תחרות הפורום – שבוע 11

mannyT1

New member
עוד סבב של פיספוסים...

אחרי 6 נקודות בלבד שבוע שעבר ובזכות הג'איינטס...

1. וושינגטון על האיגלס. 4 נק'. כדי שיהיה סיכוי לג'איינטס.

2. סינסינטי על קליבלנד. 5 נק'. כי שהקולטס יוכלו להיות מס' 3 בפלייאוף.

3. דנבר על הצ'יפס. 6 נק'.

4. פאטריוטס על קרוליינה. 3 נק'.

בונוס - ג'איינטס על הפאקרס.

רואה הכל חי.

moss84

New member
שלי

פילי - 4
סיניסי - 5
דנבר - 6
ניו אינגלנד - 3
גרין ביי - 2

roy2211

New member
שלי

וושינגטון 3 נק'
סינסי 5 נק'
דנבר 6 נק'
פטריוטס 4 נק'
בונוס NYG

Yo-man

New member
השבוע בלי עצבים בכלל? ועוד כשאין את SF?

eran113

New member
שבוע 11

דבר ראשון שמחתי לראות שהג'איינטס בחלק העליון של מספר האוהדים בפורום. משום מה נראה לי שלפילדלפיה יש פה יותר אוהדים ממה שיצא בסופו של דבר אבל אולי זה נדמה לי בגלל שהם "רעשניים" יותר

1. רד סקינס 4 - שבוע שעבר הלכתי נגד האיגלס כי הייתי בטוח שהם משחקים בבית נגד הפאקרס. השבוע הם באמת בבית ואני הולך נגדם. חוץ מהעובדה שקשה להם לנצח בבית אני עדיין בדעה שהם לא טובים מספיק בשביל לנצח שלושה משחקים רצופים. יש להם הרבה מקומות שהם צריכים להשתפר בהם והם עדיין קבוצה בבנייה שחוסר היציבות זה הדבר הכי עקבי אצלהם. וושינגנטון, כמו שיורם רשם, לא מספיק רעים כמו המאזן שלהם ואם הם רוצים לשמור על העונה הזאת בחיים הם חייבים לנצח.

2. סינסינטי 6 - לבנגלס יש הרבה מאוד פציעות של שחקני הגנה וזה משפיע עליהם. אבל הם טובים יותר מהבראונס ובמיוחד בבית קשה לנצח אותם (תשאלו את הפאקרס וניו אינגלנד).

3. דנבר 5 - מצד אחד המספרים של הצ'יפס לא מרשימים אבל קשה להתווכח עם מאזן של 9-0. נכון הם לא שיחקו נגד הקבוצות החזקות ביותר בליגה אבל זה גם לא פשוט לנצח את כולם. אני הולך עם דנבר במשחק הזה ואני חוזה שזה מה יעשו רוב המשתמשים בפורום. הרצון שלי הוא לראות את דנבר מנצחים ולוקחים את הבית הזה ומגיעים הכי רחוק מבחנתם בפלייאוף.

4. ניו אינגלנד 3 - שבוע שעבר בחרתי את קרולינה שינצח ושינתי לפני פתיחת המשחקים את הבחירה שלי וכמו שהרבה יודעים זה דבר שאסור לעשות. הפעם אני הולך נגדם כבר מהתחלה. אני חושב שזה מצ'אפ פחות טוב בשבילם במיוחד לאחר שהפאטס מגיעים אחרי bye. בריידי הוא לא קאפרניק וההתקפה שלהם תצליח לנצח את המשחק.

5. ג'איינטס - אני מקווה מאוד שנצליח לנצח למרות שיש לי תחושה ממש אבל ממש לא טובה בנודע למשחק הזה.

eran113

New member
סקר

את המשחקים המוקדמים של יום ראשון (שמונה ו- 11) אני רואה בשידור ישיר לרוב. בדר"כ רואה את המשחק שמשודק בפוקס ובמחשב שם את הרד זון או משחק של הג'איינטס עם הוא באותה שעה.

את המשחקי הלילה (TNF, SNF & MNF) רואה בדר"כ בשידור חוזר למחרת. לרוב אני בוחר באופציה בגיים פאס של broadcast שמדלגת על הפרסומות, מה שאומר שכל משחק לוקח בערך שעתיים וחצי.
אם אין לי זמן אני משתמש באופציה של ה condense שלוקחת חצי שעה בערך.

כמעט ולא מדלג בזמן שאני צופה במשחק ואולי זה קורה רק כאשר ההפרש גדול מדיי בשביל שהמשחק יתהפך או בגלל מחוייבויות אחרות שמונעות ממני להמשיך לצפות במשחק.

