תחרות הקיץ של תפוז ו-orange

MikeY fReAk

New member
לפחות הם עשו את זה כשיש מנהלת:X../images/Emo79.gif

לא רוצה לדעת מה היה פה אם לא היה מי שיעשה סדר:S

gever2005

New member
מרימים מדוזה מהחוף,מרסקים את החלק

הארסי+מים, מוסיפים חצי כוס קוצי סברסים ובוחשים. את התוצאה שופכים על הכביסה של השכנים, מורחים על ידיות הדלתות שלהם, מוסיפים לקרם ההגנה ומציעים לאחרים

======= > ה ר ע י ו ן ש ל י :

להיכנס לפורום החופש הגדול בתפוז, לפרסם רעיון שטותי ובנאלי לבילוי בחופש, ליצור עוד 100 חשבונות ולהיכנס דרכם ולתת תגובה לרעיון שלי ולזכות ב-IPOD. אח"כ למכור אותו ב-EBAY תמורת 800 שקל, ולחשוב על הדרך הבאה לזכות בעוד IPOD...

dalitaaaa

New member
../images/Emo45.gifצודק אבל כדאי שתחלק חלק מה-800

שקל האלה לכל אלה שנתנו לך תגובות...

dana1800

New member
אני זכיתי פעם בתוכנית אקזיט בנגן כז

ה בדיוק ורציתי למכור גם אבל אני אוהבת אותו אז החלטתי להשאיר

kuyunyhe

New member
אני בעד, חוץ מהקטע של למכור...

וחצ מהקטע של לפתוח 100 חשבונות... :)

= = = שאלה להנהלת הפורומים...

יש לי מכשיר אורנג' אבל אי אפשר לגלוש דרכו, אז זה בסדר שכתבתי את ההודעה דרך האינטרנט? הפלאפון שלי הוא 0544325348 תודה לכל התגובות...

Safin

New member
אחלה של רעיון (כשתגדל תהייה כמוני).

חבל על הזמן...

איזה רעיון מדליק!

אולי גם אני ישתתף אבל מצד שני מה צריך את הIPOD הזה ומה צריך לסחור בו באמצע החיים במקום זה אפשר להשקיע בבורסה אפשר לקנות מניות ספוקטלטיביות ואופציות מעוף ב200-300 שקל ואתה מסודר עם הכסף ועדיף בכלל הכנסה אקטיבית אפשר לעבוד במוקד שרות לקוחות או בדואר או בבזק או אפילו בזבל , כן בזבל למה זה לא עבודה שבוע טוב וחודש טוב לכולם .... טוב אולי חוץ מלאבו מאזן ולרנטיסי ולמוחמד ברכה ולעזמי בשארה ולכל שאר עוכרי ישראל שאת מרביתם ניתן למצוא בגדה המערבית ובחבל עזה בשטחים "הכבושים" יאללה לכו למצוץ את הדם למישהו אחר....יש לחברים שלכם מהצד המזרחי נפט לכו תציקו להם קצת ותעזבו אותנו בשקט בשורות טובות לכל עם ישראל

alexsh

New member
מרוב שעמום לטפס על הקירות

אני רציני, לטפס על הקירות!!!!!!!!! דרך אגב תמונה מה28.7.05 תחרות מגה ספורטאי!!!!!!!!!

למעלה