שבוע 11
דבר ראשון שמחתי לראות שהג'איינטס בחלק העליון של מספר האוהדים בפורום. משום מה נראה לי שלפילדלפיה יש פה יותר אוהדים ממה שיצא בסופו של דבר אבל אולי זה נדמה לי בגלל שהם "רעשניים" יותר
1. רד סקינס 4 - שבוע שעבר הלכתי נגד האיגלס כי הייתי בטוח שהם משחקים בבית נגד הפאקרס. השבוע הם באמת בבית ואני הולך נגדם. חוץ מהעובדה שקשה להם לנצח בבית אני עדיין בדעה שהם לא טובים מספיק בשביל לנצח שלושה משחקים רצופים. יש להם הרבה מקומות שהם צריכים להשתפר בהם והם עדיין קבוצה בבנייה שחוסר היציבות זה הדבר הכי עקבי אצלהם. וושינגנטון, כמו שיורם רשם, לא מספיק רעים כמו המאזן שלהם ואם הם רוצים לשמור על העונה הזאת בחיים הם חייבים לנצח.
2. סינסינטי 6 - לבנגלס יש הרבה מאוד פציעות של שחקני הגנה וזה משפיע עליהם. אבל הם טובים יותר מהבראונס ובמיוחד בבית קשה לנצח אותם (תשאלו את הפאקרס וניו אינגלנד).
3. דנבר 5 - מצד אחד המספרים של הצ'יפס לא מרשימים אבל קשה להתווכח עם מאזן של 9-0. נכון הם לא שיחקו נגד הקבוצות החזקות ביותר בליגה אבל זה גם לא פשוט לנצח את כולם. אני הולך עם דנבר במשחק הזה ואני חוזה שזה מה יעשו רוב המשתמשים בפורום. הרצון שלי הוא לראות את דנבר מנצחים ולוקחים את הבית הזה ומגיעים הכי רחוק מבחנתם בפלייאוף.
4. ניו אינגלנד 3 - שבוע שעבר בחרתי את קרולינה שינצח ושינתי לפני פתיחת המשחקים את הבחירה שלי וכמו שהרבה יודעים זה דבר שאסור לעשות. הפעם אני הולך נגדם כבר מהתחלה. אני חושב שזה מצ'אפ פחות טוב בשבילם במיוחד לאחר שהפאטס מגיעים אחרי bye. בריידי הוא לא קאפרניק וההתקפה שלהם תצליח לנצח את המשחק.
5. ג'איינטס - אני מקווה מאוד שנצליח לנצח למרות שיש לי תחושה ממש אבל ממש לא טובה בנודע למשחק הזה.