תחרות AMV באנימה קון!

Digi Lista

New member
אוקיי,אני מביאה אותו מהמחשב השני...

אין הרבה מה להרחיב עליו-לא בדקתי איך הוא יצא בינתיים פשוט כתבתי בלי לשים לב,אני מאמינה שחלק לא מדוייק וחלק אמיתי(בעיקר בסוף,גיליתי שיש שם תזכורת ברורה של ילד מהבית ספר בנצרת עילית שהשפיע עליי וגם מידע שקראתי מהפורומים השונים)...לא משהו שיהיה להיט אבל העיקר שהוצאתי מה שהתחשק לי...

Digi Lista

New member
הינה...

מזכירה לא לצפות ליותר מידיי ואני אשמח לביקורת כנה...

למה כאן ולא בשרשור חדש?

ואני אקרא מחר. כבר די מאוחר. מצטער

Digi Lista

New member
כי זה בכול זאת אוף...

האמת שאני לא ממש אוהבת לפתוח שרשורים חדשים לדברים שאני כותבת,בעיקר כשאני לא בטוחה שהם מוצלחים(לדעתי)... כבר אמרתי שאין לי עצבים לאנשים?מסתבר שחוסר החשק לאנשים ממשיך,קודם קיבלתי הוכחות נוספות לדברים שחשדתי בהם והבנתי שלא כדאי להשקיע את הנשמה באנשים ברוב המקרים-שנייה אחת אתה נופל ורוב תוקעים סכינים...עצבים... תקרא מתי שתרצה,במילא זה לא כזאת יצירת פאר...

Digi Lista

New member
לא משהו רציני,סתם הצטברות...