Little Boize

New member
שלי

1) פילי - 6
2) סינסי - 3
3) דנוור 5
4) ניו אינגלד - 4

בונוס - גרין ביי אבל זאת שאלה בעייתית, אני אוהד גרין ביי אז אני בוחר תמיד בהם.
אבל קשה לי מאוד מאוד מאוד להאמין שהם ינצחו.. הפציעות השביתו את גרין ביי לעונה לדעתי.. :(

סקר... המממ טוב לא יוצא לי לראות משחקים לא בשידור חי.. (יחי האבטלה) אז אני לא יכול לענות..

בהצלחה במפגש מחר.. לצערי אני לא אגיע.. אולי בפעם הבא (בתקווה שתהיה פעם באה)

M jones

New member
שבוע 11

1. פולס מרשים, RG3 משתפר- אין לי מושג, נלך עם וושינגטון על 3
2. הבנגלס יתנו פייבאק ויחזקו את מעמדם בראשות הבית. סינסי על 4
3. ההייפ סביב KC יסתיים השבוע. דנבר על 6
4. קרולינה במומנטום. פנתרס על 5
5. הכסף החכם ילך עם הג'איינטס אבל לא מהמר נגד GB. פאקרס על 2

amirbc

New member
שבוע טוב

רד סקינס- 3
באנגלס- 4
ברונקוס- 6
פטריוטס- 5
ג'יאנטס- 2

BOSTON 86

New member
שלי - שבוע 11

1. וושינגטון בפילדלפיה - שתי הקבוצות חלשות אבל פילי מתחברת ועם התקפה מאוזנת תצליח להתגבר. איגלס, 4 נקודות.

2. קליבלנד בסינסינטי - סינסנטי פשוט לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד והאמת אני לא רואה את קליבלנד מנצחת. אמנם יש לה הגנה טובה מאד, אבל ההתקפה בעייתית. סינסנטי, 5 נקודות.

3. קנזס סיטי בדנבר - אין מצב שהקורנרים של קנזס מסתדרים עם התופסים של דנבר. אלא אם פייטון יוצא מן המשחק. דנבר, 6 נקודות.

4. ניו אינגלנד בקרולינה - האמת שקרולינה עדיפים אבל אני אוהד של הפטריוטס. פטריוטס, 3 נקודות.

5. בונוס - ג'יאנטס.

תשובות

1. פילדלפיה - 5 נקודות
2. סינסי - 3 נקודות
3. דנבר - 6 נקודות
4. קרולינה - 4 נקודות
5. ניו יורק

שבוע טוב,
אסף פנינגטון

underdog36

New member
למרות 2 הנק' בשבוע שעבר

הנה אני פה שוב...
כדי לשפר את הסיכויים הפעם נעזרתי בבן שלי (בקרוב בן 3) כדי לנחש את המנצחות. כדי שיהיה לו קל השתמשתי בכינויי הקבוצות ולא בערים שלהן (נשרים מול אינדאינים וכדומה). נראה אם זה יעזור...

1. נשרים 4.
2. נמרים (בנגלס) 5.
3. שייחים 6.
4. פנתרים 3.
5. אורזים
זה היה השלב שבו הסברתי לו שתמיד מהמרים על האורזים! (אפילו אם משחקים מול ענקים...
)

המשחקים היחידים שאני חוזר אליהם מעבר לראשון בערב הם משחקים של גרין ביי. בדרך כלל אני רואה בגיים פאס של אחי/חבר (איזה משנורר אני, אה?!) ורואה ב-condensed בלי לגעת.

ולגבי המפגש, אני מגיע מחר, כנראה באיחור (20:30-21:00). מקלחות לילדים והרדמה... תשמרו לי מקום.

mayhem1121

New member
שלי

פילדלפיה 6
סינסנטי 5
דנבר 3
ניו אינגלנד 4
בונוס: ניו יורק

10nircohen

New member
שבוע 10

פילדלפיה (3 נק') - וושינגטון על הפנים השנה , פילי קצת פחות. עדיין זה משחק קשה לחיזוי , אבל אלך עם הקבוצה היותר חמה.
סינסינטי (6 נק') - למרות הקרטוע בשבועות האחרונים , הבנגאלס עדיין יותר טובים + יתרון הביתות , זה שלהם.
דנבר (5 נק') - מבחן ראשון רציני של הצ'יפס , ואני די בטוח שפייטון יקלקל להם עונה מושלמת.
קרוליינה (4 נק') - שבוע שעבר הלכתי נגד קרוליינה. הפעם אני שם את יהבי עליהם , גם בגלל הביתיות.

בונוס : לצערי , הג'איינטס במומנטום. לכן הולך איתם. מקווה ליפול בניחוש הזה

effkef

New member
שלי

1. פילי-5
2. קליבלנד-6
3. צ'יפס-3
4. קרוליינה-4
בונוס-ג'איינטס

סקר- אני רואה בעיקר את ה-condensed ככה שלא לוקח לי המון זמן לראות את המשחק

Yo-man

New member