לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לצאת אבל בנתיים אני יוצאת ל 80 בעע זה פאקינג מחר אני לחוצה....... פפפפפפפפפפ **נפילה על מכשול 1** תהיו מוכנים עם המצלמות חיחיחיחיחי ועוד מהחווה שלנו אב יוצאת על סזי ל110-115
אני קמה ב-4 וחצי בבוקר.. ואנחנו יוצאים מהחווה ברבע ל-6!!!! טירוווף!! ואני מקווה שהוא ילך טוב מחר כי החלפתי לו את המתג היום למתג שבתמונה
כי הוא לא מגיב בקטע של קפיצות למתג הרגיל.. והיום רכבתי עם המתג הזה... והוא ממש עוזר לו.. הוא גם מעגל אותו בצורה נכונה והסוס עובד כל כך עגול.. ובקפיצות הוא קופץ עגול ומרים את עצמו ואז הקפיצות שלו יותר חזקות מהרגיל... פפ קפצתי איתו 70 ס"מ רק כדי להרגיש איך הוא אני לא יבוא מחר למסלול בלי לראות איך הסוס מגיב למתג בקפיצות.. אממ צריכים עכשיו פי 2 יותר רגל כי כאשר הסוס עובד עגול זה כאילו יש יותר יד.. ואחרת אם אין רגל הוא מתחיל לקפוץ במקום וזה מסוכן.. אבל הוא מגיב מעולה.. ולא רץ לי כמו משוגע..
לסוסים מסוימים זה מעולה..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif
גם לקפיצות.. לנו זה עזר מאוד עם סוסה שהיתה פשוט רצה בלי להתחשב בכלום, זה האט אותה וסידר אותה והכין אותה למסלולי מטר... וזה לא בדיוק כפול... זה כזה שיש מושכה אחת כי היא מחוברת לעור בצדדים (מה שאת בטח יודעת..) אבל צריך לקבל אישור מיוחד מהתאחדות להתחרות עם מתג כזה.