השבוע באוטובוס ראיתי במקרה את המחנכת המחליפה של כיתה ו',היא נכנסה לשנייה להביא לאימא שלה משהו ויצאה מהאוטובוס,סימסתי לה שראיתי אותה ושאני אקח ממנה את הטייפ המקליט שלי שנמצא אצלה ואולי אעביר דרכה את המתנות לילדים(מציק לי הקטע ואני כבר לא בטוחה שאני אבוא לפרידה...מצד שני המתנות ארוזות מול המיטה בחדר שלי והברכות פרידה כתובות במחשב וזה מתסכל לראות כול פעם...),היא כמובן לא טרחה לענות לי... לא יודעת אם סיפרתי שכתבתי למחנכת הקבועה מכתב ממש ארוך(13 דפים,כתב 12...רציתי להדפיס אבל היא ביקשה באימייל אותו והזהרתי שהוא ארוך) באימייל,היא לא הגיבה עליו,חשבתי אולי זה בגלל שאין לה זמן עם הטיפול בתינוקת וכול זה אבל קודם ראיתי שני אימיילים ממנה-לא משהו אישי אליי אלא משהו שמעבירים לכול הרשימה,זה סתם מציק כי זה אומר שהיא כן קיבלה את האימייל וחשוב היה לי שהיא תגיב,לא בהכרח בכתב,יש טלפונים בימינו... השבוע גם יצא שהפלאפון שלי היה סגור אחרי הצהריים ולמרות שמסרתי לאחי הודעה להורים הוא לא הבין נכון וכול העולם היה על הרגליים במשך כמה שעות רק בגלל זה,זה מרגיז כי כשאני מעדכנת את אבא הוא לא מעביר לאמא,כשאני כבר מתקשרת הביתה או לפלאפון של אימא בשביל לעדכן אז היא ישנה וכשאני מדברת עם האחים שלי הם לא תמיד מוסרים נכון את ההודעה(אולי כי הם לא מבינים ואולי כי הם לא מקשיבים...)ויצא מצב שבזמן שהייתי בטוחה שעדכנתי והכול בסדר ההורים שלי התקשרו לכול מקום כדי לבדוק איפה אני-בימי שני אני בדרך כלל אצל החברה מכפר תקווה בבית,מלמדת אותה בוורד,פתחתי את הפלאפון שלי והיו לי מלא הודעות קוליות+אס.אמ.אסים ולקח לי זמן להבין על מה המהומה...באותו היום גם הרכזת שלי שיגעה אותי,היא צלצלה לפלאפון שהיה לשם שינוי פתוח ועל שקט והשאירה הודעה,כבר בשבוע שעבר היא התקשרה ולא רציתי לחזור אליה כי נמאס לי מכול האמירות והזיבולים,היא התקשרה שמה למשרד ובגלל שבאותו הרגע צחקתי היא אמרה לי "אני רואה שאת נהנית במקום החדש",ניסיתי להגיד לה שאני שונאת עבודות משרד ושונאת שאני צריכה להיות בשלושה מקומות ביום(2 בתי ספר+אגף חינוך) כשהשעות בבתי הספר לא חופפות וככה אני יוצאת באמצע שיעור מאחד כדי להגיע לאחר וזה ממש טרטור אבל היא כמובן אמרה לי כמה שאני חוסמת את עצמי ובכוונה לא נהנית וזה לא העניין-מילא אם כול יום הייתי בבית ספר אחר אבל ככה לנדוד שלוש פעמים באותו היום בכמה מקומות ממש לא נוח ואני בכלל לא יכולה לעשות שום דבר שיחשב אפקטיבי,בעיקר כשבבית ספר אחד הילד עם ההפרעת התנהגות שאני מוצמדת אליו מתחיל להשתולל בדיוק בשעות שאני עוזבת לבית ספר אחר ומה הטעם בזה בעצם?...הרכזת אמרה שהיא תבוא לביקור בשבוע הקרוב,מצידי שלא תבוא,לא איכפת לי,אמרתי לה שאני רוצה פירוט אפשרויות לשנה הבאה כדי לא להיתקע שוב בברירות מחדל כמו שקרה לי כבר פעמיים ואם לה אין אפשרויות אז שתחבר ביני לבין הרכזת של חיפה או שאני פשוט אעבור עמותה ואראה מה יש לי לבחור,אני שוקלת להגיד לה שזה שנתקעתי בדיוק בעבודות שגורמות לי להתחרפן(משרד) ולא איכפת לי שזה סך הכול 9-10 שעות מתוך ה40 שבועיות לא יגרום לי לעולם להביא את הנשמה ושאת החצי שנה הזאת אני אשרוד בלי בלאגנים נוספים אבל שלא יהיו לרגע רעיונות שאני אמשיך בתקן כזה... ביום רביעי חנכתי תלמידה אתיופית בכיתה י' ועזרתי לה בלימודים,מורה חיילת שבדיוק עזבה את עפולה(הכרנו באחד מהבתי ספר שאני עובדת בהם)השבוע שאלה אם אני אוכל להיות עם הילדה ולעזור לה בלימודים,ראיתי שהיא ממש חשובה לה ואמרתי שננסה,היה באמת כיף ואנחנו כנראה נמשיך,למזלי רוב הקשיים הם בלשון ואת החומר הזה אני יודעת...היא גם אירגנה פרידה ממנה והזמינה אותי,אבל לא הלכתי בסוף כי ההורים שלי נסעו לאירוע ולא היה מי שיהיה עם אחי. האמת שזה סתם מצב רוח רע ומחשבות על הכול+אנשים שלא עונים לי אחרי שהשקעתי בלעזור להם או נוטשים וזה מעצבן אותי,ברור שהכול יעבור וסך הכול אני לא ממש סובלת אבל נמאס לי מאנשים ומכול ההתעסקויות...

Digi Lista

New member
למה אתם שוקלים להתחפש בפורים?...

אני לכלום,שונאת את החג הזה(אם כי אני שלילית היום באופן קיצוני ככה שהכול אני לא אוהבת...).

strawberrys

New member
אין לי שום רעיון בינתיים...

אבל אחרי ששנה שעברה נורא נהנתי להתחפש לכובען המטורף, נראה לי שגם השנה אני אמצא איזו דמות שאני אוהבת ואתחפש אליה. למה את לא אוהבת את החג? דווקא מתאים לך לאהוב אותו? (נראה לי שכבר דיברנו על זה פעם, אבל לא יזיק לדבר שוב:)

Digi Lista

New member
מכיתה ד' אני בטראומות...

