תחרות הפורום – שבוע 11

roydenver

New member
השבוע בו לא הולכים לישון מוקדם

פילי 5
סינסי 4
דנוור 6
ניו אינגלנד 3
בונוס ניו יורק

erezc11

New member
ניחושים שבוע 11

1. פילדלפיה - 5 נק' - מתישהו האיגלס צריכים לנצח בבית
2. סינסינטי - 6 נק' - לקחתי אותם בהישרדות אז אין ברירה
3. דנבר - 4 נק' - הבייתיות תהיה יתרון מכריע עבור הברונקוס
4. ניו-אינגלנד - 3 נק' - הפטריוטס מתחילים להתגבש ויצליחו לנצח במשחק צמוד

בונוס: ניו-יורק - גם הבייתיות וגם קוורטר-בק חדש (חדש ישן אבל עדיין...)

סקר: אני מתחיל לדלג בדקות האחרונות בפער גדול, נגיד קבוצה מובילה ב-3 ט"ד והכדור אצלה עם איזה 6-7 דקות לסוף, וסביר שהם ירוצו לאיזה שני יארד ואז יבעטו אז אני עובר למהירות של פי 2 או פי 6 במג'יק ושהכדור חוזר לקבוצה בפיגור אני חוזר למהירות רגילה כי סביר שהם ינסו מהלכים שיש טעם לראות

philadelphia76

New member
week 11

1. פילדלפיה 6. אחרי שמינסוטה, טמפה ואפילו ג'קסונוויל ניצחו על אדמת ארה"ב, הגיע הזמן שגם פילדלפיה ינצחו על אדמת פילדלפיה משחק. אם זה לא - מה כן?
2. סינסינטי - 5. אצל סינסינטי אחרי כח כמה משחקים טובים בא הפסד. ההפסד בא שבוע שעבר ולכן השבוע - נצחון
3. דנבר - 4. בדרך כלל קבוצות מחכות לשבוע החופש וחוזרות חזקות ומוכנות יותר. לא הפעם, לא אצל קנזס. הפסד ראשון.
4. קרוליינה - 3. ההגנה של קרוליינה פשוט אדירה, ולא משנה כמה ניוטון יפשל, הם נותנים לו את האפשרות לנצח. משחק הריצה המשובח של ניו אינגלנד ייתקל בהגנה המעולה של קרוליינה ובאוויר עדיין יהיה קושי. המשחק הולך להיות צמוד ועם סקור נמוך (כמובן שבמציאות יהיה - שוט-אאוט מטורף ונצחון בהפרש 30 נק' לניו אינגלנד)
5. ג'יאנטס 2. גרין ביי רק מחכים לשבוע הבא שהמשיח יחזור. הג'יאנטס כרגיל בשנים האחרונות בפאזה של מומנטומים - או התחלת עונה עם ניצחונות ואח"כ שורת הפסדים או כמו השנה - שורת הפסדים מלווה בשורת ניצחונות.

האמת שאני כמעט ולא רואה משחקים לא בשידור חי, העוקץ קצת יוצא מהצפיה הזו.

מקווה להצטרף בשנה הבאה למפגש הפורום, השנה לצערי לא יצא. בהצלחה לפילדלפיה ולדשון ג'קסון שיבוא לבוש בגוף של יורם!

Jerzet

New member
Picks

Philly 6
Cleveland 4
Kansas City 3
Carolina 5
Green Bay

In general, I only FF the commercials. If it's a blowout, then I'll stop watching also. But I try to watch all the game, and never the condensed version on gamepass.

omrili77

New member
לפני שאני שוב אשכח, נענה זריז

1. פילי 3
2. סינסי 5
3. בעייתי, רק בגלל הביתיות דנבר 4
4. פאטס 6
5. ניו יורק

שבוע 11

1) ניצחון בית ראשון לפילי - 6
2) נשמע כמו הטלת מטבע. סינסי - 4
3) זה יהיה בלו-אאוט של דנבר 3.
4) הפאטס יראו שהם לא סן-פרנסיסקו. משחק צמוד וניצחון של האורחים - פאטס ב-5
5) גרין ביי גמגמו גם לפני הפציעה של רוג'רז. הג'איינטס התעוררו והם מארחים. ג'איינטס 2. מה שלא תהיה התוצאה, אני מקווה שלמאט פלין יהיה משחק טוב שיוכל להחיות את הקריירה שלו. אה בעצם הוא לא פותח, חבל.

