תחרות הקיץ של תפוז ו-orange

רעיון נפלא

תאמרו כל ספר תהלים בכל יום ובעזרת תראו את ישועת ה` כהרף עין עשו ג"כ טיולים ואני מבטיח שבזכות פרקי תהלים לא תהיה שום נזק לטיול

תחרות הקיץ של תפוז ו-orange ../images/Emo180.gif

מה עושים בחופש הגדול? תחרות הרעיונות של תפוז ו- orange יוצאת לדרך! הלכתם לים? צפיתם בטלוויזיה? ביקרתם בפארק המים? מה עוד אפשר לעשות? הכנסו לפורום החופש הגדול דרך מכשיר ה-orange שלכם ותנו רעיונות לפעילויות בחופש. הרעיון שיקבל הכי הרבה תגובות חיוביות יזכה את בעליו במכשיר I-Pod Shuffle. מדי שבוע גולש נוסף מכשיר נוסף... איך נכנסים לפורום דרך האורנג'? גולשים ל- orange obox ומשם ל- "כיף-לנד" וקדימה...

chilikwe

New member
חבר`ה קצת אידיאלים! הקיץ כולם למען

גוש קטיף!!! הולכים לפעילויות.. זה גם כתום אז אני בטוח שתפוז וorange יאהבו ת`רעיון..

vigames

New member
אחלה בילוי

קובעים הרבה חברה ביחד בסופר ליד קניון אילון וקונים בשר על האש ומרשמלו לקינוח ומתקדמים לכיוון הפארק ועושים אחלה פיקניק שבעולם עם כדורגל וטניס ואם ממש משעמם אפשר לשים את המנגל באוטו וללכת ללונה פארק וכך לסגור את היום באחלה בילוי

כוסה

New member
בית ריק

אם לחבר יש בית ריק לכו לישון אצלו כמה ימים עם עוד כמה חברים טובים ותסתדרו בלי ההורים כמו מחנה קיץ ותראו סרטים ותזמינו בנות ותעשו חיים לכמה ימים בתוך בית ריק רק אתם וחבריכם הטובים...

elimi123

New member
חופש גדול

אין כמו לשבת בבית אזרי ניתוח ברגל ולרחם על עצמך

Moran1411

New member
חופשה

לאכול ארטיקים בוודקה ביום קיץ חם ולרקוד לצלילי מוסיקת טראנס לוהטת וסוחפת שמשחררת את הנפש והנשמה

einbal13

New member
הרעיון שלי ../images/Emo9.gif

תעשו סרט תלכו כמה חברים תצלמו כאילו סרט מאולתר כזה זה כיף לא חיבים לדעת לשחק או משהו ואז גם כל מה שמצולם במצלמת וידיאו יש מלא צחוקים ופאשלות שאתם והחברים אמרתם אז צופים בזה ביחד וצוחקים על כל מה שעשיתם וככה פוגשים תחברים כל הזמן ונהנים סתם הזמן עובר ולא שמים לב....

רעיון שלי..

לעשות יום מכירות שבו תזמינו הרבה חברים שלכם ותמכרו דברים שאתם כבר לא צריכים בבית..ותקבעו יום עם חבריכם למכור את זה במחירים סבירים ולא יותר יקר ממה שזה עלה..ואז לתרום חצי מהכסף לעניים או לאנשים שזקוקים לכסם הזה ולהשאיר חצי לעצמכם כי בכל זאת אתם צריכים להרוויח מזה משהו לא? רעיון שני שלי הוא לקבוע יום כיף עם חברים קרובים וללכת כולם לבריכה או לסרט או למשהו כיפי שכולם אוהבים.. זהו

Free Lancer

New member
לאו נעל הרעיון האכפתי שלי?

הוא היה כל כך מתחשב. חלמתי על אייפוד.

איזה סתומים אימל'ה..

בתאל..לדעתי הרעיון שלך מושלם.. לפחות יש פה מישהי שמוכנה לעשות בשביל עניים משהו ואתם עוד מתבדחים על זה תתביישו.. וילד..תתבגר כנראה אין לך מה לעשות בחיים אז אתה מתבדח על רעיון או דברים של אחרים נראה איזה חכם אתה יכול ליהיות במקום לרדת על אחרים ועוד שזה בכלל לא במקום כי לדעתי הרעיון של בתאל מעולה ורק בזכותך תדע שהגבתי לה.. אז בתאל קבלי הודעה ממני מקווה שתצליחי(בהצלחה..
)

Free Lancer

New member
מוכנה לעשות הכל בשביל עניים?

או מוכנה לעשות הכל בשביל אייפוד?

קודם כל תירגע..תנשום עמוק ותיכנס

אתה בכלל מכיר אותי שככה את מדבר? מי נתן לך את הזכות לשפוט אותי ? אם אני רואה ברחוב איש (או אישה ) שיושבים על הרצפה ומתחננים לכסף אני ישר נותנת להם.. נתתי מהחפצים שלי מלא דברים ואמא שלי נתנה אותם לילדים שצריכם את הדברים האלה.. אם אנחנו באוטו וברמזורים(אתם מכירים את המצבים האלה..) איזה זקן מבקש ממני שקל אני ישר נותנת אתמול באו אלינו בדלת וביקשו תרומה לילדים חולי סרטן.. אתה חושב שלא נתתי 5 שקל? כל כך כואב לתת כמה שקלים או דברים שאתה לא צריך כבר לאנשים שצריכים את זה? שאין להם מה לאכול ףשאין להם כסף,או שהם במצב מצוקה? אני רוצה לראות איך היית מרגיש אם אתה היית אחד מהאנשים האלה ומתחנן לשקל ממישהו כי אתה רעב.. אתה פשוט חסר לב ואדם מוכה..אתה לא מתחשב באנשים שלא כמוך וזה עצוב מאוד..

למעלה