M MaceWindu New member 21/11/04 #21 וואאוו זה רעיון נחמד... יפה מאוד.. רק צריך קצת לשפר את זה מבחינה גרפית..
A Aviation Addict New member 22/11/04 #27 תחרות לוגו לפורום חובבי תעופה../images/Emo160.gif מקפיץ את האשכול לטובת התחרות!! כל אחד מכם מוזמן להעלות לכאן את הלוגואים. שימו תבדקו איך הלוגו נראית בהקטנה ל130 על 130 פיקסלים. כל כללי התחרות בהודעה הבאה למטה
תחרות לוגו לפורום חובבי תעופה../images/Emo160.gif מקפיץ את האשכול לטובת התחרות!! כל אחד מכם מוזמן להעלות לכאן את הלוגואים. שימו תבדקו איך הלוגו נראית בהקטנה ל130 על 130 פיקסלים. כל כללי התחרות בהודעה הבאה למטה
F fuckthesystem88 New member 22/11/04 #32 אני חדש ואני מצרף...../images/Emo13.gif אהלן...אני חדש ומצטרף... בלי סטודיואים בלי כלום אני משתמש בצייר ו powe point במקביל, גזירות, הדבקות וכולי..בלאגנים.. אז השקעתי.. ..מקווה שתאהבו..
אני חדש ואני מצרף...../images/Emo13.gif אהלן...אני חדש ומצטרף... בלי סטודיואים בלי כלום אני משתמש בצייר ו powe point במקביל, גזירות, הדבקות וכולי..בלאגנים.. אז השקעתי.. ..מקווה שתאהבו..
S Shayks New member 23/11/04 #51 טוב ש-ל-א הגזמת..! התמונה יפה והכל אבל שמת לב מה היה החלק שלו בזה?! לשים את הכיתוב ולבחור צבע...הוא הרי לא צייר את התמונה בצייר. (הלוגו מאוד יפה, אני לא אומר שלא)
טוב ש-ל-א הגזמת..! התמונה יפה והכל אבל שמת לב מה היה החלק שלו בזה?! לשים את הכיתוב ולבחור צבע...הוא הרי לא צייר את התמונה בצייר. (הלוגו מאוד יפה, אני לא אומר שלא)
K kugar New member 23/11/04 #55 לדעתי אין שום דבר רע בלפרגן לאנשים! אני עושה חרא של עבודה בצייר אז אותי הוא הרשים לא נאה לך? לא צריך!
לדעתי אין שום דבר רע בלפרגן לאנשים! אני עושה חרא של עבודה בצייר אז אותי הוא הרשים לא נאה לך? לא צריך!
F fuckthesystem88 New member 24/11/04 #63 תודה אחי... כיף לשמוע ולדעת שיש מפרגנים כמוך .. ובקשר לשיעורים anytime