תחרות לוגו לפורום חובבי תעופה

Aviation Addict

New member
תחרות לוגו לפורום חובבי תעופה../images/Emo160.gif

הפורום יוצא בתחרות למציאת לוגו שייצג את הפורום כראוי בעמוד הראשי של הפורום.
אם אתם יצירתיים ויש לכם חוש עצוב גרפי, או סתם בא לכם להתנסות בתחום אתם מוזמנים להשתתף בתחרות! התחרות יוצא לדרך מיום חמישי ה-18 לנובמבר, וייסגר ביום חמישי ה-25 לנובמבר. (ואגלה לכם סוד קטן בסוף ההודעה (לא לגלות
ששש))
אלמנטים חשובים בלוגו שאתם מעצבים:
הכניסו את המילים פורום חובבי תעופה (מספר הפורום 1151 אפשרי אבל לא חובה).
תמונות/ציורים מתחום התעופה (היסטורייה בתעופה/מטוסים, וכדומה)
יובן מהלוגו שמדובר על חובבי תעופה.
אם תרצו תוכלו להמציא משפט מחץ משלכם.
אפשרי גם להכניס משהו שיזכיר את תפוז
. דרישות טכניות:
קובץ בגודל אחיד גובה X רוחב.
גודל מינימלי 130 על 130 פיקסלים.
ייראה טוב בהקטנה ל 130 על 130 פיקסלים.
איכות התמונה טובה ולא מפוקסלת. אתם מוזמנים לנסות בעצמכם וגם להציע לחבריכם להשתתף בתחרות! והסוד החשוב הוא: יש פרס לזוכה בתחרות! בהצלחה לכל המתחרים!!! יאללה לעבודה!

MaceWindu

New member
90% מאנשי הפורום יש טיסנים..

חוץ מזה שזה קשור.. אבל אני יכול לעשות שמהו אחר אם היה יותר מקום..

vitamin P

New member
אני כמעט קניתי.....

אבל בסוף הוצאתי אלפייי שקלים על לימודי נהיגה איזה 5000 בכסף הזה הייתי יכול לקנות טיסן מצלמה עם זום טוב כמו שאני רוצה MP3 חדש כי שלי מקולקל עכשיו והיו נשארים לי כמה גרושים בצד לקנות כל מיני תוספות במאות שקלים לכל מיני דברים אבל לא.....
אין טעם לקנות טיסן לפני צבא נכון???

יותר כדאי להצטרף לטייסת המזלטי"ם

בצבא וככה להטיס, להנות ולחסוך כמה שקלים עד שתשתחרר ותוכל לרכוש אחד בעצמך

YHS

New member
לטייסת המזל"טים

הוא לא יגיע, אלא אם הוא רכש קודם לכן בעצמו והגיע לרמה גבוהה מאד בהטסה. אחרי שהוא יהיה בטייסת המזל"טים, אולי כבר ימאס לו מטיסנים ששוקלים 4 ק"ג ושווים כמה אלפי שקלים

וכל מי שיש לו טיסן עוד לפני הצבא

מגיע דוקא לטייסת הזו? לאו דווקא... צחקתי כמובן. ניסיתי לחסוך לו כמה אלפי שקלים ואת הבעסה
אבל ויטמינצ'יק, מה רע ברשיון נהיגה??? אל תתבאס כלכך, זה יותר מועיל בחיים מאשר טיסן (עוד יהרגו אותי פה
)

vitamin P

New member
בא לי טיסן.....

ולטייסת המזלטים אני לא אגיע אלא אם יש לי נסיון קודם(שאני עדיין יכול לצבור עם מספיק אימונים ) אבל בנתיים טיסן אין לי אהה ואני גם יכול ליפול מטייס שמי שנופל מטייס שמורים לו הרבה תפקידים אחרים מגניבים מענינים וטובים בחיל אוויר כמו פקח טיסה מטיס חוץ וכאלה...(כמובן שלא רק אלה מתקבלים) טייס אני לא איהיה כי יש לי פרופיל 64 וטיסן גם אין לי אבל אני יכול להיות או טכנאי או באחד הבסיסים הנחמדים בתפקיד אחר(פקידים למינהם) אז מה אם קישקשתי קצת???!!!!

YHS

New member
אז מה הבעיה?

תתחיל בזה שתגיע לפורום טיסנאות 358, ואח"כ השמים הם הגבול. עזרה תקבל ככל שתרצה, וזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע.

Zeliran

New member
תרומתי

הצנועה למדיי
(מה לעשות כשצריך להסתפק בצייר כשהפוטושופ לא מותקן
)

Zeliran

New member
ד"א...

התמונה נשמרה בפורמט bmp על מנת לשמור על ה"איכות" שלה ולכן תופסת הרבה יותר מקום.. פשוט אין עלי פוטושופ בכדי לשמור אותה בצורה נורמלית..

Zeliran

New member
אז..

נתקן שיהיה בגודל קטן יותר.. למרות שתמיד אפשר לנג'ס למישהו עם פוטושופ שישמור אותה בצורה נורמלית בלי לפגוע באיכות יותר מדי

וגם אני הכנתי

אחד מהם בגודל 130X130 ואחד יותר גדול כדי שתוכלו לראות הרבה יותר טוב אבל מבינים גם את השני. נעשה בפלאש בעזרת תמונת לווין פה מהפורום, תמונת מטוס מגוגל בעזרת ishay הרבה של להפוך את רקע המטוס לשקוף,ועריכתי היפה אז בהצלחה לי! *מחכה לתגובות שלכם

והגדולה

פשש אני רואה שתפוז עשתה אבל לתמונה שלי אז תלחצו כדי לראות יותר טוב התמונה הגדולה מבעיות גודל הועלתה כGIF אז תרחמו על איך שכדור הארץ נראה כי בתמונה הקטנה הוא נראה נורמלי

למעלה