תחרות הקיץ של תפוז ו-orange

אז מה זה אומר שכל הקללות

של הדפוקים האלה הגיבו אלייך?לא..אז האחרים הגיבו אליי לא אלייך..

n o f i t

New member
אני הגבתי לEINBAL13

ואת גם הגבת לה אם לא שמת לב...ואז אנשים הגיבו לך

einbal13

New member
חחחח לא משעמם לי עד כדי כך

ואם תשימי לב הנופית הזאת נרשמה ביולי 2004 לפני שנה אז את אומרת שלפני שנה הייתי צריכה כינוי בשם הזה?נגיד
יודעת מה תחשבי מה שאת רוצה כבר לא אכפת לי כמו שאני רואה אצלי נופית ודור משהו הגיבו עלי אבל חפיף מזה משנה
אין לי כוח לריב איתך כמו כל השאר שרבו פה...

mary17

New member
../images/Emo6.gif רעיון גדול../images/Emo70.gif מניסיון../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

HardstyleGirl

New member
GO WILD

פשוט תשתחררו מכל המגבלות של השכל ומכל הסטריאוטיפים של החברה ותעשו מה שהלב שלכם רוצה, אם זה לנשק את הבנאדם הראשון שאתם רואים, לרוץ בעירום על חוף הים או סתם לעשות יום כיף עם עצמכם. ברגע שתאמצו את העצה הזאת (קצת אלכוהול עוד לא הרג אף אחד) אתם תרגישו חופשיים, משוחררים ומחוברים לעצמכם יותר מתמיד! ג€:cool:ג€

תגובה להודעה

מי אמר שלרוץ על חוף הים בעירום זה עושה טוב? דוקא נראה לי שאנשים נורמלים נרתעים מזה...

HardstyleGirl

New member
אביבית דארלינג ג€:)ג€

אם זאת התגובה שלך כנראה שלא הבנת. מהות העניין היא לעשות מה שעושה לך טוב וזה לא משנה מה מישהו יחשוב על זה. מי שנרתע מחופש לא חי את החיים עד הסוף, אני יותר נרתעת מאנשים רגילים ומרובעים ודווקא כאלה שלא פוחדים לשבור מוסכמויות מעניינים ומושכים אותי. אבל אם זה מה שעושה לך טוב תמשיכי ככה ג€:)ג€

להנהלת הפורומים!

שלום חברה שלי רוצה גם לכתוב רעיון אבל אין לה חברת אורנג'... אז אני רוצה לדעת - חייבים לכתוב דרך האורנג' או שאפשר גם לכתוב דרך האינטרנט?

shiroosh999

New member
|הדגש| אני מכריזה בזאת חגיגית!

נמאס לנו מהתחרות המטומטמת הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גררר...

תחשבו על זה. בכל זאת התחרות הזאת

הביאה שעשוע קל. בלי התחרות שתי הפאקצות האלו לא היו מגיעות ואז מי היה מצחיק אותנו ואומר לנו"הומו". מי היה מרגש אותנו עד דמעות עם טוב הלב שלו?
הנה,עכשיו אני רק חושב על זה ואני מזיל דמעה או שניים..

Free Lancer

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חשבתי על זה גם...

למעלה