תחרות התחפושות הגדולה יוצאת לדרך

zizo0sh

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo64.gif

אזהו... שלא.. בגן התחפשתי למשהו לא מוגדר.. בגן חובה התחפשתי ל... משהו כזה... נסיכה ערבייה-מצרייה-הודית.. מכתה א', ועד כתה ג' התחפשתי רק לכל מניי מלכות...
שעכשיו זה נראה לי כל-כך נדוש... בכתה ד' התחפשתי לכפה אדומה.
בכתה ה' התחפשתי ל"מורה החדשה" (תחפושת של מכשפה, ושל שכתוב עליו "המורה החדשה") בכתה ו' התחפשתי עם עוד חברה לכפתור ופרח (אני הייתי הכפתור...
) ובכתה ז' (שנה שעברה) התחפשתי לפרחה
והשנה אני הולכת להתחפש לערפדית... שום ליידי, ליצן או ספרדייה. מה שכן... מלכה 3 פעמים

Adidush888

New member
וואי יצא ממש דומה!!

חח גמאני תחפשתי לבלת'אזור בכיתה ו'... אבל זה יצא לא הכי טוב (אין לי תמונה) אבל אפחד לא הבין מזה!

Mona Ella

New member
פורים אז פורים...

הנה אני בשנה שעברה...כיוון שאני אוספת חזירים החלטתי להתחפש לחזירונתתתתת
תודו שזה מקורי

טיגר5

New member
התחפושת הכי מקורית!!!

החלטנו לחפש את בנינו אופק בן החודשיים לאפרוח שרק עכשיו בקע מהביצה.. כן כן...הילד רק בן חודשיים!!! הכי מתאים לא אפרוח שבקע מהביצה! תחפושת עבודת יד (הביצה עשויה מכערה של סלט!!!) בהצלחה!

כל מה שיש לי להגיד זה..

יואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה הדבר הכי חמוד מודי ומושי מושלמי שראיתי בחיים שלי!!! איסה בונבוןןןן

טיגר5

New member
../images/Emo13.gifלהורים של האפרוח (טיגר 5)

גדוללללללללללללללללללללללללללללללללל ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אין כמוכם, מי שלא נכנס לראות את התמונה מפסיד הילד הכי מדהים בעולם מקום ראשון !

למעלה