אמא שלי חיפשה אותי אז ל'חור באוזון'-לא משהו שאפשר להתחפש אליו,תלתה עליי קרטונים ושלט ומאז החלטתי להפסיק להתחפש(כלומר שנה אחר כך עוד התחפשתי בערך אבל זה היה סתם ולא משהו שרחוק מהמציאות)... האמת שאני גם לא אוהבת אוזני המן(גם סופגניות ומצות לא,אם כבר מזכירים מאכלי חגים)ונפצים(פעם ניפצו לחברה שלי נפץ באוזן והיא לא שמעה באותה אוזן במשך כמה זמן),תמיד הייתי מכינה משלוחי מנות גדולים לכול העולם כולל עבור אלה שמי שהיה צריך להביא להם לא בא באותו יום(תמיד יהיו כאלה)ואיכשהו הייתי נתקעת עם משלוחי המנות של אלה שהתקמצנו לשים מעבר לשתי אוזני המן,סוכריה על מקל ורעשן...האמת שאין לי סיבות משמעותיות לא לאהוב את פורים מלבד מה שכתבתי שזה באמת שטויות(הרי את המשלוחי מנות הגדולים והרבים עשיתי כי רציתי ולא משום סיבה אחרת ואין לי זכות להתלונן)אבל כבר שנים אני דואגת להבריז מהחגיגות של החג הזה,הרעש שלו,הבלאגנים,הנפצים והמנהגים פשוט לא מתאימים לי...גם לי זכור שדיברנו על זה אבל תמיד נחמד לדבר שוב

את כועסת עליי?

אני פשוט תכף צריך ללכת וזה ארוך, ואני לא אהיה מרוכז, ואני עושה הרבה דברים בבת-אחת ולא נוח לי כרגע. אני מצטער, ליסטה, אל תכעסי. אני מבטיח שאני אקרא.

strawberrys

New member
גם אני הולכת לישון../images/Emo199.gif

שיהיה לילה טוב וחלומות פז ושבוע חדש נחמד ונעים לכולם

Digi Lista

New member
יופי,כולם הלכו לישון../images/Emo191.gif

ורק אני כרגיל מתעוררת לחיים...

strawberrys

New member
קראתי בינתיים רק את העמוד הראשון...

כי אני לא כל-כך אוהבת לקרוא הרבה באינטרנט, אז זו התגובה שלי בינתיים: -אני חושבת שנתת לנו המון אינפורמציה, ואינפורמציה קשה, ישר על ההתחלה. התחלתי לקרוא, ומה שחשבתי היה "רגע, רגע, לא כל-כך מהר!" זה פשוט מרגיש יותר מדי. מה גם, שלקורא קשה להתחבר לכאב כזה, ואז זה יותר הורס את תחושת הכאב שניסית להעביר לנו, מאשר גורם לנו להזדהות איתה. לדעתי, במקום שממש בהתחלה הדמות תספר לנו למה היא כל-כך מסכנה ואומללה, היית צריכה להשאיר רק את החלק שבו היא מספרת על הקושי שבחיים בפנימייה, והרצון לתחושת משפחתיות, ורק בהמשך, לאט-לאט, להוסיף לנו את שאר המידע. -"ושאני לובשת את הנעליים כבר שנתיים", , נו, נעליים נועלים, את יודעת
זהו לבינתיים, נראה לי אני אמשיך כבר לקרוא הכל, מסקרן אותי ההמשך..

Digi Lista

New member
מיליהו אני לא כועסת עליך../images/Emo13.gif

הדבר האחרון שאני כועסת עליו הוא כשלא קוראים משהו שכתבתי,לא איכפת לי אם קוראים או לא,אני כותבת לפני הכול בשביל עצמי וכול השאר לא ממש עקרוני לי בדרך כלל....בכול מקרה זה ממש לא כעס עליך או על מישהו מהפורום
מיתר-את צודקת בעניין הנעליים,לא עברתי על מה שכתבתי ונראה לי שאולי בינתיים זה עדיף כי אני מאוד פרפקציוניסטית כשזה נוגע למשהו שאני עושה וברגע שאני אתחיל לעשות תיקונים אני אגלה שאין לי עצבים לסיפור יותר ואני עוד אמחוק את כולו מהמחשב,כמו שקרה לי מלא פעמיים עם דברים... גם אני לא אוהבת לקרוא המון דרך המחשב,אני תמיד מדפיסה או קוראת בשלבים,הודעות ארוכות בפורומים וכתבות באתרים אני קורת אבל כשאני רואה קבצים מצורפים אני מעדיפה להדפיס... בעניין המידע הנשפך כבר על ההתחלה-אני מאמינה שאת צודקת,כמו שאמרתי לא עברתי על מה שיצא ואולי באמת הגזמתי,אם תמשיכי לקרוא תראי שהפרק הזה(אם זה אכן פרק...)ממשיך לשפוך מידע על הדרך שהיא הגיעה לפנימייה,עוד לא ביקרתי באף פנימייה(זה בטיפול כבר חודשיים וכלום לא זז...) ככה שאני עוד לא ממש יכולה להעביר פרטים שישמעו אמינים,הרעיון היה שהיא יושבת בחדר טלוויזיה ומפליגה בהתחלה אל הזכרונות שהביאו אותה לפנימייה ואז מתחילה העלילה שתשתלב איכשהו עם מה שפורט בהתחלה...אבל זה בטח יקח זמן ואני אצטרך רעיונות כדי לזרום כי כבר אתמול(בעצם שלשום כי אחרי 12 בלילה...)בסוף פרץ הכתיבה הזורמת התחלתי להרגיש תקועה ואת הכאב ראש...מה שבטוח שסופרת אני לא אהיה אבל לפחות בשביל עצמי אני אוציא מה שמתחשק לי... שמחה שאת סקרנית ומקווה שלמרות כול הפאקים תהני בהמשך

