אז הפכת לשלולית רשמית?...
בכול אופן לי היה השבת כאב ראש. אתמול בצהריים ההורים שלי נסעו לסופשבוע איפשהו והם החליטו על העניין רק בחמישי בערב,יצא שנשארתי עם האחים שלי,עם הקטן הלכתי לסרט "צ'יקן ליטל" ובערב היו אמורים להיות אצלו חברים כדי לחגוג את היום הולדת מהשבוע שעבר-בסוף אף אחד לא בא,האח השני כרגיל לא עזר בכלום ויצא שהייתי ועדת הבידור והתרבות לאחי הקטן,בבוקר בא אליו שכן הם שיחקו בפלייסטיישן ואז הלכו אליו מאחת בצהריים ועד שמונה וחצי בערב ככה שהרבה לא עשיתי...האמת שדווקא הזמינו אותי בערב ללכת לבאולינג(חברות מהתיכון שלא ראיתי הרבה זמן) וההורים שלי כבר חזרו ככה שלא הייתה לי בעיה משום בחינה אבל הן אמרו שהן החליטו בעפולה כדי שעוד איזה ילד שלמד איתנו בשכבה וגר קרוב יגיע,איך ששמעתי שזה עפולה יצא לי החשק-כאילו שלא מספיק לי להיות שם חמישה ימים בשבוע(הן לא עודכנו שעברתי מקום כי לא היה כוח להתקשר ולעדכן והן מצידן לא ממש מתעניינות באופן קבוע ככה שזה לא בער...),חוץ מיזה שכאב לי הראש והשבוע הזה לא היה קל(לא הכי קשה,אבל בהחלט יכל להיות משופר יותר)ולא התחשק לי ככה שהברזתי(הן גם התקשרו שעה לפני שצריך להיות שם),גם לידיד ותיק שהחליט אחרי מעל חצי שנה לצלצל ביום שישי באמצע הסרט לא התחשק לי לחזור טלפונית(הוא לא צלצל ביום הולדת שלי והאמת שכבר דיי שכחתי מקיומו אחרי שכמה חודשים ניסיתי לדבר איתו טלפונית או באס.אמ.אס והוא לא הגיב לכלום,נכון שהוא בצבא אבל הוא כול יומיים בבית והוא לא כזה עסוק כדי לא להגיב בכלל)אז רק סימסתי שאני בסרט ושאם בא לו שיתקשר יותר מאוחר לבית...בכלל אם כבר מדברים השבוע הברזתי לכמה הזמנות ובחודש האחרון יצא לי להתקל במלא אנשים מהעבר(משום מה את רובם לא זכרתי אבל הם כנראה זוכרים אותי מאוד לטובה אז הם קופצים עליי עם חיבוקים וחיוכים ואני עוד לא מספיקה לקלוט מאיפה הם...)אין לי חשק לדברים ואפשר להגיד שהשבת עברה במחשבות ואפילו בחלום על חולצה שהגיע הזמן ללבוש אחרי שנה שהיא בארון...בקיצור לא מעניין בכלל,עכשיו תורכם