כן, משו.
מ מאוהבת ב6רוף New member 21/7/05 #68 הדבר הכי כיף זה לקרוע את הארץ בטיולים.יש לנו ארץ מגניבה ועד שיש זמן לראות אותה זה בזבוז לא לצאת...לקחת כמה חברים.אוהלים..ויאאלה לצאת. ת ה נ ו.
הדבר הכי כיף זה לקרוע את הארץ בטיולים.יש לנו ארץ מגניבה ועד שיש זמן לראות אותה זה בזבוז לא לצאת...לקחת כמה חברים.אוהלים..ויאאלה לצאת. ת ה נ ו.
M Mtv2005 New member 21/7/05 #87 רעיון אדיר.. לשמוע שירים במיני י.פוד שאני יקבל..מפרגן לכולם.. תגיסו כמה שיותר אנשים..תגלשו בג.פ.ר.ס.. תשגעו תאחים הקטנים!
רעיון אדיר.. לשמוע שירים במיני י.פוד שאני יקבל..מפרגן לכולם.. תגיסו כמה שיותר אנשים..תגלשו בג.פ.ר.ס.. תשגעו תאחים הקטנים!
A ADAMURI New member 21/7/05 #94 מה לעשות? בחופש הגדול אפשר לחשוב על מה לעשות ואז לעשות את מה שחשבתם.
מ משעמם זקוק לעזרה New member 23/7/05 #107 מה לעשות בחופש החופש תתרמו את עצמכם ועזרו לאנשים אחרים כדי שתדעו שעשיתם משהו חשוב ולא סתם בזבזתם את החופש
מה לעשות בחופש החופש תתרמו את עצמכם ועזרו לאנשים אחרים כדי שתדעו שעשיתם משהו חשוב ולא סתם בזבזתם את החופש
U uragen New member 24/7/05 #109 תכנסו........ הולכים לים , לא לעשות מה שחשבתם אלא כדי לנקות אותו . זה יועיל לכולם .
U uragen New member 24/7/05 #110 תכנסו........ הולכים לים , לא לעשות מה שחשבתם אלא כדי לנקות אותו . זה יועיל לכולם .
ח חמי17ורד New member 24/7/05 #112 רעיון ענק אם בא לכם אפשר לקנות עוף צעיר ולעשות מטפונס גחלים זה סוף הדרך
ה השנייה מנצר האחמיות New member 24/7/05 #114 חלאאאאס!!|ג'ירפה| מיכל,תגידי,בכלל דיברו איתך לפני שהעלו את התחרות המעפנה הזאת לאוויר?! שיעשו הגרלה מי יזכה בפלאפון הזה וזהו! תמיד התלוננתי שהפורום מת,עכשיו אני מעדיפה שהוא ימות,העיקר שלא יחיה ככה.. :\
חלאאאאס!!|ג'ירפה| מיכל,תגידי,בכלל דיברו איתך לפני שהעלו את התחרות המעפנה הזאת לאוויר?! שיעשו הגרלה מי יזכה בפלאפון הזה וזהו! תמיד התלוננתי שהפורום מת,עכשיו אני מעדיפה שהוא ימות,העיקר שלא יחיה ככה.. :\
F Free Lancer New member 24/7/05 #115 חחחחח נכון איזה תחרות דפוקהההההההההההההההההההההההההההההה כאילו שמישו יגיב למישו אחר חחח ועם כל המפגרים שבאים לפה
חחחחח נכון איזה תחרות דפוקהההההההההההההההההההההההההההההה כאילו שמישו יגיב למישו אחר חחח ועם כל המפגרים שבאים לפה
L LetGoYouSonOfABitcH New member 25/7/05 #120 בטח, הודיעו לי.. ../images/Emo4.gif לא שאלו אותי או משו אם זו כוונתך ועוד הפריעו לי באמצע