לא ממש יוצא לי לראות משחקים לא בשידור חי. מקסימום תקצירים. בכלל יורם כשתיארת את הלו"ז שלך ממש התפלאתי איפה יש זמן לעבודה ומשפחה עם 3 ילדים אאל"ט. (אם כי הילדים גדולים משלי, אז הם בטח לא ממש זקוקים לתעסוקה מצידך

Yo-man

New member
ועכשיו ננסה לעשות משהו סביר

1. פילדלפיה 5. הם באמת עם התקפה מצוינת, וניק פולס עושה את העבודה. מקווה שהשבוע ההגנה לא תקלקל.
2. סינסי 3. המשחק הכי לא ברור של השבוע לדעתי (ולכן 3). יכול ללכת לכל כיוון, אם לנתח לפי 2 המשחקים האחרונים של סינסנטי.
3. דנבר 6. יאללה, קופץ על העגלה ומחזיק אצבעות לפייטון
4. קרולינה 4. ההנגה של קרולינה לא תיתן לבריידי להנות ממסירות קצרות שמובילות לדאון ראשון ויצליחו לעצור את משחק הריצה המתפתח של הפאטס.רק צריך לקווה שההתקפה של הפנתרים תדע לנצל את הזמן שלהם על המגרש.
5. ג'איינטס. למרות שאי אפשר לדעת מה יהיה במשחק הזה. גרין ביי רצים יפה, אבל לא ברור איך יהיה משחק המסירות שלהם היום. מצד שני אנחנו יודעים שאיליי יאבד 2 כדורים... שיהיה.

סקר - משתדל לראות את הסאנדיי והמאנדיי במלואם, ואם אין זמן אז בערב או בבוקר הבא או בערב הבא. אני פשוט מאוד אוהב את הקריינות של הצוותים האלה. רק אם המשחקים נהיים ממש לא מעניינים אני חורק שיניים ומעביר מהר יותר.
משחקי יום חמישי רואה לרוב הפורמט המצוצמם של גיים פס. את 2 המחזורים הראשונים של של יום ראשון אני מעט תמיד רואה לייב.

מבחינתי אין משהו אחר שאני מעדיף לעשות מלבד לראות פוטבול. כך שאני אגזול זמן מסדרות, סרטים וזמן עבודה (אם צריך) כדי לראות כמה שיותר פוטבול בשבוע...

DS9

New member
ניחושים לשבוע

פילדלפיה 5
סינסנטי 6
קנזס סיטי 3
ניו אינגלנד 4

NYG

סקר:
כיום אני רואה משחקים בLIVE או שאני לא רואה בכלל.
אבל עד השנה הזו, שאין לי זמן, הייתי מקליט משחקים ומריץ את ההתארגנות בין מהלכים, פסקי זמן ובעיטות הרחקה.
אם הייתי ממהר אז הייתי רואה גם את המשחק במהירות פי 2 (בנוסף על להריץ)

Hines86

New member
הקריסה השבועית

וושינגטון בפילדלפיה - מתישהו הם יהיו חייבים לנצח. רדסקינס עבור 3

קליבלנד בסינסינטי - בלי פירוט וללא קרב ראוי. סינסי עבור 6

קנזס סיטי בדנבר - דנבר בזכות הביתיות ולא מעבר. ברונקוס עבור 4

4. ניו אינגלנד בקרולינה - בריידי כל הדרך. פאטס עבור 5

5. ג'איינטס. כי אין כמו לנצח בגארבג' טיים של הקבוצה שלך כדי לדפוק את היריבה

gadotmi

New member
תורי

1.רד סקינס מצפינים עד פילדלפיה. וושינגטון נראים יותר מאוזנים, אבל פילי באופוריה (מה שאומר שזה המקום לנפילה).
האם ההתקפה המסודרת של האיגלס תהיה בלחץ מול הקהל הביתי שמצפה להופעת אותן? נראה לי שהאדומים יהיו פחות מאורגנים בהגנה מול הריצות...
פילי ב-4

2. הבראונס משחקים קרוב לבית. ללכת על הבנגאלס של המחצית הראשונה או המחצית השניה במשחק מול בולטימור?
יאללה, שיהיה יום כתום.. נראה יותר סביר.
סינסינטי ב- 5.

3. הציפס עולים גבוה למייל היי. האם יש לאנדי ריד שפן מול פיטון? ההעפלה הצפויה לפליאוף היא הישג עצום לקנזס סיטי - גם אם זה לא יהיה מעל לברונקוס....
דנבר - 6 .

4. נציגות מדינות הצפון יורדת לממלכת הדרום. הפאנתרס צפויים להקשיח עוד יותר את ההגנה....
הכל יכול להיות, כולל דרמה מהסוג של סינסי-בולטימור/ שיקגו-דטרויט. ...מה שאומר שכל תוצאה לא תהוה הפתעה... (ורק האמירה הזו היא הפתעה ברשות עצמה!).
קרולינה - 3

בונוס - תעלומה מושלמת. ידים רועדות בצג הכחול ואי בהירות לעמידות הירוק-צהוב.... נלך על הבית (ולו רק כדי להעצים את הסמטוכה הצפויה ב-NFC EAST...)
ניו יורק ג'איינטס.

uri gadot

New member
שלי

1. פילי -3
2. סינסי -4
3. דנבר - 5
4. ניו אינגלנד - 6
5. גרין ביי - 2

למעלה