תחרות הקיץ של תפוז ו-orange

ואגב..

אמא שלי עובדת במקום שהיא מוכרת תרופות לאנשים בדוהים או אנשים רגילים חולים.. ככה שאין בעיה למי לתרום את הכסף כי כבר עשינו את זה הרבה והילדים שם מאוד שמחים לקבל חפצים ישנים שלי ואפילו שהייתי קטנה אספתי פוגים ושמרתי אותם ולפני שנה אמא שלי נתנה להם אותם(לילדים שאין להם כלום..) והם כל כך שמחו ואפילו אמרו לי ולאמא שלי תודה.. אז תלמד לא לשפוט אנשים סתם ולהביא את כל החמולה שלך להראות כאילו ואתה יודע משהו.. לא כולם כמוך..לא מסוגלים לתת שקל או שתיים לאנשים שאין להם כלום ולאנשים חולים שמבקשים תרומה..

אני מקווה שאמרת את זה ברצינות

ולא בציניות..כי אם זה בציניות אתה פשוט בנאדם מסריח.. וחבל שאתה לא מרגיש כמוהם ואתה לא עובר את זה כרגע כי אחרת היית ממש מצטער על זה שכתבת את זה עכשיו..

Free Lancer

New member
איך את מדברת אליו? תראי את החתימה

שלו. הוא חולה, תעזרי לו, תגידי לאמא שלך שתביא לא תרופות, תני לו פוגים, תארגני בשבילו ירדי עם חברים שלך. איזה בנאדם רע את.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עשיו!

באמת...

עזבי אותם, סתם משועממים. ובקשר לעידן-הוא אידיוט באחריות, אז תסמכי עלי אפילו על תנסי אפילו להגיע לרמה הנמוכה שלו

תודה../images/Emo13.gif

אגב תפוז..יש לי אורנג' אבל אין לי חיבור לאינטרנט אז אם אני יזכה תודיעו לי ואני ייתן לכם את הפלאפון שלי תודה מראש

einbal13

New member
היא הגיבה לי אם לא שמת לב...

לא מספיק את משרשרת עלי את הרעיון שלך את גם חושבת שהתגובות שהגיבו לי הגיבו לך תלמדי לקרוא שרשור כמו שצריך
תסתכלי בדיוק לאן היא הגיבה... ותודה למי שהגיב לי

einbal13

New member
את הגבת לי את הרעיון שלך

ובגלל זה כל ההודעות שהגיבו להודעה שלך נמצאות מתחתיך ואז כשהגיבו ישירות לי ולא להודעה שלך התגובות נמצאות מתחת... אם תלכי אחרי הנקודה שנמצאת ליד ההודעה את תגיעי לאותו מקום שההודעה שלך נמצאת בו מה שאומר שהם הגיבו לי

למעלה