תחרות ליגה מס' 2 בניר דוד

OHIO

New member
זה כן כפול... זה לא כפול כמו של

הדרסז' ברמות הגבוהות (ד'- רשות, ה' ומעלה חובה) יותר קל להשתמש בכזה... במתג כפול עם שתי מושכות זה ממש קשההה צריך אישור מההתאחדות?? באמת...?

TauraMan

New member
כן...../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

זה מתג שלא מוגדר שחוקים של התאחדות.. כי יש לו שרשרת וכזה.. שאנחנו התחרנו איתו הינו צריכים אישור מיוחד וגם אז השופטים עצרו אותנו ושאלו אם יש לנו אישור.... אוףף אני לא מצליחה לישון... חחחחח אבל ישנתי מ4 עד 8 (אורן העירה אותי!!
)

אווקיייי.. טוב נראה מה יהייה היום..

דורוני צודקת.. אני משתמשת במושכה אחת.. והוא ממש עוזר... ואין לך מושג ביום חמישי איך הוא התחיל רלוץ לי והוא לא הגיב למתג ה-3 חלקים בגרוש... הוא לא הגיב ולא הצלחתי לעצור אותו.. תשאלי את שי... בסוף גם התחלתי לנסר כי לא הייתה ברירה וגם לזה הוא בקושי הגיב!!!!! עם המתג הזה הוא ממש משתפר וברגע שאני והוא נכיר את המתג ונדע לעבוד איתו הוא רק ישתפר... וגם ליאון רוכב עם כזה מתג רק שלו יש 2 מושכות... ולא אמרו לו כלום על זה...

זה לא מתג כפול.... או יותר נכון

ראשייה כפולה. בראשייה כפולה יש שני מתגים-מתג שבור פשוט ומתג מנוף... ואכן בראשייה כפולה משתמשים ברמות הגבוהות בדרסז'.. אבל לא במתג כפול. אין כזה דבר מתג כפול.

aloniguy

New member
יש דבר כזה דאבל ברייד!!

ולא אומרים מתג כפול אומרים שוט דאבל ברייד. ואני לא יודע מה זה ראשיה כפולה יש לך במקרה תמונה של זה? אם את רוצה לראות מה זה דאבל בריד יש לי תמונה.

aloniguy

New member
זה מתג חריף

מאוד וזה מתאים לסוסים בלי רגש בפה או סוסים מאוד קשיםפ בפה, קוראים לו פלם ולדעתי לא כל אחד יכול לרכב עם מתג כזה כי צריך ידיים מאוד עדינות.

לא בדיוק....

יש לסוס שלי הרבה רגש בפה.. הוא מעולה בדרסז'.. אבל לפעמים אחרי קפיצות הוא מתחרפן ומתחיל לרוץ ואני לא מצליחה לעצור אותו וברגעים האלו הוא לא מגיב למתג.. או אם הוא מתחיל להילחץ שהוא בורח ממכשול הוא גם מתחיל ללךרוץ וקשה לי לעצור אותו.. הוא דווקא רך עם הפה.. אבל הוא עושה קצת בעיות בקפיצות.. אני סה"כ עדינה עם הידיים בתחרויות אני במסלול לחוצה ואני יותר מדי מחזיקה אותו.. כמו היום.. אבל זה היה היום השני שלי עם המתג הזה... חוץ מזה בחימום או אתמול שרכבתי איתו אני רוכבת עם מושכות די משוחררות ואני לא מפעילה כמעט לחץ.. אני עדינה עם הידיים אין לי תנועות חדות ואני גם לא מנסרת.. ועם המתג הזה גם לא מנסרים...

טוי בוי

New member
אני כל כך שונאת את זה!!!

טוי בוי עושה את זה! למרות שהוא עוצר אחרי כמה פריקות זעם רציניות! זה כל כך מעצבן!!! הוא מסרב ואני על הצוואר שלו והוא מתחיל לרוץ כמו מטורף לפעמיים עם באקים וזה כל כך מעצבן!!!!

יאפ... זה מאווווד מעצבן...

לפעמים זה מגיע למצב שהוא רץ לי איזה 2 סיבובים והוא עוד בקושי עוצר.. אין ברירה... לא רציתי להגיע לרכב עם המתג הזה אבל אם הוא לא מגיב.. אני לא חושבת שיש ברירה אחרת.. בכל שאר הדברים הוא מגיב הייטב למתג הרגיל.. וגם לפני הקפיצות אבל אי אפשר לעשות איתו מסלול שלם שאחרי כל מכשול הוא יתחיל פתאום לרוץ לי בלי שליטה..

יש הרבה מאוד רוכבים שרוכבים עם

כזה מתג.... המתג הזה כמה שהוא יכול להיות חרפיף הוא גם יכול להיות נורא עדין.. הוא מלמד את הסוס המון דברים.. והוא גם לא גם אם משתמשים בו נכון.. אתמול הסוס ב-2 אצבעות התחיל להתעגל כל כך יפה.. וגם שקפצתי איתו ובאתי למכשול עם מושכות חצי רפויות הוא קפץ לי נורא חזק כי הוא קפץ עגול והרים את עצמו וזה מה שחיפשנו כל הזמן.. הגעתי למצב שאין ברירה כי הסוס לפעמים באימונים אחרי המכשולים הוא התחיל לרוץ כאילו שאין אלוהים ובקושי הצלחתי לעצור אותו.. עכשיו עם המתג הזה שהוא מתחיל לרוץ ואני מתחילה למשוך אחורה.. יש לו לחץ גם מתחת לסנטר וגם בפה.. ואז זה נועל אותו והסוס ישר עוצר.. ואני רוכבת עם מושכה אחת לא 2..

יאאאאאפ חחח סתיו לקח לי שנה

עד שזיהיתי אותך היום.. חחחחח את שונה שרואים אותך הפוווך.. טחחחחחחחחח

למעלה