תחרות ליגה מס' 2 בניר דוד

ORIKA

New member
זה בגלל שגם דורון לא נורמלית

אז הם משתלבים מצויין ביחד...שני מפגרים

narretrulz

New member
אני יוצא

ל110-120 עם נרט בתוך התחרות ול90-100 עם קטמנדו (שאני בודק...) מחוץ לתחרות כי גם הדירוד שלי וגם שלו 110 אז אי אפשר בתוך התחרות...פפפ והוא לא בכושר.

Vintage Queen

New member
אני....

לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לצאת אבל בנתיים אני יוצאת ל 80 בעע זה פאקינג מחר אני לחוצה....... פפפפפפפפפפ **נפילה על מכשול 1** תהיו מוכנים עם המצלמות חיחיחיחיחי ועוד מהחווה שלנו אב יוצאת על סזי ל110-115

Edubite

New member
אני יוצאת על אדינקה ל 80

פעם שעברה הרגשתי ממש טוב, נקווה שגם הפעם זה יהיה ככה!!! בהצלחה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאמממ...

יש עוד דרך לראות ת'תחרות חוץ מללכת לשם? כי זה ממש רחוק לי... ואני נורא רוצה לראות את זה....

Edubite

New member
אממממ

את יכולה לחכות לתמונות שיצאו מפט נט... התחרות לא משודרת בטלויזיה - אם לזה התכוונת..

narretrulz

New member
www.petnet.co.il

פאק מוזר לקום בשעות כאלה...טוב נו ככה זה כשמתחרים.

GR££N woMAN©

New member
בהצלחה לכווווולם מחר בתחרות!!!

לכל מי שמתחרה! וגם למי שלא..
יאללה ביי ביי!!

Vintage Queen

New member
טוב אנשים

אני רישמית הולכת ליפול כן כן! אני כל כך לחוצה אני יודעת שזה יקרה חח אני אפחד ואצמד לאוכף והיא תסרב ואני אפול לונורא! נצלם ונשלח לפיספוסים!

פפפ אני הולכת להתאבבבבד!!!

אני קמה ב-4 וחצי בבוקר.. ואנחנו יוצאים מהחווה ברבע ל-6!!!! טירוווף!! ואני מקווה שהוא ילך טוב מחר כי החלפתי לו את המתג היום למתג שבתמונה
כי הוא לא מגיב בקטע של קפיצות למתג הרגיל.. והיום רכבתי עם המתג הזה... והוא ממש עוזר לו.. הוא גם מעגל אותו בצורה נכונה והסוס עובד כל כך עגול.. ובקפיצות הוא קופץ עגול ומרים את עצמו ואז הקפיצות שלו יותר חזקות מהרגיל... פפ קפצתי איתו 70 ס"מ רק כדי להרגיש איך הוא אני לא יבוא מחר למסלול בלי לראות איך הסוס מגיב למתג בקפיצות.. אממ צריכים עכשיו פי 2 יותר רגל כי כאשר הסוס עובד עגול זה כאילו יש יותר יד.. ואחרת אם אין רגל הוא מתחיל לקפוץ במקום וזה מסוכן.. אבל הוא מגיב מעולה.. ולא רץ לי כמו משוגע..

OHIO

New member
מההההה?! זה המתג שאת רוכבת איתו?!

למהההההההההה?!?! זה מתג כפול... למה את צריכה כזה?? ועוד לקפיצות??

TauraMan

New member
לסוסים מסוימים זה מעולה..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

גם לקפיצות.. לנו זה עזר מאוד עם סוסה שהיתה פשוט רצה בלי להתחשב בכלום, זה האט אותה וסידר אותה והכין אותה למסלולי מטר... וזה לא בדיוק כפול... זה כזה שיש מושכה אחת כי היא מחוברת לעור בצדדים (מה שאת בטח יודעת..) אבל צריך לקבל אישור מיוחד מהתאחדות להתחרות עם מתג כזה.

למעלה