אני מפרגן אחי זה גדול! איך עשית את זה?
M MaceWindu New member 22/11/04 #37 זה יפה מאוד אבל טעון שיפור... של איכות הכתיבה.. אם תרצה אוכל לשפר את זה במעט..
V veisserd New member 23/11/04 #52 מוכר לי הקונספט הזה מאיפשהו תודה על המחמאה שנתת לי קודם ואכן קיימת הערכה רבה למי שמצליח להפיק דברים יפים בלי סטודיואים ובלי כלום (כן הצלחת לעשות משהו יפה) יחד עם כל האמור לעיל לא יפה להעתיק קונספט של מישהו אחר
מוכר לי הקונספט הזה מאיפשהו תודה על המחמאה שנתת לי קודם ואכן קיימת הערכה רבה למי שמצליח להפיק דברים יפים בלי סטודיואים ובלי כלום (כן הצלחת לעשות משהו יפה) יחד עם כל האמור לעיל לא יפה להעתיק קונספט של מישהו אחר
F fuckthesystem88 New member 24/11/04 #62 יש לך אולי זכויות יוצרים על זנבות של מטוסים.. תשמע כי אם כן אתה יכול לעשות בוכטה כסף וגם להכריז על עצמך כממציא הגה הכיוון...
יש לך אולי זכויות יוצרים על זנבות של מטוסים.. תשמע כי אם כן אתה יכול לעשות בוכטה כסף וגם להכריז על עצמך כממציא הגה הכיוון...
V vitamin P New member 22/11/04 #42 או בלי עננים פחות עמוס סתם שיחקתי קצת עם המאגר תמונות של האופיס בצייר
ה היחיד במינו New member 23/11/04 #48 יש בעייה קטנה עם זה העניין הוא שהתמונה מלבנית וכשיקטינו את התמונה לריבוע היא תצא לא משהו אז היא מאוד יפה אבל אתה צריך לרבע אותה
יש בעייה קטנה עם זה העניין הוא שהתמונה מלבנית וכשיקטינו את התמונה לריבוע היא תצא לא משהו אז היא מאוד יפה אבל אתה צריך לרבע אותה
M MrHankeY New member 23/11/04 #49 הנסיון שלי... אם אהבתם אפשר להמשיך לפתח את הכיוון מחשבה... מחכה לתגובות
B Boro747 New member 23/11/04 #56 פלאש?? האם אפשר לעשות את הלוגו סרטון קצר בפלאש?? יש לי איזה רעיון אבל כדי שזה יהיה יפה זה צריך להיות סרטון.
פלאש?? האם אפשר לעשות את הלוגו סרטון קצר בפלאש?? יש לי איזה רעיון אבל כדי שזה יהיה יפה זה צריך להיות סרטון.
A Aviation Addict New member 24/11/04 #59 ../images/Emo124.gif תזכורת לכל המתמודדים הלוגו חייב להיות איכותית מספיק בהקטנה ל130 על 130 פיקסלים! הקובץ הזה הוא בדיוק 130 על 130 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
../images/Emo124.gif תזכורת לכל המתמודדים הלוגו חייב להיות איכותית מספיק בהקטנה ל130 על 130 פיקסלים! הקובץ הזה הוא בדיוק 130 על 130 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>