גדווווווול אהבתי!!!!!!
D drez New member 18/3/05 #48 חג פורים שמחחחחחח אז ככה אני לא באמת חושב שיש לי סיכוי על התינוק החמוד שבקע מהביצה, אבל בכל זאת... התחפשתי לדונאלד דאק לפני שנתיים (כשהייתי ב-יב')
חג פורים שמחחחחחח אז ככה אני לא באמת חושב שיש לי סיכוי על התינוק החמוד שבקע מהביצה, אבל בכל זאת... התחפשתי לדונאלד דאק לפני שנתיים (כשהייתי ב-יב')
S s h e e p i t New member 18/3/05 #50 כבשה ורועה צאן אני מחופשת לכבשה וחברה שלי לרועה צאן תמונה מלפני שנתיים מרגש...
P P i n k D o l l New member 19/3/05 #58 זאת אני לפני שנה מחופשת ל תפרתי את התחפושת בערך שבוע מאחורי הקלעים של הצגה שהייתי בה אחראית תלבושות (מגמת תאטרון)
זאת אני לפני שנה מחופשת ל תפרתי את התחפושת בערך שבוע מאחורי הקלעים של הצגה שהייתי בה אחראית תלבושות (מגמת תאטרון)
L Lost in you © New member 19/3/05 #60 אני בת 4!!! התחפשתי למלכת הכוכבים נראה לי... (תראו את הנעליים... חחח איך הן לא קשורות!!)
נ נ י ס New member 19/3/05 #61 שפן יוצא מכובע של קוסם הבת שלי בשנה שעברה...גם השנה הפתעה ...אך אסור לי לגלות .
פ פרינסס מיייאו New member 20/3/05 #64 אבל אבל אבל ../images/Emo2.gif רק ביום שלישי מתחפשים ומצטלמים, התחפושת של השנה לא נחשבת????????