תחרות התחפושות הגדולה יוצאת לדרך

SnoopyS*GirL

New member
תחרות התחפושות הגדולה יוצאת לדרך../images/Emo70.gif

פורום פורים בתפוז אנשים מכריז על תחרות תחפושות וכולם מוזמנים להשתתף! העלו לפורום תמונה שלכם או של ילדכם מחופשים לכבוד החג בשרשור המתאים בפורום ותוכלו לזכות בפרס שווה! (לא תמונות מהאינטרנט!) צוות השופטים שלנו יבחר את חמש התמונות המוצלחות ביותר להצבעה בסקר בפורום. התמונה שתקבל את מירב הקולות תזכה בפרס שווה. ניתן להעלות תמונות עד יום רביעי ה-23/3/05. למה אתם מחכים? פשפשו באלבומים והכינו את המצלמה ובואו להעלות את התמונות לפורום!
ופורים שמח!

a y e l e t 1

New member
זו תחפושת מדהימה ורציתי לשאול...

רציתי לשאול מאיפה השגת כל כך הרבה חלב בשקית...?! כמה זמן זה לקח לך? אני ממש אהבתי וחשבתי אולי גם להתחפש לזה אבל מאיפה כל כך הרבה חלב???? ועוד בשקית?!?!

wolster

New member
הבת שלי מחופשת השנה לפרח נוי

תחפושת פרי יצירתי תפרתי לבד כתר עשוי מסול חצאית וחלק עליון בד ועליו תפורים פרחי סול היא פשוט פרח נוי (קוראים לה נוי)

1שיר11

New member
והנה הפשושים שלי

אומנם זה מלפני שנתיים, אבל זה היה מקורי, מוצלח ואוטנטי חבל"ז! מכיון שילדי כ"כ אהבו את הטלטאביז החלטתי להפוך אותם לטלטאביז אמיתיים... (הגדול בן 5, השניה בת שנתיים וחצי והפשוש הקטן בן שלושה חודשים!)

SnoopyS*GirL

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פשושים אמיתיים ! תחפושות תוצרת בית?

1שיר11

New member
../images/Emo151.gifלא בדיוק...

אנחנו חיים בשליחות באוקראינה והתחפושות נעשו בבית בעזרת תופרת מקומית בעלות זעומה...

WTR

New member
אני בכיתה א/ב (לא זוכרת בדיוק)

אמא תפרה ואני דיגמנתי מרבה רגליים

חחחחחחחחחחחחחחח

יש לי תמונה מתחפושת קטלנית, אבל ניראה לי אם אני ישים אותה יחסמו אותי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה תחפושת של שחקן פורנו אז במקום פרס אני יסתפק במנהלת פורום!!!

yotam 14

New member
חחחחחחח../images/Emo83.gif

עכשיו אני סקרן לראות את התחפושת
כאילו,הלכת עירום לבצפר או משהו?

sharon30v

New member
הבת שלי מהשנה שעברה

מחופשת לספרדיה....שרון משלא תגידו אצלי היא מקום ראשון

spoop

New member
נכון יש תחפושות שכולנו התחפשנו להם?

הכוונה לבנות: ליידי-שמלה ורודה,כתר ורוד,ושרביט ורוד. ספרדייה-בדיוק כמו בתמונה. ליצן-כל מילה נוספת מיותרת.

למעלה