיום אנחנו הקבוצה הגדולה כאן. Eat it!

לתחרות:

פילדלפיה - 4
סינסינטי - 5
דנבר - 6
ניו אינגלנד - 3
בונוס: גרין ביי

סקר: לא רואה משחקים לא בשידור חי. מבחינתי ספורט רואים חי או לא רואים בכלל.

clevelandrocks

New member
שלי

1. וושינגטון על 4 נק'
2. סינסי על 6 נק'
3. דנבר על 5 נק'
4. קרוליינה על 3 נק'
5. ג'איינטס

למעלה