strawberrys

New member
למה סופרת לא תהיי?

לא מקובלת עלי ההצהרה הזו, כלל וכלל לא! נראה לך שלג'יי קיי רולינג יצא מושלם כל מה שהיא כתבה בגיל 19? לא, אבל היא בכל זאת הסופרת הכי עשירה בעולם, (איזה משפט של זקנים, מה יהיה הסוף איתי?) וחוץ מזה אומרים שרק 10% זה כישרון ו90% עבודה קשה, וכישרון לא חסר...(אני מכחישה את העובדה שגם זה משפט של זקנים) בהצלחה, או משוP:

Digi Lista

New member
כי אני לא חושבת שזה מתאים לי...

גם כשהרצתי שנתיים באינטרנט סיפור(שמונים ומשהו פרקים שהחל מפרק 20 בערך התחרו אחד בשני מי יותר ארוך,היו כאלה שהגיעו ל10,000 מילים) שהלך והשתפר עם המון קריצות פנימיות וזכה להמון תגובות מהרבה מאוד אנשים לא הרגשתי שזה היעוד שלי וגם כשכתבתי בעיתונים מעולם לא הסכמתי להגדיר את עצמי כעיתונאית(ואני גם לא אסכים,אני נגד למתג)וכול המחמאות לא ממש הזיזו לי...מצד שני אני גם לא מרגישה שיתאים לי להיות בעתיד משהו שקשור לחינוך,טיפול ותקשורת ובסוף אני מגלה שאלה התחומים שאני הכי מצליחה בהם,זורמת בקלות ונהנית מהם... לפעמים פשוט נראה לי שאי אפשר להתחמק מהגורל והבחירות שלנו מעטות בהשוואה למה שהחיים מובילים אותנו(כמה זקן ופילוסופי מצידי
)...שנים נלחמתי כדי להשיג דברים ובסוף בדרך עקיפה לגמרי בדיוק כשכבר שכחתי מהם והמשכתי הלאה השגתי אותם ובעוצמה ומדובר ביותר ממשהו אחד... אני לא רואה את עצמי כסופרת ואני גם לא רואה במה שאני כותבת כישרון מיוחד,אולי אני סתם נורא ביקורתית כלפיי עצמי ולא רואה את עצמי כמו שאחרים רואים...מבחינתי כתיבה היא בסך הכול כלי הביטוי והריפוי העצמי שנוח לי להשתמש בו,כמו שיש כאלה שמציירים או מנגנים,המטרה שלי היא לא לזכות בהכרה ותהילה על זה אלא יותר בכיוון של לחדור לאנשים ללב,לגרום להם לחשוב,לשנות,להתרגש ולהשפיע ואם אנשים מרגישים משהו ומחכים לקרוא עוד ממה שאני כותבת אז הכבוד באמת כולו שלי ומבחינתי המטרה הושגה,זאת הסיבה שלעולם לא יראו אותי כותבת משהו שאני לא מאמינה בו או שלא מעניין אותי(התעקשתי תמיד לא לכתוב על אופנה ואהבה למשל) וזאת הסיבה שכשהייתי עם לילו והיא אמרה שהיא כותבת ספר המשך שלישי למרות שהיא לא רוצה אבל המעריצים וההוצאה מבקשים אמרתי לה שחבל להשקיע במשהו בלי נשמה,כסף זה דבר חשוב אבל יותר חשוב להיות נאמנים לעצמנו ולמה שאנחנו רוצים להשיג מעצמנו ומהחיים...
על הפרגון,האופטימיות המעודדת והאיחולי בהצלחה(או משהו...),אני מעריכה את זה

למעלה